NFL tips guide

Amerikansk fotboll har blivit alltmer populärar i Europa på senare år vilket gjort att många spelbolag har börjat med NFL betting tips för de som inte bor i USA. Har du tröttnat på trav och fotboll kan ett alternativ vara NFL då det är mycket som händer och matchens resultat inte kan fastställas innan matchen är slut. Här kommer du få tips om hur du skall tänka när du satsar på amerikansk fotboll då det kan vara lite udda satsningar som görs här. Vill du dock satsa på de traditionella oddsen som vem som blir målgörare eller vilket lag som vinner kan du göra det med, det är helt upp till dig vad du väljer att satsa på.
NFL tips
Speltips 14/10 Broncos vs Rams
Denver Broncos tar emot Los Angeles Rams och det här är både på pappret och form...
NFL tips
Speltips 11/10 Giants vs Eagles
Vecka 6 startar med ett klassiskt divisionsmöte i NFC East mellan NY Giants och ...
NFL tips
Speltips 4/10 Patriots vs Colts
Ny vecka, nya möjligheter!Kommer hålla mig kort här. Torsdagsmatch, Colts får fl...
NFL tips
Speltips 27/9 Rams vs Vikings
Vecka 4 går vi in i. Rams ser ju väldigt bra ut måste man säga medans Vikings gj...
NFL tips
Speltips 30/9 Patriots vs Dolphins
Oj oj vilken match det här på så många sätt. New England Patriots som dominerat ...

NFL tips

Förkortningen NFL står för National Football League vilket är den amerikanska fotbollsligan och faktum är att amerikansk fotboll är en av de största sporterna i USA. Många amerikanare börjar spela redan i college med en dröm om att en gång få spela i NFL. För de mest inbitna fansen av amerikansk fotboll kan Super Bowl liknas vid julafton. Det är en final som följs av miljontals tittare världen över och en rolig notis är att sporten faktiskt har sitt ursprung som college-sport. Sporten började med att några studenter spelade vanlig fotboll med inslag av rugby och allteftersom utvecklades sporten till den variant som spelas idag. När det pratas om välkända lag är San Fransisco 49ers, New York Giants och Dallas Cowboys några få av de som har vunnit Super Bowl.

Då kanske spelare utanför USA frågar sig hur det egentligen går till att spela och satsa på amerikansk fotboll och NFL. En av favoriterna när det kommer till odds på amerikansk fotboll är asian handicap. Det innebär att två lag ställs mot varandra vilket gör att spelbolagen jämnar ut hela matchen genom att antingen sätta ett plus eller minustecken på båda lagen.

För att göra det mer klart kan vi säga att San Fransisco 49ers skall spela mot Detriot Lions. San Fransisco står som klara favoriter då de spelar hemma vilket gör att de ger 1.10 för seger. Spelbolagen går därmed in och jämnar ut oddsen för att göra det mer spännande genom att ge San Fransisco ett handikapp med -7,5. Samtidigt som de får ett minus får Detroit Lions ett handikapp på +7,5. Sammanfattningsvis innebär det att spelar du på San Fransisco måste de vinna med hela 8 poäng medan Detroit Lions har råd att förlora med max 7 poäng.

Svenska bettingsajter för NFL

Då svenska spelare har fått upp ögonen för den amerikanska folksporten har svenska bettingsajter sett till att erbjuda amerikansk fotboll. Då är frågan vilka som är bra betting sidor att spela på. I princip de flesta svenska spelsajter som har betting och sport erbjuder numera odds och betting på amerikansk fotboll. Du kan exempelvis spela på Super Lenny, 10Bet, Betrally, Leo Vegas, Bethard och många fler. Självklart bör du som spelare kolla vilka odds som erbjuds samt vilka bonusar och kampanjer som spelsajten ger till nya och redan befintliga spelare.

Du kan i princip välja fritt mellan alla spelsajter som har en sektion för betting och sport. Ett tips är att välja en svensk spelsajt som har licens på Malta, detta leder till skattefria vinster och hög säkerhet för hantering av person- och bankuppgifter. Har du en liten spelbudget kan det vara ett smart drag att bli medlem på en svensk spelsajt som erbjuder generösa välkomstbonusar och andra återkommande kampanjer.

Det kan också vara en idé att bli medlem på en svensk spelsajt där du kan spela odds på amerikansk fotboll under matchens gång. Matcherna i amerikansk fotboll är långa och som alltid i matcher kan saker hända vilket gör att du kanske vill lägga in ett annat bet under matchens gång. Det finns som sagt några saker att tänka på när du skall välja spelsajt men först och främst bör du jämföra odds då vissa spelsajter gillar att sätta höga odds på så kallade underdogs.


NFL - odds och bonusar

När det kommer till NFL odds och satsningar du som spelare kan göra är det både ordinarie bettings och lite mer udda saker du kan betta på. Exempelvis kan du göra en betting på hur länge nationalsången kommer pågå under Super Bowl. Det vanligaste är att du som spelare väljer att satsa en viss summa pengar på vem som kommer ta hem hela Super Bowl. Gillar du som spelare att satsa på poäng och försvar är NFL den perfekta marknaden. Här kan du satsa på hur mycket den totala poängen kommer bli i slutet av matchen samt även vid vissa fall satsa hur mycket summorna kommer bli för vardera lag.

Detta beror på vilken spelsajt du spelar hos då du även kan göra satsningar på hur många poäng ett lag kommer lyckas samla till sig per kvartal och halvlek. Är du en person som älskar att hålla koll på olika spelare är ett tips att ta dig en titt på de olika spelarmarknaderna. Här kan du satsa på vem som blir poänggörare, mottagnings-yard och passnings-yard bland annat. Det finns en hel del saker du kan satsa på inom NFL vilket gör det till en väldigt rolig marknad att vara aktiv inom.

NFL - Historian i korthet

När du känner dig mer säkrare på spelet är ett tips att betta på super bowl 2018 för en spännande spelupplevelse. Många utanför USA känner inte riktigt till hur säsongen spelas i NFL eller historien bakom. Exempelvis spelas säsongen i NFL med en försäsong från juli till slutet av augusti som även går under namnet pre-season. Där får varje lag spela fyra stycken vänskapsmatcher för att komma igång och direkt efter försäsongen börjar en 17 veckor lång grundserie. Varje lag spelar 16 matcher i grundserien som sträcker sig från september till december. När grundserien är avslutad väntar slutspel där de tolv bästa lagen gör upp i finalen som kallas Super Bowl. Denna final äger rum första söndagen i februari varje år. Skulle du bara hoppa in i en match kan det vara svårt att hänga med på grund av alla regler och poäng som flyger kors och tvärs. För att förklara spelidén lite kort görs poäng genom att ett lag för en tochdown eller ett field goal. Själva touchdownen ger laget 6 poäng där en spelare får ytterligare en chans att ta extra poäng som kan resultera i ett eller två mer poäng. Görs det en field goal är det lagens kicker som har stått för poängen och då tilldelas 3 poäng till laget.

Svenskar i NFL

För svenska spelare kan det vara kul att veta att det finns svenskar som är aktiva spelare i NFL. De som är aktiva just nu är Ove Johansson i Philadelphia Eagles, Björn Nittmo i New York Giants och Ola Kimrin i Washington Redskins för att nämna några få. Det kan ibland vara roligare att betta på ett lag som har en svensk. Kanske det avgör vilket lag du kommer välja att satsa på när du har bestämt dig för vilken spelsajt som är den bästa livebetting sidan på marknaden. Precis som nämnt tidigare är det mycket att tänka på innan du väljer spelsajt för att få ut det mesta av din spelupplevelse.

Spela på Super Bowl 2018

Den första söndagen i februari är det som sagt dags och flera tusentals människor världen över sitter bänkade framför tvn för att följa Super Bowl. Nu när du fått lite mer information om sporten i sig kanske det är dags att se Super Bowl 2018 och göra en satsning. Ett tips är att ta en ordentlig titt på tabeller och statistik innan du bestämmer vilket lag du skall satsa på. Då det är din första gång behöver du inte satsa alltför mycket i början utan kan kanske välja en spelsajt som erbjuder live betting på amerikansk fotboll.

Livebetting

Då spelperioderna är långa inom amerikansk fotboll är det väldigt aktuellt att spela på en sida som erbjuder livebetting ifall du vill lägga ett bet under matchens gång. När det kommer till amerikansk fotboll kan det svänga rätt så rejält vilket gör att det nästan är ett måste att kunna betta medan matchen pågår. För live betting beror det på vilken spelsajt du spelar hos men du kan bland annat välja att satsa på en enskild spelares prestation eller på hur matchens resultat kommer se ut när det är över. Ifall du inte vill sitta hjälplös är ett tips att verkligen se över vilka spelsajter som erbjuder betting under matchens gång.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis tycker vi på Tipsarenan att amerikansk fotboll är en intressant sport trots att det kan verka helt omöjligt att förstå spelreglerna vid första anblicken. Har du ett intresse för att förstå dig på spelreglerna kommer det underlätta att göra rätt satsningar. Precis som vilken annan sport som helst kan det vända väldigt fort och vissa lag som spelat dåligt under en tid kan plötsligt vinna. Dock rekommenderas det alltid att åtminstone titta på tabeller och statistisk innan du gör en satsning.

Tack vare att du kan spela online på spelsajter behöver du inte följa matcher slaviskt men det hjälper att hålla sig uppdaterad om hur det går för vissa lag. Det är även bra att försöka hitta sin styrka då du kan göra satsningar på lite udda saker som nationalsångens längd eller en enskild spelares prestation. Har du otur med slutresultatet kan du alltid testa på ifall du är bättre på att känna av vilka spelare som är målgörare.
NFL tips
Speltips 23/9 Falcon vs Saints
Ni som läste första speltipset för året vet att jag tror ganska mycket på Atlant...
NFL tips
Speltips 20/9 Browns vs Jets
Torsdagsmatchen denna vecka går mellan Cleveland Browns och New York Jets. Är my...
NFL tips
Speltips 13/9 Bengals vs Ravens
Första veckan är över i NFL och vi kliver in i hetluften direkt med en divisions...
NFL tips
Speltips 6/9 Eagles vs Falcons
Som vi har väntat! Nu är NFL-säsongen igång och i vanlig ordning är det regerand...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Kansas City Chiefs (AFC West)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Los Angeles Chargers (AFC West)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Oakland Raiders (AFC West)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Atlanta Falcons (NFC South)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Carolina Panthers (NFC South)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – New Orleans Saints (NFC South)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Tampa Bay Buccaneers (NFC South)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Houston Texans (AFC South)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Indianapolis Colts (AFC South)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Jacksonville Jaguars (AFC South)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Tennessee Titans (AFC South)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Chicago Bears (NFC North)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Detroit Lions (NFC North)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Green Bay Packers (NFC North)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Minnesota Vikings (NFC North)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Cincinnati Bengals (AFC North)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Baltimore Ravens (AFC North)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Cleveland Browns (AFC North)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Pittsburgh Steelers (AFC North)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Dallas Cowboys
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – New York Giants (NFC East)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Philadelphia Eagles (NFC East)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Washington Redskins (NFC East)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Buffalo Bills (AFC East)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – Miami Dolphins (AFC East)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – New England Patriots (AFC East)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
32 lag på 32 dagar – New York Jets (AFC East)
Så var det dags för en favorit i repris från förra året. Tipsarenans expert Joha...
NFL tips
NFL-draften 2018
På den här platsen hittar du alla picks från årets NFL draft.Vi betygsätter varj...
NFL tips
Highlights från NFL draft runda 1
Och etta går... (mer ovisst än på flera år)Baker Mayfield, Quarterback från Okla...
NFL tips
NFL Mock Draft 3.0 - Johan
1 Cleveland BrownsSam Darnold, Quarterback, USC Det surrades efter NFL Comb...
NFL tips
NFL Mock Draft - Pär
Mock drafts har kommit att bli en nästintill egen genré i skrivandet kring NFL. ...
NFL tips
NFL Mock Draft 2.0 - Johan
1 Cleveland BrownsSam Darnold, Quarterback, USC Det surrades efter NFL Comb...
NFL tips
NFL Mock Draft 1.0 - Johan
1 Cleveland BrownsSam Darnold, Quarterback, USC Det surrades efter NFL Comb...
NFL tips
NFL free agency 2018
På den här platsen hittar du allt om årets NFL free agency. I denna moder av all...
NFL tips
NFL Combine - quarterbacks och receivers
För quarterbacks bedömer jag Combine utifrån följande tre utgångspunkter:(1) Hur...
NFL tips
NFL Combine - runningbacks och offensiva linjemän
Nu är den så igång! Det årliga beviset på att NFL håller U.S.A. i ett järngrepp....
NFL tips
NFL Offseason
Månaden efter en fantastiskt välspelad Superbowl där Philadelphia Eagles visade ...
play icon
NFL tips
Speltips 4/2 NFL Super Bowl
Super Bowl 52 ska avgöras. New England Patriots mot Philadelphia Eagles. Vi...
NFL tips
Superbowl LII - New England Patriots
Det har blivit dags för oss på Tipsarenan att gå igenom de deltagande lagen i Su...
NFL tips
Superbowl LII - Philadelphia Eagles
Det har blivit dags för oss på Tipsarenan att gå igenom de deltagande lagen i Su...
NFL tips
NFL playoffs – Championship Games
Dags för Championship GamesEfter förra helgens Divisional round drabbar nu de f...
NFL tips
Speltips NFL 21/1 AFC & NFC Championship
 Nu ska det avgöras !Bara 3 matcher kvar av NFL-säsongen (nej jag räknar ...
NFL tips
Speltips NFL 13/1 Divisional Round
Få mössa eller T-shirt för ditt lag!Slutspel i NFL! Bästa tiden på året är här....
NFL tips
NFL playoffs – inför Divisional round
Dags för Divisional roundEfter förra helgens wildcardmatcher drabbar nu de åter...
NFL tips
NFC Wildcard recap – #5 Panthers @ #4 Saints
Carolina Panthers@New Orleans Saints26–31New Orleans Saints sto...
NFL tips
AFC Wildcard recap – #6 Bills @ #3 Jaguars
Buffalo Bills@Jacksonville Jaguars3–10Årets sömnpiller i playof...
NFL tips
NFC Wildcard recap – #6 Falcons @ #3 Rams
 Atlanta Falcons@Los Angeles Rams26–13Atlanta Fal...
NFL tips
AFC Wildcard recap – #5 Titans @ # 4 Chiefs
Tennessee Titans@Kansas City Chiefs22–21Tennessee Titans kom ti...
NFL tips
Speltips NFL 6/1 Wild Card Round
Få mössa eller T-shirt för ditt lagBästa tiden på året är här. Vi har några skö...
NFL tips
NFL playoffs – inför wildcardrundan
Dags för wildcardrundaWildcard-runda i playoffs lagen seedade #3 till # 6 i var...
NFL tips
Inför vecka 17 – Säsongsfinal – Veckans observationer
Lugnet före stormen – snart börjar yxor falla under ”Svarta Måndagen”Det finns ...
NFL tips
Speltips NFL Vecka 17 Nyårs-special (Video)
Få mössa eller T-shirt med ditt lag!Nyårsvecka, men det stoppar inte NFL från a...
NFL tips
Inför vecka 16 – Veckans observationer
Finns det någon ”Herre på täppan”?För alla er därute som är uppväxta under en ...
NFL tips
Speltips NFL Vecka 16 Julspecial (Video)
Få mössa eller T-shirt med ditt lagJulvecka, men det stoppar inte NFL från att ...
NFL tips
Speltips 17/12 NFL Vecka 15 (Video)
NFL tips vecka 15Vi går in i vecka 15 och jag kommer varje vecka i samarbete me...
FotbollTrav
Utlottning av Iphone X klar!
 Utlottningen är klar och vi gratulerar vinnaren till en sprillans ny Ipho...
NFL tips
Speltips 10/12 Seattle Seahawks – Jacksonville Jaguars
NFL Tips Seattle Seahawks @ Jacksonville JaguarsSeattle ska resa över hela land...
NFL tips
Speltips 10/12 Colts-Bills
NFL tips Indianapolis Colts @ Buffalo BillsBehövs inte supermycket analys för d...
NFL tips
Inför vecka 14 – Veckans observationer
En oroande trendDen mest spektukulära händelsen i helgen inträffade under Mond...
NFL tips
Speltips 3/12 New Orleans Saints- Carolina Panthers
Söndag igen vilket i vanlig ordning betyder att vi ger er ett NFL tips!Det är m...
NFL tips
Speltips 3/12 New York Giants – Oakland Raiders
NFL Tips New York Giants @ Oakland RaidersInte den mest spektakulära matchen i ...
NFL tips
Inför vecka 13 – Veckans observation # 2
Veckans observation # 2 – NFC Playoff pictureMed fem matcher kvar av säsongen ä...
NFL tips
Speltips 1/12 Dallas Cowboys-Washington Redskins
Här kommer ett NFL tipsDe senaste dagarna har den stora snackisen i NFL utan tv...
NFL tips
Inför vecka 13 – Veckans observation # 1
Veckans observation # 1 – AFC Playoff pictureMed fem matcher kvar av säso...
NFL tips
Speltips 26/11 Houston Texans – Baltimore Ravens
NFL Tips Houston Texans @ Baltimore RavensThanksgiving är förbi och så även s...
NFL tips
Speltips 27/11 Buffalo Bills – Kansas City Chiefs
NFL Tips Buffalo Bills @ Kansas City Chiefs Två lag som är på rejäl nergå...
NFL tips
Speltips 23/11 Detroit Lions – Minnesota Vikings
Minnesota Vikings @ Detroit LionsThanksgiving specialNovember är inne i sin sl...
NFL tips
Inför vecka 12 – Veckans observationer
Veckans observationer – Thanksgiving editionNu smäller det. Vi har redan ...
NFL tips
Speltips 19/11 NFL Green Bay Packers – Baltimore Ravens
Baltimore Ravens @ Green Bay PackersSom vi på TipsArenan har som motto ”i...
NFL tips
Speltips 19/11 NFL Patriots-Raiders
NFL Tips New England Patriots @ Oakland RaidersNFL flyttar utanför gränserna oc...
NFL tips
Speltips 16/11 Pittsburgh Steelers – Tennessee Titans
Tennessee Titans @ Pittsburgh SteelersHerregud gott folk vi går redan in vecka ...
NFL tips
NFL i backspegeln – vecka 10
Intryck från vecka 10Vecka 10 var en fin vecka att titta på amerikansk fotboll....
NFL tips
Speltips 12/11 Buffalo Bills – New Orleans Saints
New Orleans Saints @ Buffalo BillsVilken höjdarmatch vi har att se fram emot kl...
NFL tips
Speltips 12/11 Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers
Pittsburgh Steelers @ Indianapolis ColtsKl 19:00 på Lucas Oil Stadium i Indiana...
NFL tips
Speltips 9/11 Arizona Cardinals-Seattle Seahawks
Seattle Seahawks @ Arizona CardinalsKorta förberedelser i NFL för Seattle och A...
NFL tips
NFL i backspegeln – vecka 9
Intryck från vecka 9Vecka 9 gav oss en rad starka hemmasegrar. Det var lag som ...
NFL tips
Speltips 5/11 Dallas Cowboys-Kansas City Chiefs
Kansas City Chiefs @ Dallas CowboysFörst och främst är det här en kanonmatch ma...
NFL tips
Speltips 5/11 Tennessee Titans-Baltimore Ravens
Baltimore Ravens @ Tennessee TitansKl 19:00 tar Tennessee emot Baltimore som se...
NFL tips
Inför vecka 9 – observationer
Veckans observationer – Trade-deadline editionVi kommer in i vecka 9 och ...
NFL tips
NFL i backspegeln – vecka 8
Intryck från vecka 8Den stora behållningen i vecka 8 var framförallt matchen me...
NFL tips
Speltips 29/10 Tampa Bay – Carolina
Carolina Panthers @ Tampa Bay BuccaneersLite av ett ångestmöte i NFC South mell...
NFL tips
Speltips 29/10 San Francisco 49ers-Philadelphia Eagles
San Francisco 49ers @ Philadelphia EaglesKlockan 18:00 tar Philadelphia Eagles...
NFL tips
Inför vecka 8 – Observationer
Vi kommer in i vecka 8 efter att torsdagsmatchen redan ägt rum. Det var en rikti...
NFL tips
Speltips 26/10 Baltimore Ravens-Miami Dolphins
Miami Dolphins @ Baltimore RavensVi går in i vecka 8 och natten till fredagen ä...
NFL tips
NFL i backspegeln – vecka 7
Intryck från vecka 7De sammanfattande intrycken från vecka 7 i NFL var att ett ...
NFL tips
Speltips 22/10 Cleveland Browns – Tennessee Titans
Tennessee Titans @ Cleveland BrownsHar varit rätt ute många gånger på Tennessee...
NFL tips
Speltips 22/10 Green Bay Packers-New Orleans Saints
New Orleans Saints @ Green Bay PackersEn väldigt tight match på förhand OM Aaro...
NFL tips
Inför vecka 7 – veckans observationer
Är jorden platt? Mardrömsår för NFL-experter!OK, varning för lite navelskådande...
NFL tips
Speltips 19/10 Oakland Raiders-Kansas City Chiefs
Kansas City Chiefs@ Oakland RaidersVeckorna flyger fram och vi går redan in i v...
Svenska casinon
Spelpressen
Casino med svensk licens
Casino utan svensk licens
Nettikasinot360
nätcasino på jämför.io