Premier League tips.

I spelsammanhang används ofta ordet rekar som benämning på speltips. Om du gillar att spela på Premier Leauge är det det lätt att hitta bra rekar eftersom det finns så mycket material om brittisk fotboll på högsta nivå. Man ska dock vara medveten om att detta innebär att många spelare satsar utifrån ett stort kunskapsunderlag och att även alla som sätter odds har tillgång till denna information. Det gör att det kan vara svårt att fynda superodds på samma sätt som när man spelar på mer obskyra idrottshändelser. I den här texten ska vi bland annat gå igenom några strategier man kan använda sig av för att skaffa sig ett bra läge, även när man spelar på "svåra" Premiere Leauge. Vi på Tipsarenan vill ge dig ett försprång!
FotbollPremier League tips
Speltips 31/03 Liverpool - Tottenham
Det är dags för Liverpool att välkomna north London laget Tottenham till Anfield...
FotbollPremier League tips
Speltips 17/03 Everton - Chelsea
Nu på söndag välkomnar Everton sydvästra London klubben Chelsea till sin hemaren...
FotbollPremier League tips
Speltips 24/02 Manchester United - Liverpool
Det är inte långt kvar nu till säsongen är över i Premier League. Men fram ...
FotbollPremier League tips
Speltips 19/01 Arsenal - Chelsea
Den 19 januari klockan 18.30 i Premier Leauge är det dags igen för ett London de...
FotbollPremier League tips
Speltips 13/01 Tottenham – Manchester United
Spurs har inte förlorat mot Man United på 7 år på hemmaplan. Spurs ligger inte b...
FotbollPremier League tips
Speltips 16/12 Liverpool - Manchester United
Liverpool ligger just nu etta i tabellen med ett poäng över Manchester City, och...

Spela på Premier Leauge

Problemet med bra rekar/tips är att det finns många spelare som kommer att följa dem och det påverkar oddset. Det gäller alltså att hitta information som alla inte har tillgång till eller uppgifter som är så färska att de ännu inte hunnit påverka oddset. Källor online är i regel bättre än tryckta källor eftersom publicering går så fort på internet. Om en nyckelspelare verkade småskadad på uppvärmningen kan du använda det som en del av ditt beslutsunderlag när du bettar på en match som just ska starta.

Ett annat sätt skaffa sig ett litet övertag gentemot oddssättare och andra spelare är specialisera sig på ett par av lagen i Premier League och spela främst på dem. Då har man avgränsat sig och kan ganska enkelt hålla sig uppdaterad om det senaste via olika forum där just dessa lag diskuteras. Det är inte fel att välja nykomlingar i ligan, då har man större chans att bli mer kunnig än de flesta som bettar och sätter odds.

Att betting är en slags kunskapstävling mellan spelaren och den som sätter oddsen förstår det flesta. Anledningen till att man också måste kunna mer än den genomsnittliga spelaren är att oddsen påverkas av hur andra bettar. Du ska lära dig att känna igen när oddsen blir för höga eller låga på grund av att många bettar med hjärtat istället för hjärnan. Det är något som kan hända i Premier League eftersom det finns en supporterkultur där vissa alltid spelar på att deras favoritlag ska vinna.

Premier Leauge system

Du kan spela på Premier League resultat enligt avancerade system där du inkluderar många matcher i samma spel. Precis som i de gamla svenska spelformerna stryktipset och måltipset. Skillnaden är man idag kan välja mellan väldigt många olika system när det gäller bland annat Premier League. Du kan själv bestämma hur många matcher du ska spela på och kan även plocka in fotbollsmatcher i andra ligor om du skulle känna för det. Olika spelbolag erbjuder olika upplägg när det kommer till hur man kan kombinera matcher i ett och samma system.

Det kan vara frestande att lägga till några extra lågoddsare i systemet för att ge sig bättre utdelning vid vinst. Förr eller senare förlorar dock ett favorittippat lag och generellt är det, menar många erfarna spelare, bättre att betta på ett mindre system och resultat med lite högre odds. Du kan du gå med vinst även om du bara får in en liten minoritet av de system du satsar på.

Som ny spelare kan du ofta som en del av ett välkomsterbjudande spela på vissa system med extra förmånliga villkor. Välj alltså gärna spelobjekt där bettingsidan till exempel ersätter en del av dina eventuella förluster. Glöm inte att vara rationell när det gäller resultat Preimer League, separera det du vill ska hända som fan av ett lag från det du tror kommer att hända utifrån all information du analyserat. Det är extra viktigt när du har ett långt system. Förstår det inte genom att lägga in en match där du tippat med hjärtat.

Historia

Möjligheten att spela på fotboll online har fått spelmarknaden att mer eller mindre explodera. Inte minst i Sverige där spelmonopolet begränsat möjligheterna för oss som gillar betting. Idag kan man betta på flera tusen olika spelobjekt varje dag, trots att vi fortfarande i teorin har spelmonopol. Även Premier League är nu mer attraktivt än någonsin trots att det är en liga vi kunde spela på även innan internet fick industrin att blomstra. Det finns helt enkelt fler objekt att välja mellan och oddsen har blivit bättre eftersom branschen nu är konkurrensutsatt.

Programmet tipsextra var en institution i många svenska hem med sportintresserade personer och det är bland annat därför många har en kärlek till just Premier League. Idag är konkurrensen större mellan de olika ligorna eftersom matcher från många av dem sänds via TV eller streams. Statistiken visar dock att många fotbollsälskare har hjärtan som klappar extra för just ett engelskt lag. Att vara ett fan av ett lag kan göra så att man bettar mer med hjärtat vilket är dumt men kan även innebära att man har extra kunskap att använda till sin fördel.

Odds på Premier League

Odds i Premier League är en färskvara och kan förändras snabbt. Ett spelbolag kan ha ett bra odds på ett visst spelobjekt ena timmen och ett som är klart sämre än de konkurrerade bolagen nästa timme. Det gäller att jämföra odds precis när man är beredd att lägga sitt spel och sedan se till att man har en hygglig uppkoppling så att det går fort att genomföra sin insats. Ett alternativ till att spela på system för Premier League innan matcherna är följa fotbollen live och satsa på händelser i enskilda matcher där oddsen ändras i takt med hur dramat på planen utvecklar sig. Det kommer vi att återkomma till under en annan rubrik.

Vilka bettingsidor ska du välja

Nya bettingsidor måste ofta erbjuda något utöver det vanliga för att kunna konkurrera med det etablerade spelbolagen. Det kan vara extra bra odds eller fina erbjudande. Men det kan också vara så att de riktigt stora aktörerna på marknaden har råd med bättre odds eftersom de hanterar så stora volymer. Odds är alltså färskvaror men vissa sidor är kända för ofta ha lite bättre odds på just Premier League än andra. Glöm inte att titta på sådant som service, hur bra mobilappen är och om du kan få gratis streaming av sporthändelser, när du väljer vilka bettingsidor du ska registrera dig på.

Live betting

När det gäller betting på fotboll live förändras oddsen utifrån vad som händer på planen och det är en riktigt spännande utmaning att själv göra bedömningar i realtid utifrån hur man ser att spelarna presterar. Tycker du att en inhoppare ser väldigt het ut? Satsa på honom som nästa målgörare i matchen! Det är bara ett många spel du kan göra ända fram till slutsignalen. Rent generellt brukar man säga att det är lite svårt att hitta kanonodds i Premier League men att följa matcherna och betta live är ett sätt att få avkastning för sina kunskaper.


Premier Leauge resultat

Ovsett om du bettar på Premier League live eller innan matcherna är det viktigt att ha koll på tidigare resultat. Vill du syssla med betting för att gå med plus långsiktigt krävs det mer än så men du som spelar mest för nöjesskull klarar du dig långt på att titta på sidor onlinie med statistik och resultat. Numera bokförs varenda passning i varenda match och man kan lätt skaffa sig objektiv information om många av fotbollens aspekter. Detta gäller särskilt Premier League eftersom det är en populär liga med några av de största lagen i världen. Resultat handlar alltså inte bara matchresultat utan om hur enskilda spelare och lagdelar presterar. Detta gör att man göra komplexa analyser inför sina spel. Här hos oss kommer du hitta bra tips som bygger på ett gediget faktaunderlag.


Sammanfattning

Tipsarenan är en portal med information för dig som gillar betting. Premier League ligger oss varmt om hjärtat eftersom det, i alla fall för oss svenskar, är den största utländska fotbollsligan. När det gäller enskilda spel handlar betting mycket om att ha tur.I långa loppet är det dock den som har mest kunskap som kommer att vinna mest och vår vision ä att hjälpa ambitiösa spelare att nå bättre resultat genom våra rekar.

Här kan du hitta odds från olika spelbolag och även spelrelaterade nyheter. Oavsett om du föredrar att betta via komplicerade system eller om du föredrar att följa och betta på matcherna i Premier League live kommer vi att unna förse dig med nyttig information. Vårt viktigaste generella tips när det gäller just Premier League är att det lönar sig med specialisering. Lär dig så mycket som möjligt om några av lagen och deras trupper.
FotbollPremier League tips
Speltips 05/12 Manchester United - Arsenal
Under onsdagens match så välkomnar Manchester United Arsenal på Old Trafford. En...
FotbollPremier League tips
Speltips 05/12 Wolves - Chelsea
Chelsea ligger på tredjeplats i ligan och vann sin senaste match i Premier Leagu...
FotbollPremier League tips
Speltips 04/12 West Ham – Cardiff
West Ham United har inte varit på topp som många trodde dem skulle vara under de...
FotbollPremier League tips
Speltips 04/12 Watford - Manchester City
förlusterna har ökat för Watford den senaste tiden, och formen verkar inte vara ...
FotbollPremier League tips
Speltips 02/12 Arsenal - Tottenham
North London derby och Arsenal kommer under söndagens match med 11 obesegrade ma...
FotbollPremier League tips
FotbollPremier League tips
Speltips 01/12 Southampton - Manchester United
Det är dags för Southampton att ta emot Manchester United nu på lördag. Ett...
FotbollPremier League tips
Speltips 01/12 Manchester City - Bournemouth
Dem tre senaste Premier League matcherna för Manchester City har det varit över ...
FotbollPremier League tips
Speltips 01/11 Manchester City vs Fulham
Efter bara 2 minuter från Citys och Fulhams förra möte så gjorde City 1-0. Det t...
FotbollPremier League tips
Speltips 29/10 Tottenham vs Manchester City
Manchester City har gjort flest mål i Premier League och släppt in minst mål. Om...
FotbollPremier League tips
Speltips 28/10 Crystal Palace vs Arsenal
Arsenal har tagit hem elva segrar sammanlagt om man plussar ihop Premier League ...
FotbollPremier League tips
Speltips 27/10 Southampton vs Newcastle
Både Southampton och Newcastle snittar över fem hörnor på hemmaplan.
FotbollPremier League tips
Speltips 20/10 Bournemouth vs Southampton
Det ser riktigt mörkt ut för Southampton. Förvisso lyckades man i Engelska Ligac...
FotbollPremier League tips
Speltips 20/10 Chelsea vs Manchester United
Så var det så dags igen efter Nations League-matcherna förra helgen. Ett relativ...
FotbollPremier League tips
Speltips 07/10 Southhampton VS Chelsea
På söndag tar Southampton emot Chelsea i Premier League. Det är ett bottenlag mo...
FotbollPremier League tips
Speltips 06/10 Watford VS Bournemouth
Watford gästas av Bournemouth och jag tror på en rak 1:a i denna match. Watford ...
FotbollPremier League tips
Speltips 06/10 Burnley VS Huddersfield
I den här matchen ser vi två bottenlag möta varandra. Huddersfield gästar Burnle...
FotbollPremier League tips
Speltips 06/10 Crystal Palace VS Wolverhamptom
Vi känner nu till Crystal Palace spelstil. Det är ett mycket defensivt lag som m...
FotbollPremier League tips
Speltips 6/10 Manchester Unites vs Newcastle
Manchester United tragglar på i Champions League men har lite större problem med...
FotbollPremier League tips
Speltips 7/10 Fulham vs Arsenal
Fulham tar emot Arsenal hemma i detta Londonderby. Arsenal svajar på, spelar rel...
FotbollPremier League tips
Speltips 6/10 Tottenham vs Cardiff City
Tottenham som börjar hitta formen allt mer och tar nu emot Cardiff hemma. Cardif...
FotbollPremier League tips
Speltips 7/10 Liverpool vs Manchester City
Tung match väntar i Premier League! Serieledaren Liverpool tar emot serietvåan M...
FotbollPremier League tips
Speltips 5/10 Brighton vs West Ham
Brighton har bara sett en vinst under den här säsongen, och det var mot inga min...
FotbollPremier League tips
Speltips 6/10 Leicester vs Everton
Oj oj oj! Tight ligamatch mellan Leicester och Everton. Det är inte mycket som s...
FotbollPremier League tips
Speltips 22/9 Burnely vs Bournemouth
Bournemouth kommer från en stark hemmavinst mot Leicester som man dock släppte i...
FotbollPremier League tips
Speltips 22/9 Leicester vs Huddersfield
Huddersfield ska inte ha något att säga till om här egentligen men efter Leicest...
FotbollPremier League tips
Speltips 15/9 Huddersfield vs Crystal Palace
Crystal Palace öppnade säsongen bra med en stadig bortavinst mot Fulham, men sen...
FotbollPremier League tips
Speltips 15/9 Tottenham vs Liverpool
Tottenham som besegrade Manchester United på Old Trafford med 0 - 3 och fick vis...
FotbollPremier League tips
Speltips 1/9 Liverpool vs Leicester
Aj aj aj! Liverpool borta är inget man ser lätt på, speciellt inte om man heter ...
FotbollPremier League tips
Speltips 25/8 Huddersfield vs Cardiff
Cardiff öppnade säsongen med en förlust mot Bournemouth, men knep sedermera en p...
FotbollPremier League tips
Speltips 25/8 Southampton FC vs Leicester City
Tight match mellan Southampton och Leicester. Leicester har öppnat årets Premier...
FotbollPremier League tips
Unibet boostar oddsen - 10 gånger pengarna!
Unibet annonserar en alternativ oddsbonus som välkomstbonus perfekt till Premier...
FotbollPremier League tips
Speltips 19/8 Brighton vs Manchester United
De spelade inte allt för övertygande mot Leicester, United, men de spelar stadig...
FotbollPremier League tips
Speltips 18/8 Tottenham vs Fullham
Bara en omgång spelad i det gamla goda Premier League, skönt att vara igång!Inga...
FotbollPremier League tips
Speltips 20/8 Crystal Palace vs Liverpool
Liverpool leder efter första omgången och nätade hela fyra gånger hemma mot West...
FotbollPremier League tips
Speltips 13/5 Burnley - Bournemouth
Anar vi en belåtenhet hos Burnley? Javisst. Med all rätt, med mediokert spel tog...
FotbollPremier League tips
Speltips 13/5 Crystal Palace - West Bromwich
WBA lirar nog hela vägen in i mål och Zaha kan vi lita på. Varför inte målkalas ...
FotbollPremier League tips
Speltips 13/5 West Ham - Everton
Tycker uppställningen av lag i denna ligas sista omgång uppfyller kriterierna fö...
FotbollPremier League tips
Speltips 13/5 Huddersfield vs Arsenal
Motivationen har lämnat Arsenal för den här säsongen. Klimax var när Wenger nyli...
FotbollPremier League tips
Speltips 13/5 Liverpool vs Brighton
Liverpool ska snart möta Real Madrid i Champions League-finalen, men innan dess ...
FotbollPremier League tips
Speltips 8/5 Swansea - Southampton
Äckligt intressant. Slaget om PL. Swansea under strecket på 33 poäng och Saints ...
FotbollPremier League tips
Speltips 9/5 Manchester City - Brighton
Den sista hemmamatchen. kan bara sluta med fullt ös medvetslös efter 0-0 mot Hud...
play icon
FotbollPremier League tips
Speltips 10/5 West Ham United vs Manchester United
Manchester United må ha förlorat mot Brighton senast, men det tillhör oegentligh...
FotbollPremier League tips
Speltips 9/5 Chelsea vs Huddersfield
Chelsea är i grym form och har vunnit de fem senaste matcherna! Efter vinsten mo...
FotbollPremier League tips
Speltips 9/5 Tottenham vs Newcastle
Tottenham svajar lite på sin tidigare "säkra" fjärdeplats i serien efter nederla...
FotbollPremier League tips
Speltips 6/5 Chelsea vs Liverpool
Vilken söndag vi har att se fram emot! Båda Champions League-finalisterna spelar...
FotbollPremier League tips
Speltips 5/5 Bournemouth - Swansea
Jättefeeling för ettan här. Lillebror Bournemouth hjälper storebror Southampton ...
FotbollPremier League tips
Speltips 5/5 Everton - Southampton
Tycker Everton varit för dåliga för länge för att orka slå ett frenetiskt Saints...
FotbollPremier League tips
Speltips 4/5 Brighton - Manchester United
United mår bättre än på mycket länge och Brighton behöver troligtvis inga fler p...
FotbollPremier League tips
Speltips 30/4 Tottenham vs Watford
Under valborgsmässoafton tar Spurs emot Watford hemma på Wembley Stadium. Det är...
FotbollPremier League tips
Speltips 28/4 Liverpool vs Stoke
Liverpool spelar ursinnigt bra just nu och samtliga lagdelar är i toppform. Man ...
FotbollPremier League tips
Speltips 28/4 Burnley - Brighton
Märkligt låg mållina. Vad gäller Brighton så är man i ingemansland och laget har...
FotbollStryktipset tips
Speltips 28/4 Stryktipset Systemförslag
Fin kupong med 13 miljoner i jackpot!1. Swansea - Chelsea (1,2)Mycket viktigare ...
FotbollPremier League tips
Speltips 23/4 Everton - Newcastle
Everton risig form, Newcastle i mycket god form. Båda lagen mitt i mitten. Evert...
FotbollPremier League tips
Speltips 22/4 Manchester City vs Swansea
Även om Man C redan vunnit ligan så kommer man inte backa under söndagens möte m...
FotbollPremier League tips
Speltips 19/4 Burnley - Chelsea
Burnley radar upp segrar i jakten på Arsenal, men gudarna ska veta att det ofta ...
FotbollPremier League tips
Speltips 21/4 West Bromwich - Liverpool
Det var inte bara positivt för Liverpool med WBA:s seger över United. Nu kommer ...
FotbollPremier League tips
Speltips 19/4 Leicester vs Southampton
Leicester hemma mot Southampton och det är mycket på spel, för Southampton. Leic...
FotbollPremier League tips
Speltips 14/4 Tottenahm - Manchester City
Tror att Spurs gör en match utöver det vanliga. Man har harmoni, hemmaplan och f...
FotbollPremier League tips
Speltips 14/4 Burnley - Leicester
Som sagt var, Burnley försöker snyta 6.e platsen i ligan från Arsenal, det hårdn...
FotbollStryktipset tips
Speltips 7/4 Stryktipset Systemförslag
Fin kupong med 14 miljoner jackpot! Lycka till!!1. Manchester City - Manchester ...
FotbollPremier League tips
Speltips 7/4 West Bromwich - Swansea
Fattar ingenting. WBA gav upp på sportlovet, nu är påsklovet snart över. Swansea...
FotbollPremier League tips
Speltips 7/4 Watford - Burnley
Watford i ingemansland. Burnley håller på Arsenal, i EL alltså. Ett lag med 3 ra...
FotbollPremier League tips
Speltips 7/4 Stoke - Tottenham
Spelet är nära att falla utanför mina principer. Men det säger också en hel del ...
FotbollPremier League tips
Speltips 31/3 West Bromwich - Burnley
Vi har varit inne på det länge och är det fortfarande, wba känns uppgivet. Burnl...
FotbollPremier League tips
Speltips 31/3 Everton - Manchester City
För första gången i år, i princip, så tror jag City kommer att gå på halvfart. A...
FotbollPremier League tips
Speltips 31/3 Crystal Palace - Liverpool
Samma resonemang här som i Everton vs City. Fokus ligger på CL för Liverpool, de...
FotbollEuropatipset tips
Speltips 26/3 Finland - Malta
Som sagt senast; Det är inte många lag i Europa Finland ska vara favorit emot. S...
FotbollPremier League tips
Speltips 1/4 Chelsea - Tottenham
Helt galen oddssättning. Ser inte Chelsea spöa dagens Tottenham, inte ens från h...
FotbollPremier League tips
Speltips 17/3 Bournemouth - West Bromwich
Det här spelet bygger inte på hemmalagets prestanda. Det är West Bromwich som kä...
FotbollPremier League tips
Speltips 17/3 Huddersfield - Crystal Palace
Att Palace gör mål i matchen tvivlar jag inte på. Att Hudds gör mål tvivlar jag ...
FotbollPremier League tips
Speltips 11/3 Bournemouth - Tottenham
Visst spelar vi på sorgen i Spurs här. Men inte bara det, Spurs har vunnit många...
FotbollPremier League tips
Speltips 12/3 Stoke - Manchester City
Osexigt möte. Känns som om båda lagen har att vinna på ett lugnt händelseförlopp...
FotbollStryktipset tips
Speltips 10/3 Stryktipset Systemförslag
En riktigt svår omgång där 13 rätt lär ge hög utdelning!1. Chelsea - Crystal Pal...
FotbollPremier League tips
Speltips 10/3 Manchester United - Liverpool
Marknaden jämn som satan. Ska den kanske vara men jag har mycket stark feeling f...
FotbollPremier League tips
Speltips 10/3 West Ham - Burnley
Upptäckte den här matchen via den sjuka mållinan, 2.0. är inget fan av lir den v...
FotbollPremier League tips
Speltips 10/3 West Bromwich - Leicester
En jämn och grisig match vi går till mötes, dock sitter Leicester på en enorm fö...
FotbollPremier League tips
Speltips 10/3 Huddersfield - Swansea
Det skiljer endast 3 poäng mellan lagen men nuläget har mer att säga. Swansea me...
FotbollPremier League tips
Speltips 5/3 Crystal Palace - Manchester United
Det är sällan eller aldrig jag lirar över på röda United men här är känslan anno...
FotbollPremier League tips
Speltips 3/3 Southampton - Stoke
Luktar otroligt spänt på förhand. skiljer 3 tabellplaceringar men bara en poäng ...
FotbollPremier League tips
Speltips 1/4 Östersund - Djurgården
Underbart att få skriva om svensk boll igen. Nu kör vi. Östersund vinner hemma t...
FotbollStryktipset tips
Speltips 3/3 Systemförslag Stryktipset
En mycket favoritbetonad kupong, dock 10 miljoner i jackpot. Videon längst ner.1...
FotbollPremier League tips
Speltips 4/3 Brighton - Arsenal
Tycker om timingen här. Brighton ångar på och är besvärliga för andra sämre och ...
FotbollPremier League tips
Speltips 4/3 Manchester City - Chelsea
Med 13-1-0 hemma och formen på högsta nivå så tycker vi att dryga 1.60 på raka e...
FotbollPremier League tips
Speltips 3/3 Tottenham - Huddersfield
Visst vinner Spurs matchen till syvene och sist. Men visst får vi se viss rotati...
FotbollPremier League tips
Speltips 1/3 Arsenal - Manchester City
Skulle det gälla liv och död så skulle oddset på 2:an vara galet intressant, det...
FotbollPremier League tips
Speltips 3/3 Liverpool - Newcastle
Liverpool i denna form och anfall i världsklass och här möter man ett Newcastle ...
FotbollPremier League tips
Speltips 3/3 Swansea - West Ham
I skrivande stund tar Swansea den 6:e raka hemmasegern, förvisso mot Sheffield W...
FotbollPremier League tips
Speltips 24/2 Burnley - Southampton
Burnley kopierar förra säsongen med stark höst, svag vår. Inget svårspelat lag f...
FotbollPremier League tips
Speltips 25/2 Manchester United - Chelsea
Matchen låter tråkig. Hoppas och tror att jag får rätt. Resultattips så kan jag ...
FotbollPremier League tips
Speltips 25/2 Crystal Palace - Tottenham
Staaaarkt spel! Crystal Palace såj skämma ut sig senast mot Everton, usla. Totte...
FotbollPremier League tips
Speltips 24/2 Liverpool - West Ham
Extremt taskiga förutsättningar för West Ham här. Ett Liverpool med 5-0 borta mo...
FotbollPremier League tips
Speltips 24/2 Bournemouth - Newcastle
Första gången denna säsong jag lutar mig mot Newcastle tror jag. Motiveringen är...
Svenska casinon
Spelpressen
Casino med svensk licens
Casino utan svensk licens
Nettikasinot360
nätcasino på jämför.io