Premier League tips.

I spelsammanhang används ofta ordet rekar som benämning på speltips. Om du gillar att spela på Premier Leauge är det det lätt att hitta bra rekar eftersom det finns så mycket material om brittisk fotboll på högsta nivå. Man ska dock vara medveten om att detta innebär att många spelare satsar utifrån ett stort kunskapsunderlag och att även alla som sätter odds har tillgång till denna information. Det gör att det kan vara svårt att fynda superodds på samma sätt som när man spelar på mer obskyra idrottshändelser. I den här texten ska vi bland annat gå igenom några strategier man kan använda sig av för att skaffa sig ett bra läge, även när man spelar på "svåra" Premiere Leauge. Vi på Tipsarenan vill ge dig ett försprång!
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 13/5 Burnley - Bournemouth
Anar vi en belåtenhet hos Burnley? Javisst. Med all rätt, med mediokert spel tog...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 13/5 Crystal Palace - West Bromwich
WBA lirar nog hela vägen in i mål och Zaha kan vi lita på. Varför inte målkalas ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 13/5 West Ham - Everton
Tycker uppställningen av lag i denna ligas sista omgång uppfyller kriterierna fö...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 13/5 Huddersfield vs Arsenal
Motivationen har lämnat Arsenal för den här säsongen. Klimax var när Wenger nyli...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 13/5 Liverpool vs Brighton
Liverpool ska snart möta Real Madrid i Champions League-finalen, men innan dess ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 8/5 Swansea - Southampton
Äckligt intressant. Slaget om PL. Swansea under strecket på 33 poäng och Saints ...
Läs mer

Spela på Premier Leauge

Problemet med bra rekar/tips är att det finns många spelare som kommer att följa dem och det påverkar oddset. Det gäller alltså att hitta information som alla inte har tillgång till eller uppgifter som är så färska att de ännu inte hunnit påverka oddset. Källor online är i regel bättre än tryckta källor eftersom publicering går så fort på internet. Om en nyckelspelare verkade småskadad på uppvärmningen kan du använda det som en del av ditt beslutsunderlag när du bettar på en match som just ska starta.

Ett annat sätt skaffa sig ett litet övertag gentemot oddssättare och andra spelare är specialisera sig på ett par av lagen i Premier League och spela främst på dem. Då har man avgränsat sig och kan ganska enkelt hålla sig uppdaterad om det senaste via olika forum där just dessa lag diskuteras. Det är inte fel att välja nykomlingar i ligan, då har man större chans att bli mer kunnig än de flesta som bettar och sätter odds.

Att betting är en slags kunskapstävling mellan spelaren och den som sätter oddsen förstår det flesta. Anledningen till att man också måste kunna mer än den genomsnittliga spelaren är att oddsen påverkas av hur andra bettar. Du ska lära dig att känna igen när oddsen blir för höga eller låga på grund av att många bettar med hjärtat istället för hjärnan. Det är något som kan hända i Premier League eftersom det finns en supporterkultur där vissa alltid spelar på att deras favoritlag ska vinna.

Premier Leauge system

Du kan spela på Premier League resultat enligt avancerade system där du inkluderar många matcher i samma spel. Precis som i de gamla svenska spelformerna stryktipset och måltipset. Skillnaden är man idag kan välja mellan väldigt många olika system när det gäller bland annat Premier League. Du kan själv bestämma hur många matcher du ska spela på och kan även plocka in fotbollsmatcher i andra ligor om du skulle känna för det. Olika spelbolag erbjuder olika upplägg när det kommer till hur man kan kombinera matcher i ett och samma system.

Det kan vara frestande att lägga till några extra lågoddsare i systemet för att ge sig bättre utdelning vid vinst. Förr eller senare förlorar dock ett favorittippat lag och generellt är det, menar många erfarna spelare, bättre att betta på ett mindre system och resultat med lite högre odds. Du kan du gå med vinst även om du bara får in en liten minoritet av de system du satsar på.

Som ny spelare kan du ofta som en del av ett välkomsterbjudande spela på vissa system med extra förmånliga villkor. Välj alltså gärna spelobjekt där bettingsidan till exempel ersätter en del av dina eventuella förluster. Glöm inte att vara rationell när det gäller resultat Preimer League, separera det du vill ska hända som fan av ett lag från det du tror kommer att hända utifrån all information du analyserat. Det är extra viktigt när du har ett långt system. Förstår det inte genom att lägga in en match där du tippat med hjärtat.

Historia

Möjligheten att spela på fotboll online har fått spelmarknaden att mer eller mindre explodera. Inte minst i Sverige där spelmonopolet begränsat möjligheterna för oss som gillar betting. Idag kan man betta på flera tusen olika spelobjekt varje dag, trots att vi fortfarande i teorin har spelmonopol. Även Premier League är nu mer attraktivt än någonsin trots att det är en liga vi kunde spela på även innan internet fick industrin att blomstra. Det finns helt enkelt fler objekt att välja mellan och oddsen har blivit bättre eftersom branschen nu är konkurrensutsatt.

Programmet tipsextra var en institution i många svenska hem med sportintresserade personer och det är bland annat därför många har en kärlek till just Premier League. Idag är konkurrensen större mellan de olika ligorna eftersom matcher från många av dem sänds via TV eller streams. Statistiken visar dock att många fotbollsälskare har hjärtan som klappar extra för just ett engelskt lag. Att vara ett fan av ett lag kan göra så att man bettar mer med hjärtat vilket är dumt men kan även innebära att man har extra kunskap att använda till sin fördel.

Odds på Premier League

Odds i Premier League är en färskvara och kan förändras snabbt. Ett spelbolag kan ha ett bra odds på ett visst spelobjekt ena timmen och ett som är klart sämre än de konkurrerade bolagen nästa timme. Det gäller att jämföra odds precis när man är beredd att lägga sitt spel och sedan se till att man har en hygglig uppkoppling så att det går fort att genomföra sin insats. Ett alternativ till att spela på system för Premier League innan matcherna är följa fotbollen live och satsa på händelser i enskilda matcher där oddsen ändras i takt med hur dramat på planen utvecklar sig. Det kommer vi att återkomma till under en annan rubrik.

Vilka bettingsidor ska du välja

Nya bettingsidor måste ofta erbjuda något utöver det vanliga för att kunna konkurrera med det etablerade spelbolagen. Det kan vara extra bra odds eller fina erbjudande. Men det kan också vara så att de riktigt stora aktörerna på marknaden har råd med bättre odds eftersom de hanterar så stora volymer. Odds är alltså färskvaror men vissa sidor är kända för ofta ha lite bättre odds på just Premier League än andra. Glöm inte att titta på sådant som service, hur bra mobilappen är och om du kan få gratis streaming av sporthändelser, när du väljer vilka bettingsidor du ska registrera dig på.

Live betting

När det gäller betting på fotboll live förändras oddsen utifrån vad som händer på planen och det är en riktigt spännande utmaning att själv göra bedömningar i realtid utifrån hur man ser att spelarna presterar. Tycker du att en inhoppare ser väldigt het ut? Satsa på honom som nästa målgörare i matchen! Det är bara ett många spel du kan göra ända fram till slutsignalen. Rent generellt brukar man säga att det är lite svårt att hitta kanonodds i Premier League men att följa matcherna och betta live är ett sätt att få avkastning för sina kunskaper.


Premier Leauge resultat

Ovsett om du bettar på Premier League live eller innan matcherna är det viktigt att ha koll på tidigare resultat. Vill du syssla med betting för att gå med plus långsiktigt krävs det mer än så men du som spelar mest för nöjesskull klarar du dig långt på att titta på sidor onlinie med statistik och resultat. Numera bokförs varenda passning i varenda match och man kan lätt skaffa sig objektiv information om många av fotbollens aspekter. Detta gäller särskilt Premier League eftersom det är en populär liga med några av de största lagen i världen. Resultat handlar alltså inte bara matchresultat utan om hur enskilda spelare och lagdelar presterar. Detta gör att man göra komplexa analyser inför sina spel. Här hos oss kommer du hitta bra tips som bygger på ett gediget faktaunderlag.


Sammanfattning

Tipsarenan är en portal med information för dig som gillar betting. Premier League ligger oss varmt om hjärtat eftersom det, i alla fall för oss svenskar, är den största utländska fotbollsligan. När det gäller enskilda spel handlar betting mycket om att ha tur.I långa loppet är det dock den som har mest kunskap som kommer att vinna mest och vår vision ä att hjälpa ambitiösa spelare att nå bättre resultat genom våra rekar.

Här kan du hitta odds från olika spelbolag och även spelrelaterade nyheter. Oavsett om du föredrar att betta via komplicerade system eller om du föredrar att följa och betta på matcherna i Premier League live kommer vi att unna förse dig med nyttig information. Vårt viktigaste generella tips när det gäller just Premier League är att det lönar sig med specialisering. Lär dig så mycket som möjligt om några av lagen och deras trupper.
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 9/5 Manchester City - Brighton
Den sista hemmamatchen. kan bara sluta med fullt ös medvetslös efter 0-0 mot Hud...
Läs mer
play icon
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/5 West Ham United vs Manchester United
Manchester United må ha förlorat mot Brighton senast, men det tillhör oegentligh...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 9/5 Chelsea vs Huddersfield
Chelsea är i grym form och har vunnit de fem senaste matcherna! Efter vinsten mo...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 9/5 Tottenham vs Newcastle
Tottenham svajar lite på sin tidigare "säkra" fjärdeplats i serien efter nederla...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 6/5 Chelsea vs Liverpool
Vilken söndag vi har att se fram emot! Båda Champions League-finalisterna spelar...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 5/5 Bournemouth - Swansea
Jättefeeling för ettan här. Lillebror Bournemouth hjälper storebror Southampton ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 5/5 Everton - Southampton
Tycker Everton varit för dåliga för länge för att orka slå ett frenetiskt Saints...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 4/5 Brighton - Manchester United
United mår bättre än på mycket länge och Brighton behöver troligtvis inga fler p...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 30/4 Tottenham vs Watford
Under valborgsmässoafton tar Spurs emot Watford hemma på Wembley Stadium. Det är...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 28/4 Liverpool vs Stoke
Liverpool spelar ursinnigt bra just nu och samtliga lagdelar är i toppform. Man ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 28/4 Burnley - Brighton
Märkligt låg mållina. Vad gäller Brighton så är man i ingemansland och laget har...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips
Speltips 28/4 Stryktipset Systemförslag
Fin kupong med 13 miljoner i jackpot!1. Swansea - Chelsea (1,2)Mycket viktigare ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 23/4 Everton - Newcastle
Everton risig form, Newcastle i mycket god form. Båda lagen mitt i mitten. Evert...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 22/4 Manchester City vs Swansea
Även om Man C redan vunnit ligan så kommer man inte backa under söndagens möte m...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 19/4 Burnley - Chelsea
Burnley radar upp segrar i jakten på Arsenal, men gudarna ska veta att det ofta ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 21/4 West Bromwich - Liverpool
Det var inte bara positivt för Liverpool med WBA:s seger över United. Nu ko...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 19/4 Leicester vs Southampton
Leicester hemma mot Southampton och det är mycket på spel, för Southampton. Leic...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 14/4 Tottenahm - Manchester City
Tror att Spurs gör en match utöver det vanliga. Man har harmoni, hemmaplan och f...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 14/4 Burnley - Leicester
Som sagt var, Burnley försöker snyta 6.e platsen i ligan från Arsenal, det hårdn...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips
Speltips 7/4 Stryktipset Systemförslag
Fin kupong med 14 miljoner jackpot! Lycka till!!1. Manchester City - Manchester ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 7/4 West Bromwich - Swansea
Fattar ingenting. WBA gav upp på sportlovet, nu är påsklovet snart över. Swansea...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 7/4 Watford - Burnley
Watford i ingemansland. Burnley håller på Arsenal, i EL alltså. Ett lag med 3 ra...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 7/4 Stoke - Tottenham
Spelet är nära att falla utanför mina principer. Men det säger också en hel del ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/3 West Bromwich - Burnley
Vi har varit inne på det länge och är det fortfarande, wba känns uppgivet. Burnl...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/3 Everton - Manchester City
För första gången i år, i princip, så tror jag City kommer att gå på halvfart. A...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/3 Crystal Palace - Liverpool
Samma resonemang här som i Everton vs City. Fokus ligger på CL för Liverpool, de...
Läs mer
FotbollEuropatipset tips
Speltips
Speltips 26/3 Finland - Malta
Som sagt senast; Det är inte många lag i Europa Finland ska vara favorit emot. S...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 1/4 Chelsea - Tottenham
Helt galen oddssättning. Ser inte Chelsea spöa dagens Tottenham, inte ens från h...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 17/3 Bournemouth - West Bromwich
Det här spelet bygger inte på hemmalagets prestanda. Det är West Bromwich som kä...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 17/3 Huddersfield - Crystal Palace
Att Palace gör mål i matchen tvivlar jag inte på. Att Hudds gör mål tvivlar jag ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 11/3 Bournemouth - Tottenham
Visst spelar vi på sorgen i Spurs här. Men inte bara det, Spurs har vunnit många...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 12/3 Stoke - Manchester City
Osexigt möte. Känns som om båda lagen har att vinna på ett lugnt händelseförlopp...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips
Speltips 10/3 Stryktipset Systemförslag
En riktigt svår omgång där 13 rätt lär ge hög utdelning!1. Chelsea - Crystal Pal...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/3 Manchester United - Liverpool
Marknaden jämn som satan. Ska den kanske vara men jag har mycket stark feeling f...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/3 West Ham - Burnley
Upptäckte den här matchen via den sjuka mållinan, 2.0. är inget fan av lir den v...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/3 West Bromwich - Leicester
En jämn och grisig match vi går till mötes, dock sitter Leicester på en enorm fö...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/3 Huddersfield - Swansea
Det skiljer endast 3 poäng mellan lagen men nuläget har mer att säga. Swansea me...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 5/3 Crystal Palace - Manchester United
Det är sällan eller aldrig jag lirar över på röda United men här är känslan anno...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/3 Southampton - Stoke
Luktar otroligt spänt på förhand. skiljer 3 tabellplaceringar men bara en poäng ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 1/4 Östersund - Djurgården
Underbart att få skriva om svensk boll igen. Nu kör vi. Östersund vinner hemma t...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips
Speltips 3/3 Systemförslag Stryktipset
En mycket favoritbetonad kupong, dock 10 miljoner i jackpot. Videon längst ner.1...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 4/3 Brighton - Arsenal
Tycker om timingen här. Brighton ångar på och är besvärliga för andra sämre och ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 4/3 Manchester City - Chelsea
Med 13-1-0 hemma och formen på högsta nivå så tycker vi att dryga 1.60 på raka e...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/3 Tottenham - Huddersfield
Visst vinner Spurs matchen till syvene och sist. Men visst får vi se viss rotati...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 1/3 Arsenal - Manchester City
Skulle det gälla liv och död så skulle oddset på 2:an vara galet intressant, det...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/3 Liverpool - Newcastle
Liverpool i denna form och anfall i världsklass och här möter man ett Newcastle ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/3 Swansea - West Ham
I skrivande stund tar Swansea den 6:e raka hemmasegern, förvisso mot Sheffield W...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 24/2 Burnley - Southampton
Burnley kopierar förra säsongen med stark höst, svag vår. Inget svårspelat lag f...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 25/2 Manchester United - Chelsea
Matchen låter tråkig. Hoppas och tror att jag får rätt. Resultattips så kan jag ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 25/2 Crystal Palace - Tottenham
Staaaarkt spel! Crystal Palace såj skämma ut sig senast mot Everton, usla. Totte...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 24/2 Liverpool - West Ham
Extremt taskiga förutsättningar för West Ham här. Ett Liverpool med 5-0 borta mo...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 24/2 Bournemouth - Newcastle
Första gången denna säsong jag lutar mig mot Newcastle tror jag. Motiveringen är...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 24/2 Watford - Everton
Watford är ett av ligans sämsta hemmalag och någon form har väl inte laget helle...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 11/2 Huddersfield - Bournemouth
Det är här Huddersfield åker ut rent symboliskt och mentalt. Dom måste börja vin...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 12/2 Chelsea - West Bromwich
Efter dubbla katastrofer för Chelsea med torsk med 3-0 och 4-1 mot lag som Bourn...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/2 Tottenham - Arsenal
Arsenal begriper sig inte på alls. För Tottenham är det mist sagt dystert att sp...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 11/2 Southampton - Liverpool
CL spelar in så mycket även här. 3 dagar efter den här matchen är Liverpool i Po...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 11/2 Newcastle - Manchester United
När de andra spelar CL rycker United. Manchesterlaget tar sig an Sevilla borta f...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/2 Swansea - Burnley
Ett spel baserat på 1 del logik och 2 delar känsla. Swansea kan ha fått falskt r...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/2 Everton - Crystal Palace
Kan tyckas vara en knepig match mellan de båda lag som alldeles nyligen släppt i...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 5/2 Watford - Chelsea
En måndag kväll och enligt mit låter den här matchen inget kul alls. Watford har...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/2 Bournemouth - Stoke
Stoke 0-0 hemma mot Watford senast, ett fall framåt typ. Bournemouth hyvlade av ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/2 Leicester - Swansea
Leicesters magi som vi njöt av en period under hösten är rätt bortblåst igen. Do...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/2 West Bromwich - Southampton
2 lag som inte mår jättebra trots lite piggare resultat på senare tid. Vi tycker...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 4/2 Liverpool - Tottenham
Vi fortsätter att tjata om Liverpool och överspel. Det fungerar ju. 3-0 borta mo...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/2 Manchester United - Huddersfield
Uj uj uj vad Hudds kommer att få pröjsa för studs och självmål från Uniteds besö...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/1 Newcastle - Burnley
Visst är det 2 lag som har problem med målskyttet men linan har sjunkit väl lågt...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/1 Southampton - Brighton
Intressant tillställning. Ett piggare Southampton som skriker efter nya poäng i ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/1 Chelsea - Bournemouth
Ett Chelsea undertecknad höjt varningens finger för i månader nu, och det fortsä...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/1 Tottenham - Manchester United
Fick frågan häromdagen av en mycket god vän. Hur tror du denna matchen slutar? D...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 30/1 Huddersfield - Liverpool
Väck vem som helst mitt i natten och fråga om Liverpool oftast spelar över eller...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 30/1 Swansea - Arsenal
Swansea har ryckt upp sig eller? Slog ju Liverpool med 1-0 hemma men det var eno...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 22/1 Swansea – Liverpool
21.00 på Liberty Stadium tar Swansea emot Liverpool.Nr 20 mot nr 4. Snacka om k...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 21/1 Southampton – Tottenham
17.00 på St. Mary’s Stadium tar Southampton emot Tottenham.Nr 17 mot nr 5...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 20/1 Stryktipset Systemförslag
Ny vecka och en ny kupong. 10 miljoner jackpot, stort fokus och lycka till!Håll...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 20/1 Stoke – Huddersfield
16.00 på Bet365 Stadium tar Stoke emot Huddersfield. Nr 18 mot nr 14.Två lag so...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 20/1 West Ham – Bournemouth
16.00 på Olympic Stadium tar West Ham emot Bournemouth.Nr 11 mot nr 13. Trots s...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 20/1 Burnley – Manchester United
16.00 på Turf Moor och Viasat Sport tar Burnley emot Manchester United.Nr 7 mot...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 15/1 Manchester United – Stoke
21.00 på Old Trafford och Viasat Sport tar Manchester United emot Stoke.Nr 2 mo...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 14/1 Bournemouth – Arsenal
14.30 på Vitality Stadium tar Bournemouth emot Arsenal.Nr 16 mot nr 6.Svår mat...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 14/1 Liverpool – Manchester City
17.00 på Anfield tar Liverpool emot Manchester City.Nr 4 mot nr 1.Normalt sett...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 13/1 Chelsea – Leicester
16.00 på Stamford Bridge tar Chelsea emot Leicester.Nr 3 mot nr 8.Chelsea0-0 ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 13/1 Watford – Southampton
16.00 på Vicarage Road tar Watford emot Southampton.Nr 10 mot nr 17.Watford6 ...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 13/1 Stryktipset Systemförslag
9 rätt förra veckan duger inte. Ny intressant kupong med sedvanliga 13 miljoner ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 6/1 Fulham – Southampton
16.00 på Craven Cottage tar Fulham emot Southampton.FA-Cupen1/32-final. Oavgjo...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 6/1 Stryktipset Systemförslag
10 rätt förra veckan. Vi hade 13 rätt med mindre än 10 minuter kvar men det är i...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 5/1 Liverpool – Everton
20.55 på Anfield och kanal 5 tar Liverpool emot Everton.FA Cup 1/32-final. Omsp...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 4/1 Tottenham – West Ham
21.00 på Wembley och Viasat Sport tar Tottenham emot West Ham.Nr 5 mot nr 16.T...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 3/1 Arsenal – Chelsea
20.45 på Emirates Stadium och Viasat sport tar Arsenal emot Chelsea.Nr 6 mot nr...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 2/1 Swansea – Tottenham
20.45 på Liberty Stadium och Viasat Sport tar Swansea emot Tottenham.Nr 20 mot ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 2/1 Southampton – Crystal Palace
20.45 på St. Mary’s Stadium tar Southampton emot Crystal Palace.Nr 15 mot...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 1/1 Burnley – Liverpool
16.00 på Turf Moor och Viasat sport tar Burnley emot Liverpool.Årets första spe...
Läs mer
FotbollEuropatipset tips
Speltips 1/1 Europatipset Systemförslag
God fortsättning! Inte kan väl året börja bättre än 13 rätt på tipset?En trevli...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 31/12 West Bromwich – Arsenal
17.30 på The Hawthorns tar West Bromwich emot Arsenal.Nr 19 mot nr 6.WBAHar v...
Läs mer
Rizk (Veckans Oddsbonus)
100% upp till 1000kr
Ta bonus