Superettan tips

Superettan är sedan år 2000 den näst högsta divisionen när det gäller svensk herrfotboll. De flesta bettingbolagen, både svenska och faktiskt även utländska, ger dig möjlighet att spela på Superettan. På den här hemsidan kommer du att hitta konkreta speltips, eller rekar som man ofta säger, när det gäller Superettan. I den här texten ska vi på en lite mer övergripande nivå informera om vad som gäller och vad man bör tänka på om man har som ambition att gå med plus på att betta på fotboll i superettan. Betting handlar om vem som vet mest, du eller oddssättaren. Tar man del av bra tips har man alla möjligheter att ska
FotbollSuperettan tips
Speltips 5/11 Varbergs BoIS vs IK Brage
Ett bra bet med bra förutsättningar Över 4.5 hörnor första halvlek (Odds 1.76) p...
FotbollSuperettan tips
Speltips 26/10 Landskrona BoIS – AFC Eskilstuna
Landskrona BoIS har förlorat fem raka matcher, har släppt in tolv mål på sina tr...
FotbollSuperettan tips
Speltips 8/9 Degerfors IF VS AFC Eskilstuna
På lördag blir det match mellan Degerfors - Eskilstuna i Superettan. Eskilstuna ...
FotbollSuperettan tips
Speltips 28/5 Gefle - Landskrona
Varken Gefle eller Dalkurd vinner vidare ofta på hemmaplan, oddset ointressant p...
FotbollSuperettan tips
Speltips 28/5 Helsingborg - Jönköping
Jönköping har ryckt upp sig, visst, men här blir det för svårt. Skåningarna svår...

Spela på Superettan

Superettan har 16 lag och de möter varandra två gånger under en säsong. De två bästa lagen går direkt upp till allsvenskan och trean och fyran hamnar på kvalplats och får möta två lag från allsvenskan. Två lag flyttas ned till division ett och två får kvalspela. När det gäller betting brukar intresset vara stort kring kvalmatcher och det är lätt att förstå eftersom så mycket står på spel. Vi vill dock rekommendera att du som spelare letar efter matcher som betyder mer för ett av lagen än för det andra. Det är inte alltid det märks i oddsen.

En fördel med att betta på Superettan istället för en större liga är att spelbolagens oddssättare inte alltid är lika väl informerade som när det gäller Allsvenskan och stora ligor i andra länder. Det innebär att du som spelare ibland helt enkelt kan mer och därför har goda möjlighet att hitta odds som är felaktigt satta och som du kan tjäna pengar på.

För att du som kunnig spelare ska kunna skaffa dig ett ännu större övertag gentemot oddssättarna kan det vara en bra idé att specialisera sig. Om vi utgår från att du har begränsat med tid kan du skaffa dig djupare kunskaper genom att koncentrerar dina studier till just Superettan och lagen som spelar där. Det är en ganska kul liga att följa eftersom den är full av gamla storspelare och lovande unga stjärnor. På tränarbänkarna återfinns också nästan alltid ett par riktigt stora svenska fotbollsprofiler.

Superettan system

Att betta med hjälp av system är vanligt när det gäller de flesta lagsporter och ligor. Du som kan mycket om Superettan resultat och spelare ska titta extra noga på denna möjlighet eftersom den ger chans till riktigt stora vinster. Ett system innebär helt enkelt att man spelar på flera matcher och att man därigenom får oddsen för varje match man lägger till i systemet. Om du vill kan du blanda matcher i Superettan och fotboll som spelas i andra divisioner i samma system. När man spelar på system brukar det handla om att betta på slutresultat.

De flesta bettingsidor hjälper dig att räkna ut odds automatiskt. Däremot får man lägga ner rätt mycket tid på sitt spelande om man vill jämföra oddsen på hela system mellan flera olika spelbolag. Eftersom betting med system oftast handlar om att man lägger spel innan matcherna spelas har man dock möjlighet att göra sådana jämförelser. En annan fördel med system är att flera spelare kan gå samman i stora och dyra system som ger extra mycket pengar tillbaka.

Att göra system med andra är socialt och kul, det är dessutom något som svenska spelentusiaster kunnat göra även långt innan bettingsidorna online tog över marknaden. När det gäller resultat Superettan kan de vara minst lika lönsamma som när du gör system med matcher i någon av de riktigt stora ligorna. Maxgränserna för hur mycket du kan spela på en match eller en serie matcher i regel lägre satta eftersom de helt enkelt inte spelas lika mycket. Det är en av få nackdelar med att spela på Superligan istället för fotboll på högsta nivå.

Historia

När det blev möjligt att spela på fotboll online blev svenska andradivisionen snabbt en av de populärare ligorna bland svenska spelare. Mellan 1987 och 1999 kallades denna division för division 1 och ännu tidigare än så gick Sveriges näst högsta division under namnet division 2. Dessa ligor har varit organiserade på lite olika sätt och var inte alls lika populära som spelobjekt som dagens Superettan. Det är den snabba utvecklingen inom IT som gjort att betting på mindre ligor blivit riktigt stort. Idag kan man spela på superettan var man än befinner sig.

De flesta av klubbarna i Superettan har någon gång spelat i Allsvenskan, Sveriges högsta division, och några är redo att återigen konkurrera på den nivån. Det är alltså i princip elitfotboll det handlar om och många som ägnar sig åt betting har mycket kunskap om lagen. Det tillkommer hela tiden nya spelformer när det gäller betting och du hittar idag fler alternativ än någonsin tidigare när det gäller betting på Superettan. Alla möjligheter finns dock inte hos alla spelbolag.

Odds på Superettan

Förutom hela system för Superettan kan du givetvis spela på enskilda matcher. Tänk på att odds är en färskvara och om du ser ett som är riktigt attraktivt ska du agera snabbt eftersom det kommer attrahera andra spelare och i och med kommer oddset också att förändras. När det gäller Superettan kan du möjligtvis ha lite mer tid på dig eftersom det är färre spelare som hela tiden bevakar oddsen. Ha gärna ett spelkonto på flera bettingsidor, det ger dig möjlighet att välja det odds som är bäst för tillfället. Det finns ingen enskild spelsida som kan sägas vara bäst när det gäller odds på Superettan. Ofta har de största aktörerna lite bättre odds eftersom de helt enkelt har råd med det.

Vilka bettingsidor ska du välja

Det finns väldigt många nya bettingsidor att välja mellan och även ett par aktörer med många års erfarenhet. Först och främst ska du välja en sida som täcker Superettan och som erbjuder många typer av spel på just den serien. Sen ska du givetvis trivas med den service du får och försöka försäkra dig om att oddsen just på spel på superettan är på en bra nivå. Det finns en del fördelar med att välja ett av de stora spelbolagen men inget säger att du bara ska registrera dig på en sida. Det är tvärtom smart att ha flera konton att satsa där oddsen och bonusarna för tillfället är bäst.

Live betting

Betting på fotboll live innebär att man spelar efter det att en match kommit igång. Oddset förändras utifrån vad som händer på planen och du kan bedöma hur du ska satsa utifrån hur resultatet utvecklar sig. Har du möjlighet att kolla på Superettan på TV eller online har du ett mycket bra läge för betting eftersom dina beslut kommer att vara betydligt mer välgrundade än om du bara tittar på en resultattavla. Live betting kan passa såväl professionella spelare som alla som satsar mer för nöjes skull för att förhöja upplevelsen av att titta på fotboll.

Superettan resultat

Oavsett om du spelar på Superettan live eller gör dina insatser innan matcherna spelas behöver du hålla koll på hur lagen och spelarna presterat tidigare. Numera bokförs nästan varenda händelse på planen och resultat handlar om mer än om vilket lag som vunnit eller om det blivit oavgjort. På den här sidan kommer du att kunna hitta rekar som bygger på solida analyser utifrån all tillgänglig statistik från matcher i Superligan. Det kan vara en genväg om du inte själv har tid att förbereda dig inför ett spel. Jämför gärna våra speltips med resultaten från matcher, du kommer att märka att vi är träffsäkra och kan hjälpa dig att bli framgångsrik inom betting.

Sammanfattning

Tipsarenan är en portal för dig som gillar betting. Vi täcker även Superettan i fotboll och lovar att leverera heta insider tips som du inte hittar överallt. Ett av våra motton är att främja ansvarsfullt spelande och vi kommer inte att länka till tvivelaktiga spelbolag. Superettan är en intressant liga när det gäller betting. Det handlar om riktigt bra fotboll mellan många klassiska lag och samtidigt är det lite lättare att hitta odds med värde än när det gäller högre ligor.

Som alltid när det gäller betting är kunskap nyckeln till goda resultat. Prova gärna att satsa extra hårt på just Superettan, du har goda chanser att bli en expert på området och det är något du kommer att kunna omsätta i pengar. Ett annat tips är att prova live betting och titta på matcherna och göra bedömningar utifrån vad du ser på planen

FotbollSuperettan tips
Speltips 29/5 Varberg - Degerfors
Mot sämre motstånd är Degerfors extra lämpliga att rygga. Uppgiften här ser över...
FotbollSuperettan tips
Speltips 29/5 Värnamo - Falkenberg
Värnamo med ett mål framåt senaste 5 matcherna måste få svårt mot topplaget i gu...
FotbollSuperettan tips
Speltips 26/5 Brage - Örgryte
Jämnt som fan all include. Förvänta dig värme, ställningskrig och under 2.5 så b...
FotbollSuperettan tips
Speltips 23/5 Landskrona vs Halmstad
Halmstad är det bättre laget på flera punkter, men Landskrona har fortfarande my...
FotbollSuperettan tips
Speltips 23/5 Örgryte FF vs IFK Värnamo
Örgryte toppar Superettan än så länge och har 19 poäng efter 8 matcher. Visserli...
FotbollSuperettan tips
Speltips 12/5 AFC - Varberg
AFC visar med tydliga takter att man ska ta sig tillbaka till finrummet blixt. E...
FotbollSuperettan tips
Speltips 12/5 Brage - Falkenberg
IK Brage ser stabila ut, precis som dalakarlar förväntas att göra. Man gillar si...
FotbollSuperettan tips
Speltips 11/5 Örgryte - Gefle
Har ju gillat ÖIS sen renpet mot Blåvitt innan Superettan drog igång och så rätt...
FotbollSuperettan tips
Speltips 7/5 Värnamo - Norrby
Norrby dubbla besvikelser senaste matcherna och man är heller inte av samma kali...
FotbollSuperettan tips
Speltips 8/5 Helsingborg - GAIS
Helsingborg normalt sett starka hemma och förlusten hemma mot AFC senast inget a...
FotbollSuperettan tips
Speltips 1/5 Norrby - Jönköping
Jönköping Södra håller verkligen till i dom södra delarna av tabellerna. När Mr ...
FotbollSuperettan tips
Speltips 1/5 Halmstad - Falkenberg
Derby och FFF har sett riktigt starka ut så här långt. Måste bara välja bortalag...
FotbollSuperettan tips
Speltips 28/4 GAIS - Gefle
Inget snack om saken här. GAIS har visat mycket mer än Gefle sen nyår och lägg d...
FotbollSuperettan tips
Speltips 28/4 Öster - Örgryte
Genrepet mot Blåvitt lovade mycket och inledningen i Superettan har sett riktigt...
FotbollSuperettan tips
Speltips 24/4 Värnamo - Varberg
Båda lagen har börjat dåligt men utifrån det jag sett så ska inte Värnamo förlor...
FotbollSuperettan tips
Speltips 24/4 Helsingborg - AFC
AFC svårbedömt med mycket individuella kvaliteér men ej speciellt samkörda än. H...
FotbollSuperettan tips
Speltips 21/4 Degerfors - Landskrona
Har försummat Superettan en del i år men har bevakning indirekt från säker källa...
FotbollSuperettan tips
Speltips 11/4 Värnamo - GAIS
Oddset på GAIS har sjunkit rejält, och med all rätt. GAIS har visat massor fram ...
FotbollSuperettan tips
Speltips 9/4 Brage - Gefle
Förväntar mig en jämn och tät match där möjligen Brage vinner tunt i egenskap av...
FotbollSuperettan tips
Speltips 7/4 Jönköping - Landskrona
Delvis ett stalltips, jag har prioriterat allsvenskan initialt och går på valide...
FotbollSuperettan tips
Speltips 8/4 Örgryte - Frej
Örgryte vann borta mot Varberg som vi lovade. Nu gäller det hemma mot Frej. Räkn...
FotbollSuperettan tips
Speltips 3/4 Varberg - Örgryte
Inget ont om Varberg här är det Örgrytes prestation i genrepet mot Blåvitt som s...
FotbollAllsvenskan tips
Speltips 19/11 Jönköping – Trelleborg
14.45 på Stadsparksvallen och C More Fotboll tar Jönköping (gräs) emot Trellebor...
FotbollAllsvenskan tips
Speltips 15/11 Trelleborgs FF – Jönköping Södra
18.00 på Vångavallen och C More Fotboll OCH TV12 tar TFF (gräs) emot (gräs).Pla...
FotbollSuperettan tips
Speltips 11/11 Frej – Akropolis
13.00 på Vikingavallen tar Frej (konstgräs) emot Akropolis (gräs).Playoff match...
FotbollSuperettan tips
Speltips 11/11 Örgryte – Mjällby
13.00 på Gamla Ullevi och C More Fotboll tar ÖIS (gräs) emot Mjällby (gräs).Pla...
FotbollPremier League tips
Månadens fotboll
Lugnt som i graven på fotbollsmarknaden efter gårdagens mastodontutbud. Hoppas d...
FotbollSuperettan tips
Speltips 4/11 Trelleborg – Dalkurd
16.00 på Vångavallen tar TFF (gräs) emot Dalkurd (konstgräs).3:an mot 2:an.Kla...
FotbollSuperettan tips
Speltips 28/10 Dalkurd – GAIS
15.00 på Domnarvsvallen och C More Sport tar Dalkurd (konstgräs) emot GAIS (gräs...
FotbollSuperettan tips
Speltips 24/10 Brommapojkarna – Dalkurd
19.00 på Grimsta IP tar BP (konstgräs) emot Dalkurd (konstgräs).1:an mot 2:an....
FotbollSuperettan tips
Speltips 2/10 Trelleborg – Varberg
19.00 på Vångavallen och C More Sport tar TFF (gräs) emot Varberg (gräs).Nr 3 m...
FotbollSuperettan tips
Speltips 2/10 Gefle – Helsingborg
19.00 på Gavlevallen och TV4 Sport tar Gefle (konstgräs) emot Helsingborg (gräs)...
FotbollSuperettan tips
Speltips 26/9 Örgryte – Trelleborg
19.00 på Gamla Ullevi och TV4 Sport tar ÖIS (gräs) emot TFF (gräs).Nr 11 mot nr...
FotbollSuperettan tips
Speltips 24/9 Syrianska – Gefle
15.00 på Södertälje Fotbollsarena och TV4 Sport tar Syrianska (konstgräs) emot G...
FotbollSuperettan tips
Speltips 23/9 Varberg – Dalkurd
16.00 på Påskbergsvallen och TV4 Sport tar Varberg (gräs) emot Dalkurd (konstgrä...
FotbollSuperettan tips
Speltips 18/9 Öster – Trelleborg
19.00 på Myresjöhus Arena och TV4 Sport tar Öster (gräs) emot TFF (gräs).Nr 6 m...
FotbollSuperettan tips
Speltips 8/9 LIVE Degerfors – Öster (0-1)
0-1 i halvtid. 10-0 i hörnor och ett antal grova målchanser för hemmalaget.Värs...
FotbollSuperettan tips
Matchfixintervju med Andreas Brännström
Tipsarenan haffade Andreas Brännström, Dalkurds framgångsrike tränare, och passa...
FotbollSuperettan tips
Speltips 8/9 Degerfors – Öster
19.00 på Stora Valla och C More Live tar Degerfors (gräs) emot Öster (gräs).Nr ...
FotbollSuperettan tips
Speltips 6/9 Slutsegrare Superettan
Det är läge för ett stabilt spel om vilka som vinner Superettan, i vår bok finns...
FotbollSuperettan tips
Speltips LIVE Helsingborg – Dalkurd (1-0)
1-0 sent i halvleken via ett absurt självmål på nick från Dalkurds egen Robin Tr...
FotbollSuperettan tips
Speltips 5/9 Helsingborg – Dalkurd
19.00 på Olympia och TV4 Sport tar Helsingborg (gräs) emot Dalkurd (konstgräs)....
FotbollSuperettan tips
LIVE 4/9 GAIS – Örgryte (1-0 HT)
1-0 till GAIS i halvtid. Vi som tyckte att Örgryte växte in i matchen mer och me...
FotbollSuperettan tips
Speltips 4/9 Norrby – Varberg
19.00 på Borås Arena och C More Live tar Norrby (konstgräs) emot Varberg (gräs)....
FotbollSuperettan tips
Speltips 4/9 Åtvidaberg – Värnamo
19.00 på Kopparvallen och C More Fotboll tar ÅFF (konstgräs) emot Värnamo (gräs)...
FotbollSuperettan tips
Speltips 2/9 Degerfors – BP
16.00 på Stora Valla och TV4 Sport tar Degerfors (gräs) emot BP (konstgräs).Sna...
FotbollSuperettan tips
Speltips 2/9 Falkenberg – Gefle
18.00 på Falcon Alkoholfri Arena och C More Sport tar Falkenberg (gräs) emot Gef...
FotbollSuperettan tips
Speltips 1/9 Öster – Frej
19.00 på Myresjöhus Arena och C More Sport tar Öster (gräs) emot Frej (konstgräs...
FotbollSuperettan tips
Speltips 29/8 Trelleborg – Helsingborg
19.00 på Vångavallen och TV4 Sport tar TFF (gräs) emot HIF (gräs).4:an mot 5:an...
FotbollSuperettan tips
Speltips 28/8 Åtvidaberg – Gefle
19.00 på Kopparvallen och C More Live tar Åtvidaberg (konstgräs) emot Gefle (kon...
FotbollSuperettan tips
Speltips 28/8 GAIS – Degerfors
19.00 på Gamla Ullevi och C More Sport tar GAIS (gräs) emot Degerfors (gräs).Nr...
FotbollSuperettan tips
Speltips 26/8 Dalkurd – Örgryte
18.00 på Domnarvsvallen och TV4 Sport tar Dalkurd (konstgräs) emot Örgryte (gräs...
FotbollSuperettan tips
Speltips 21/8 Gefle – Trelleborg
19.00 på Gavlevallen och TV4 Sport tar Gefle (konstgräs) emot TFF (gräs).Poyas ...
FotbollSuperettan tips
Speltips 19/8 Syrianska – Öster
16.00 på Södertälje Fotbollsarena och TV4 Sport tar Syrianska (konstgräs) emot Ö...
FotbollSuperettan tips
Speltips 18/8 Örgryte – Frej
19.00 på Ullevi och C More Fotboll tar ÖIS (gräs) emot Frej (konstgräs).Fredags...
FotbollSuperettan tips
Speltips 15/8 Trelleborg – Norrby
19.00 på Vångavallen och TV4 Sport tar TFF (gräs) emot Norrby (konstgräs).Mycke...
FotbollSuperettan tips
Speltips 14/8 Åtvidaberg – Örgryte
19.00 på Kopparvallen och C More Live tar ÅFF (konstgräs) emot ÖIS (gräs).Misär...
FotbollSuperettan tips
Speltips 13/8 Varberg – Brommapojkarna
15.00 på Påskbergsvallen och TV4 Sport tar Varberg (gräs) emot BP (konstgräs).N...
FotbollSuperettan tips
Speltips 13/8 IFK Värnamo – Dalkurd
17.00 på Finnvedsvallen och TV4 Sport tar Värnamo (gräs) emot Dalkurd (konstgräs...
FotbollSuperettan tips
Speltips 9/8 Örgryte – Brommapojkarna
19.00 på Gamla Ullevi och TV4 Sport tar ÖIS (gräs) emot BP (konstgräs).Mitten m...
FotbollSuperettan tips
Speltips 8/8 Syrianska – Norrby
19.00 på Södertälje Fotbollsarena och C More Fotboll tar Syrianska (konstgräs) e...
FotbollSuperettan tips
Speltips 4/8 Degerfors – Örgryte
19.00 på Stora Valla och TV4 Sport tar Degerfors (gräs) emot Örgryte (gräs).En ...
FotbollSuperettan tips
Speltips 29/7 Brommapojkarna – Frej
16.00 på Grimsta IP tar BP (konstgräs) emot Frej (konstgräs).Ja jisses. BP vins...
FotbollSuperettan tips
Speltips 29/7 Dalkurd – Degerfors
18.00 på Domnarvsvallen och TV4 sport tar Dalkurd (konstgräs) emot Degerfors (gr...
FotbollSuperettan tips
Speltips 23/7 Frej – Dalkurd
15.00 på Vikingavallen och C More Fotboll tar Frej (konstgräs) emot Dalkurd (kon...
FotbollSuperettan tips
Speltips 22/7 Norrby – Falkenberg
16.00 på Borås Arena och C More Stream tar Norrby (konstgräs) emot FFF (gräs).H...
FotbollSuperettan tips
Speltips 22/7 Varberg – Gefle
16.00 på Påskbergsvallen och C More Stream tar Varberg (gräs) emot Gefle (konstg...
FotbollSuperettan tips
Speltips 26/6 Trelleborg – Brommapojkarna
19.00 på Vångavallen och C More Fotboll tar Trelleborg (gräs) emot BP (konstgräs...
FotbollSuperettan tips
Speltips 26/6 Dalkurd – Norrby
19.00 på Domnarvsvallen och C More Live tar Dalkurd (konstgräs) emot Norrby (kon...
FotbollSuperettan tips
Speltips 25/6 Falkenberg – Syrianska
17.00 på Falcon Alkoholfri Arena och TV4 Sport tar Falkenberg (gräs) emot Syrian...
FotbollSuperettan tips
Speltips 25/6 Gefle – Åtvidaberg
15.00 på Gavlevallen och TV4 Sport tar Gefle (konstgräs) emot Åtvidaberg (konstg...
FotbollSuperettan tips
Speltips 19/6 Trelleborg – Gefle
19.00 på Vångavallen och TV4 Sport tar TFF (gräs) emot Gefle (konstgräs)Stackar...
FotbollSuperettan tips
Speltips 18/6 Dalkurd – Helsingborg
15.00 på Domnarsvallen och TV4 Sport tar Dalkurd (konstgräs) emot Helsingborg (g...
FotbollSuperettan tips
Speltips 18/6 Norrby – Örgryte
17.00 på Borås Arena och TV4 Sport tar Norrby (konstgräs) emot Örgryte (gräs)In...
FotbollSuperettan tips
Speltips 17/6 Åtvidaberg – Öster
16.00 på Kopparvallen och C More Sport tar ÅFF (konstgräs) emot Öster (gräs)Vi ...
FotbollSuperettan tips
Speltips 17/6 Brommapojkarna – GAIS
16.00 på Grimsta IP och C More Fotboll tar BP (konstgräs) emot GAIS (gräs)BP su...
FotbollSuperettan tips
Speltips 12/6 Örgryte – Dalkurd
19.00 på Gamla Ullevi och C More Fotboll tar Örgryte (gräs) emot Dalkurd (konstg...
FotbollSuperettan tips
Speltips 12/6 Helsingborg – Brommapojkarna
19.00 på Olympia och TV4 Sport tar HIF (gräs) emot BP (konstgräs)Falsk seriefin...
FotbollSuperettan tips
Speltips 10/6 Norrby – Syrianska
16.00 på Borås Arena och C More Sport tar Norrby (konstgräs) emot Syrianska (kon...
FotbollSuperettan tips
Speltips 5/6 GAIS – Trelleborg
19.00 på Gamla Ullevi och TV4 Sport tar GAIS (gräs) emot TFF (gräs)Inte svårt v...
FotbollSuperettan tips
Speltips 4/6 Falkenbergs FF – Helsingborgs IF
17.00 på Falcon Alkoholfri Arena och TV4 Sport tar FFF (gräs) emot HIF (gräs)Ha...
FotbollSuperettan tips
Speltips 3/6 Öster – Norrby
16.00 på Myresjöhus Arena och TV4 Sport tar Öster (gräs) emot Norrby (konstgräs)...
FotbollSuperettan tips
Speltips 29/5 Helsingborgs IF – Syrianska FC
19.00 på Olympia och C More Live tar HIF (gräs) emot SFC (konstgräs)Det är ett ...
FotbollSuperettan tips
Speltips 28/5 Gefle – Brommapojkarna
17.00 på Gavlevallen och TV4 Sport tar Gefle (konstgräs) emot BP (konstgräs)Bot...
FotbollSuperettan tips
Speltips 27/5 Dalkurd – Åtvidaberg
16.00 på Domnarsvallen och C More Live tar Dalkurd (konstgräs) emot ÅFF (konstgr...
FotbollSuperettan tips
Speltips LIVE Örgryte – Värnamo
19.00 på Gamla Ullevi och TV4 Sport tar Örgryte (gräs) emot Värnamo (gräs).2-0 ...
FotbollSuperettan tips
Speltips 23/5 GAIS – Gefle
19.00 på Gamla Ullevi och TV4 Sport tar GAIS (gräs) emot Gefle (konstgräs)Aj, a...
FotbollSuperettan tips
Speltips 18/5 Superettan Helsingborg – Norrby
19.00 på Olympia och C More Live tar HIF (gräs) emot Norrby (konstgräs).För den...
FotbollSuperettan tips
Speltips Live Brommapojkarna – Syrianska
Det står 1-1 i halvtid och vi är rätt övertygade om att minst 2 st. kassar till ...
FotbollSuperettan tips
Speltips Degerfors – Dalkurd
16.00 på C More Fotboll och Stora Valla tar Degerfors (gräs) emot Dalkurd (konst...
FotbollSuperettan tips
Speltips Live BP – Norrby
Vi spelar Norrby +0.5 HT 1.82 vid ställning 1-0.
Svenska casinon
Spelpressen
Casino med svensk licens
Casino utan svensk licens
Nettikasinot360
nätcasino på jämför.io