NFL draft 2018

På den här platsen hittar du alla picks från årets NFL draft.

Vi betygsätter varje lags draftklass såsom vi bedömer dessa.

Draften är en central del av lagbygget. Även om slutresultatet kanske visar sig först om några år är processen att kunna fylla på med ung talang central. Väljer ett NFL-lag några på varandra framgångsrika klasser med spelare som levererar starters av kvalitet kan klubben helt plötsligt bli ett topplag. Å andra sidan kan ett par fiaskobetonade klasser göra att en klubb hamnar i källaren.

Avsaknaden av bra draft picks får stora ekonomiska implikationer. Draftkontrakt är relativt billiga jämfört med veterankontrakt som signas i free agency. Klubbarna behover därför ha så många spelare som möjligt som bidrar under sina rookiekontrakt.

Eftersom den svenska betygsskalan ändras varannan vecka använder vi oss av den amerikanska A-F skalan (där E inte finns...) enligt följande:

A = MVG ("toppresultat")
B = VG ("bra jobbat")
C = G ("ok, men inte mer")
D = "nära att få gå om general manager-skolan"
F = underkänt

För att de inte ska bli alltför trubbigt ger jag även + eller - till vissa betyg. Dvs. ett B+ är nära ett toppresultat medans ett B- är bättre än ok men inte med mycket

article image Arizona Cardinals

RundaNummerSpelarePos.College
110 (10)Josh RosenQuarterbackUCLA
215 (47)Christian KirkWide receiverTexas A&M
333 (97)Mason ColeCenterMichigan
434 (134)Chase EdmondsRunningbackFordham
68 (182)Chris CampbellCornerbackPenn State
736 (254)Korey CunninghamOffensive tackleCincinnati

Johans betyg

Personligen tycker jag mycket om Josh Rosen som quarterback, även om han verkar vara en något knepig herre. Cardinals draft kommer kunna bedömas i huvudsak på hur framgångsrikt valet av Rosen var. Cardinals tradade upp när de såg en möjlighet och Rosen ger de en quarterback för framtiden. Sannolikt startar Sam Bradford året som starter. I övrigt var valen av Christian Kirk och Mason Cole solida val som jag gillade. Totalt sett tycker jag Cardinals gjorde det mycket bra.

Betyg: B+

 

article image Atlanta Falcons

RundaNummerSpelarePos.College
126 (26)Calvin RidleyWide receiverAlabama
226 (58)Isaiah OliverCornerbackColorado
326 (90)Deadrin SenatDefensive tackleSouth Florida
426 (126)Ito SmithRunningbackSouthern Miss
620 (194)Russell GageWide receiverLSU
626 (200)Foye OluokunLinebackerYale

Johans betyg

Atlanta Falcons hade en bra draft. Deras lyx är att de har en så solid roster att de inte har några uppenbara hål. Därför kan de välja spelare som representerar värde när de väljer. Calvin Ridley kompletterar en redan stark wide receiver-grupp som nu måste betraktas som ligans bästa (Julio Jones, Mohamed Sanu och Calvin Ridley!). Isaiah Oliver är en talangfull cornerback som vissa trodde skulle väljas i slutet av första rundan eller i vart fall väldigt tidigt i andra rundan. I övrigt vet jag inte särskilt mycket om spelarna Falcons valde. Det som möjligen kan ifrågasättas är att Falcons kunde ha behövt förstärka sin offensiva linje. På så vis hade betyget kunnat bli högre.

Betyg: B

article image Baltimore Ravens

RundaNummerSpelarePositionCollege
125 (25)Hayden HurstTight endSouth Carolina
132 (32)Lamar JacksonQuarterback
Louisville
319 (83)Orlando BrownOffensive tackleOklahoma
322 (86)Mark AndrewsTIght endOklahoma
418 (118)Anthony AverettCornerbackAlabama
422 (122)Kenny YoungLinebackerUCLA
432 (132)Jaleel ScottWide receiverNew Mexico State
525 (162)Jordan LasleyWide receiverUCLA
616 (190)Deshon ElliottSafetyTexas
638 (212)Greg SenatOffensive tackleWagner
641 (215)Bradley BozemanCenterArizona
720 (238)Zach SielerDefensive endFerris State

Kommentar

Jag hade lite svårt att förstå mig på Baltimore Ravens draft. För mig var Ozzie Newsomes sista draft som GM väldigt ojämn. Newsome brukar veta vad han gör så vi får väl se. I mina ögon pendlade de mellan smarta val (traden upp och valet av Lamar Jackson) med val som var svårare att förstå (Varför två tight ends? Varför en oatletisk tackle som Orlando Brown? Passar de spelare de valde tidigt verkligen ett "spread offense" som behöver byggas kring Jackson?). Helt enkelt hade jag svårt att följa med i strategin. Jag gillade dock valet av cornerbacken Anthony Averett. 

Betyg: C+

article image Buffalo Bills

RundaNummerSpelarePositionCollege
17 (7)Josh AllenQuarterbackWyoming
116 (16)Tremaine EdmundsLinebackerVirginia Tech
332 (96)Harrison PhillipsDefensive tackleStanford
421 (121)Taron JohnsonCornerbackWeber State
517 (154)Siran NealSafetyJacksonville State
529 (166)Wyatt TellerOffensive guardVirginia Tech
613 (187)Ray-ray MccloudWide receiverClemson
737 (255)Austin ProehlWide receiverNorth Carolina

Johans betyg

Buffalo Bills är även de ett lag som blandade bra saker med svagare i draften. Jag gillade personligen inte alls traden upp för Josh Allen. Quarterbacks med Allens statistik från college får det inte lättare i NFL. Däremot tyckte jag verkligen om de defensiva förstärkningarna genom Tremaine Edmunds och Harrison Phillips. Edmunds är en framtida stjärna som kan vara en ledare på Bills defense. Phillips är som en 2.0-version av gamle Bills legenden Kyle Williams (som lär göra sin/sina sista säsonger nu). Inte heller lyckades Bills förstärka sin offensiva linje. De skulle verkligen behövt en left tackle. Det är inget fel på Wyatt Teller och han kan få speltid tidigt men han är mer av en guard. En blandad påse där Allens framtida framgång/motgång kommer avgöra det slutliga betyget.

Betyg: C+

article image Carolina Panthers

RundaNummerSpelarePositionCollege
1
24 (24)D.J. MooreWide receiver
Maryland
223 (55)Donte JacksonCornerbackLSU
321 (85)Rashaan GauldenSafetyTennessee
41 (101)Ian ThomasTight endIndiana
436 (136)Marquis HaynesDefensive endMississippi
524 (161)Jermaine CarterLinebackerMaryland
716 (234)Andre SmithLinebackerNorth Carolina
724 (242)Kendrick NortonDefensive tackleMiami (Fla.)

Johans betyg

Nygamle general managern Marty Hurney hade en riktigt bra draft. Äntligen försöker Carolina Panthers göra något åt de talangunderskott de haft på receiver och cornerbacksidan genom två solida val av D.J. Moore och Donte Jackson. Rashaan Gaulden är en underskattad safety som kommer få speltid tidigt. Ian Thomas (som påminner om en ung Antonio Gates) kompletterar offensiven och gör att Panthers kan använda two tight end sets med Greg Olsen och Thomas. Marquis Haynes kan förstärka pass rushen. Ska man vara kritisk är det kanske att Panthers inte hittade en starkare pass-rusher tidigt. Tycker dock att de lyckades med det mesta initialt.

Betyg: A

article image Chicago Bears

Signade free agents

RundaNummerSpelarePositionCollege
18 (8)Roquan SmithLinebacker
Georgia
27 (39)James DanielsCenterIowa
219 (51)Anthony MillerWide receiverMemphis
415 (15)Joel IyiegbuniweLinebackerWestern Kentucky
58 (145)Bilal NicholsDefensive tackleDelaware
67 (181)Kylie FittsDefensive endUtah
76 (224)Javon WimsWide receiverGeorgia

Johans betyg

Chicago Bears hade en riktigt bra draft. I Roquan Smith tog de min favorit bland de defensiva spelarna i draften. James Daniels förstärker den offensiva linjen omedelbart. När allt kommer omkring kan Anthony Miller bli den här draftens bästa wide receiver. Jag gillar dessutom tacklen Bilal Nichols mer än de flesta. Kort och gott gjorde Bills sitt lag betydligt starkare med solida val rakt igenom. Det måste bli ett riktigt högt betyg.

Betyg: A

article imageCincinnati Bengals

RundaNummerSpelarePositionCollege
121 (21)Billy PriceCenterOhio State
222 (54)Jessie BatesSafetyWake Forest
313 (77)Sam HubbardDefensive endOhio State
314 (78)Malik JeffersonLinebackerTexa
412 (112)Mark WaltonRunningbackMiami (Fla.)
514 (151)Davontae HarrisCornerbackIllinois State
521 (158)Andrew BrownDefensive endVirginia Tech
533 (170)Darius PhillipsCornerbackWestern Michigan
731 (249)Logan WoodsideQuarterbackToledo
734 (252)Rod TaylorOffensive guardMississippi
735 (253)Auden TateWide receiverFlorida State

Kommentar

Cincinnati Bengals svarade för min favorit bland alla lags drafter. De gjorde rakt igenom solida val. I Billy Price får man en riktigt bra center/guard och den förstärkning de behövde av den offensiva linjen. I andra rundan valde de Jessie Bates som är en riktigt talangfull safety. I tredje rundan hittade de såväl en pass-rusher med hög arbetskapacitet (Sam Hubbard) och en atletisk linebacker (Malik Jefferson). Dessutom hittade de spelare som kan bli riktigt bra rollspelare som Andrew Brown och Logan Woodside. Woodside kan bli en stadig backup QB och har en hel del uppsida. Medan resten av AFC North ägnade sig åt att spendera sina val på quarterbacks är frågan om inte Bengals sammanlagt adderade mest talang. Jag tror det.

Betyg: A+

article image Cleveland Browns

RundaNummerSpelarePositionCollege
11 (1)Baker MayfieldQuarterbackOklahoma
11 (4)Denzel WardCornerback
Ohio State
21 (33)Austin CorbettOffensive guardNevada
23 (35)Nick ChubbRunningbackGeorgia
33 (67)Chad ThomasDefensive EndMiami (Fla.)
45 (105)Antonio CallawayWide receiverFlorida
513 (150)Genard AveryLinebackerMississippi
61 (175)Damion RatleyWide receiverTexas A&M
614 (188)Simeon ThomasDefensive backLouisiana-Lafayette

Johans betyg

Cleveland Browns draft måste bedömas utifrån de massor av draft picks de hade tidigt. De chockade tidigt världen genom att välja Baker Mayfield som sin nästa quarterback. Jag är lite tveksam till valet. Det finns några få undantag till regeln att korta quarterbacks inte blir bra i NFL men desto fler som bekräftar regeln. Cornerbacken Denzel Ward är en bra spelare men jag begriper inte varför Browns inte såg chansen att istället ta defensiva enden Bradley Chubb istället. Austin Corbett är mer en guard än en tackle och jag tyckte att en tackle var vad Browns behövde. Nick Chubb är väldigt lik free-agency förvärvet Carlos Hyde i spelstil (springer inte med kvickhet utan mer på kraft). Chad Thomas kan visa sig vara ett värdefullt val. Antonio Callaway kan vara värd en chans sent trots hans minst sagt dåliga rykte som människa. Jag tycker sammanfattningsvis att Browns hade en ok draft men faktiskt inte mycket mer givet de möjligheter de hade.

Betyg: C

article image Dallas Cowboys

RundaNummerSpelarePositionCollege
119 (19)Leighton Vander EschLinebackerBoise State
218 (50)Connor WilliamsGuard
Texas
317 (81)Michael GallupWide receiver
Colorado State
416 (116)Dorance ArmstrongDefensive endKansas
437 (137)Dalton SchultzTight endStanford
534 (171)Mike WhiteQuarterbackWestern Kentucky
619 (193)Chris CovingtonLinebackerIndiana
634 (208)Cedrick WilsonWide receiverBoise State
718 (236)Bo ScarboroughRunningbackAlabama

Kommentar

Kommentar.

article image Denver Broncos

RundaNummerSpelarePositionCollege
15 (5)Bradley ChubbDefensive endN.C. State
28 (40)Courtland SuttonWide receiverSMU
37 (71)Royce FreemanRunningbackOregon
335 (99)Isaac YiadomCornerbackBoston College
46 (106)Josey JewellLinebackerIowa
413 (113)Daeshan HamiltonWide receiverPenn State
519 (156)Troy FumagalliTight endWisconsin
69 (183)Sam JonesCenterArizona State
643 (217)Keishawn BierriaLinebackerWashington
78 (226)David WilliamsRunningbackArkansas

Kommentar

Kommentar.

article image Detroit Lions

RundaNummerSpelarePositionCollege
120 (20)Frank RagnowCenterArkansas
211 (43)Kerryon JohnsonRunningback
Auburn
318 (82)Tracy WalkerSafetyLouisiana-Lafayette
414 (114)Da'Shawn HandDefensive endAlabama
516 (153)Tyrell CrosbyOffensive tackleOregon
719 (237)Nick BawdenRunningbackSan Diego State

Kommentar

Kommentar.

article image Green Bay Packers

Signade free agents

RundaNummerSpelarePositionCollege
118 (18)Jaire AlexanderCornerback
Louisville
213 (45)Josh JacksonCornerback
Iowa
324 (88)Oren BurksLinebackerVanderbilt
433 (133)J'Mon MooreWide receiverMissouri
51 (138)Cole MadisonOffensive linemanWashington State

Kommentar

Kommentar.

article image Houston Texans

RundaNummerSpelarePositionCollege
34 (68)Justin ReidSafetyStanford
316 (80)Martinas RankinCenter
Mississippi State
334 (98)Jordan AkinsTight endCentral Florida
43 (103)Keke CouteeWide receiverTexas Tech
63 (177)Duke EjioforDefensive endWake Forest
637 (211)Jordan ThomasTight endMississippi State
640 (214)Peter KalambayiDefensive endStanford
74 (222)Jermaine KellyDefensive backSan Jose State

Kommentar

Kommentar.

article image Indianapolis Colts

RundaNummerSpelarePositionCollege
16 (6)Quenton NelsonOffensive guardNotre Dame
24 (36)Darius LeonardLinebackerSouth Carolina State
25 (37)Braden SmithOffensive guardAuburn
220 (52)Kemoko TurayDefensive end
Rutgers
232 (64)Tyquan LewisDefensive endOhio State
4
4 (104)Nyheim HinesRunningback
N. C. State
522 (159)Darice FountainWide receiver
Northern Iowa
532 (169)Jordan WilkinsRunningbackMississippi
611 (185)Deon CainWide receiverClemson
73 (221)Matthew AdamsLinebackerHouston
717 (235)Zaire FranklinLinebackerSyracuse

Kommentar

Kommentar.

article image Jacksonville Jaguars

RundaNummerSpelarePositionCollege
129 (29)Taven BryanDefensive tackle
Florida
229 (61)D.J. CharkWide receiverLSU
329 (93)Ronnie HarrisonSafetyAlabama
4
29 (129)Will RichardsonOffensive tackle
N.C. State
629 (203)Tanner LeeQuarterback
Nebraska
712 (230)Leon JacobsDefensive endWisconsin
729 (247)Logan CookePunter
Mississippi State

Kommentar

Kommentar.

article image Kansas City Chiefs

RundaNummerSpelarePositionCollege
214 (46)Breeland SpeaksDefensive tackleMississippi State
311 (75)Derrick NnadiDefensive tackleFlorida State
336 (100)Dorian O'DanielLinebackerClemson
424 (124)Armani WattsSafetyTexas A&M
622 (196)Tremon SmithCornerbackArkansas
624 (198)Reginald McKenzieOffensive guardTennessee

Kommentar

Kommentar.

article image Los Angeles Chargers

RundaNummerSpelarePositionCollege
117 (17)Derwin JamesSafetyFlorida State
216 (48)Uchenna NwosuLinebacker
USC
320 (84)Justin JonesDefensive tackleN.C. State
419 (119)Kyzir WhiteSafety
West Virginia
518 (155)Scott QuessenberryCenter
UCLA
617 (191)Dylan CantrellWide receiverTexas Tech
733 (251)Justin JacksonRunning backNorthwestern

Kommentar

Kommentar.

article image Los Angeles Rams

RundaNummerSpelarePositionCollege
325 (89)Joseph NoteboomOffensive tackleTCU
411 (111)Brian AllenCenter
Michigan State
435 (135)John Franklin-MyersDefensive end
Stephen F. Austin
510 (147)Micah KiserLinebacker
Virginia
523 (160)Ogbonnia OkoronwoDefensive end
Oklahoma
62 (176)John KellyRunningback
Tennessee
6
18 (192)Jamil DembyOffensive guardMaine
621 (195)Sebastian JosephDefensive tackleRutgers
631 (205)Trevon YoungDefensive endLouisville
713 (231)Travin HowardLinebacker
TCU
726 (244)Justin LawlerDefensive endSMU

Kommentar

Kommentar.

article image Miami Dolphins

RundaNummerSpelarePositionCollege
111 (11)Minkah FitzpatrickSafety
Alabama
2
10 (42)Mike GesickiTight end
Penn State
39 (73)Jerome BakerLinebackerOhio State
423 (123)Durham SmytheTight end
Notre Dame
431 (131)Kalen BallageRunningbackArizona State
635 (209)Cornell ArmstrongDefensive backSouthern Miss
79 (227)Quentin PolingLinebackerOhio
711 (229)Jason SandersKickerNew Mexic

Kommentar

Kommentar. 

article image Minnesota Vikings

RundaNummerSpelarePositionCollege
130 (30)Mike HughesCornerbackUCF
230 (62)Brian O'NeillOffensive tacklePittsburgh
42 (102)Jalyn HolmesDefensive endOhio State
520 (157)Tyler ConklinTight end
Central Michigan
530 (167)Daniel CarlsonKickerAuburn
639 (213)Colby GossettOffensive guardAppalachian State
644 (218)Ade ArunaDefensive endTulane
77 (225)Devante DownsLinebackerCalifornia

Kommentar

Kommentar.

article image New England Patriots

RundaNummerSpelarePositionCollege
123 (23)Isaiah WynnTackle/GuardGeorgia
131 (31)Sony MichelRunningback
Georgia
224 (56)Duke DawsonCornerbackFlorida
56 (143)Ja'whuan BentleyLinebackerPurdue
64 (178)Christian SamLinebackerArizona State
636 (210)Braxton BerriosWide receiverMiami (Fla.)
71 (219)Danny EtlingQuarterbackLSU
725 (243)Keion CrossenDefensive backWestern Carolina
732 (250)Ryan IzzoTight endFlorida State

Johans betyg

New England Patriots gör sällan vad experterna eller fansen tror. Många trodde att den här draften skulle domineras av defensiva val tidigt (inklusive undertecknad). Istället valde Bill Belichick och kompani att välja två av mina favoritspelare på den offensiva sidan, Isaiah Wynn och Sony Michel från Georgia. Wynn är en av draftens kanske bästa offensiva linjemän och hans riktiga uppsida är att han kanske (trots sin relativ blygsamma längd) kan spela left tackle i NFL. Går inte det kommer han bli en sjuhelsikes guard. Sony Michel är en riktig playmaker och borde omedelbart vara en av Patriots bästa alternativ som runningback. Michels styrka är att han kan göra allting (springa snabbt, springa med kraft, ta emot passningar och blockera) vilket gör Patriots offense än mindre lättläst. I övrigt handlade draften mest om trades. New England tradade till sig ett andrarundeval samt ett tredjerundeval i 2019 års draft, alltmedan de gled ner i draften. Noterbara val i övrigt var Duke Dawson (som kan fylla en roll som nickelcornerback tidigt), två linebackers som i bästa fall säkrar upp positionen vid skador, Braxton Berrios (Danny Amendola 2.0?) och Danny Etling (sannolikt mest en "camp arm"). Därtill tradade de till sig right tacklen Trent Brown från 49ers. Brown är ett berg till man och har en del uppsida. Totalt sett var det en stark draft av Patriots. Många solida spelare valdes tidigt och de bäddade också för att kunna manövrera 2019 års draft (för att exempelvis kunna trada upp för en quarterback). De draftpicks de tradade till sig måste också adderas på pluskontot. På minussidan kan väl tyckas att man inte valde någon pass-rusher eller linebacker tidigt i draften. Inte heller prioriterades quarterback förrän man valde Etling sent. Min slutsats är dock att det var en väl genomförd draft som dessutom ger Patriots slagläge i 2019 års draft.

Betyg: B

article image New Orleans Saints

RundaNummerSpelarePositionCollege
114 (14)Marcus DavenportDefensive endTexas - San Antonio
327 (91)Trequan SmithWide receiverUCF
427 (127)Rick LeonardOffensive tackleFlorida State
527 (164)Natrell JamersonSafetyWisconsin
615 (189)Kamrin MooreCornerbackBoston College
627 (201)Boston ScottRunningback
Louisiana Tech
727 (245)Will ClappCenterLSU

Kommentar

Kommentar.

article image New York Giants

RundaNummerSpelarePositionCollege
12 (2)Saquon BarkleyRunningbackPenn State
22 (34)Will HernandezOffensive guard
UTEP
32 (66)Lorenzo CarterLinebacker
Georgia
35 (69)B.J. HillDefensive tackleN.C. State
48 (108)Kyle LaulettaQuarterbackRichmond
52 (139)R.J. McIntoshDefensive tackleMiami (Fla.)

Kommentar

Kommentar.

article image New York Jets

RundaNummerSpelarePositionCollege
13 (3)Sam DarnoldQuarterbackUSC
38 (72)Nathan ShepherdDefensive tackleFort Hays State
47 (107)Chris HerndonTight endMiami (Fla.)
65 (179)Parry NickersonCornerbackTulane
66 (180)Foley FatukasiDefensive tackleConnecticut
630 (204)Trenton CannonRunningbackVirginia State

Kommentar

Kommentar.

article image Oakland Raiders

RundaNummerSpelarePositionCollege
115 (15)Kolton MillerOffensive tackleUCLA
225 (57)P.J. HallDefensive tackleSam Houston State
31 (65)Brandon ParkerOffensive tackleNorth Carolina A&T
323 (87)Arden KeyDefensive endLSU
410 (110)Nick NelsonCornerbackWisconsin
53 (140)Maurice HurstDefensive tackleMichigan
536 (173)Johnny TownsendPunter
Florida
642 (216)Aziem VictorLinebackerWashington
710 (228)Marcell AtemanWide receiverOklahoma State

Kommentar


Publiceras inom kort

article image Philadelphia Eagles

RundaNummerSpelarePositionCollege
217 (49)Dallas GoedertTight end
South Dakota State
425 (125)Avante MaddoxCornerbackPittsburgh
430 (130)Josh SweatDefensive endFlorida State
632 (206)Matt PriorOffensive tackleTCU
715 (233)Jordan MailataOffensive tackleN/A

Kommentar

Publiceras inom kort

article image Pittsburgh Steelers

RundaNummerSpelarePositionCollege
128 (28)Terrell EdmundsSafetyVirginia Tech
228 (60)James WashingtonWide receiverOklahoma State
312 (76)Mason RudolphQuarterback
Oklahoma State
328 (92)Chuks OkoraforOffensive tackleWestern Michigan
511 (148)Marcus AllenSafetyPenn State
528 (165)Jaylen SamuelsTight endN.C. State
728 (246)Joshua FrazierDefensive tackleAlabama

Kommentar

Kommentar

article image San Francisco 49ers

RundaNummerSpelarePositionCollege
19 (9)Mike McGlincheyOffensive tackleNotre Dame
212 (44)Dante PettisWide receiverWashington
36 (70)Fred WarnerLinebacker
BYU
331 (95)Tarvarius MooreSafety
Southern Miss
428 (128)Kentavius StreetDefensive endN.C. State
55 (142)D.J. ReedCornerback
Kansas State
610 (184)Marcell HarrisSafetyFlorida
75 (223)Jullian TaylorDefensive tackleTemple
722 (240)Richie JamesWide receiverMid Tennessee State

Kommentar

Kommentar.

article image Seattle Seahawks

RundaNummerSpelarePositionCollege
127 (27)Rashaad PennyRunningbackSan Diego State
315 (79)Rasheem GreenDefensive endUSC
420 (120)Will DisslyTight end
Washington
54 (141)Shaquem GriffinLinebackerUCF
59 (146)Tre FlowersSafetyOklahoma
512 (149)Michael DicksonPunterTexas
531 (168)Jamarco JonesOffensive tackle
Ohio State
612 (186)Jake MartinDefensive end
Temple
72 (220)Alex McGoughQuarterbackFlorida International

Kommentar

Kommentar.

article image Tampa Bay Buccaneers

RundaNummerSpelarePositionCollege
112 (12)Vita VeaDefensive tackleWashington
2
6 (38)Ronald JonesRunningback
USC
221 (53)M.J. StewartCornerbackNorth Carolina
231 (63)Carlton DavisCornerbackAuburn
330 (94)Alex CappaOffensive tackleHumboldt State
417 (117)Jordan WhiteheadSafetyPittsburgh
57 (144)Justin WatsonWide receiverPennsylvania
628 (202)Jack CichyLinebacker
Wisconsin

Kommentar

Kommentar.

article image Tennessee Titans

RundaNummerSpelarePositionCollege
122 (22)Rashaan EvansLinebackerAlabama
29 (41)Harold LandryDefensive endBoston College
515 (152)Dane CruikshankSafety
Arizona
625 (199)Luke FalkQuarterbackWashington State

Kommentar

Kommentar.

article image Washington Redskins

RundaNummerSpelarePositionCollege
113 (13)Da'Ron PayneDefensive tackle
Alabama
227 (59)Derrius GuiceRunningback
LSU
310 (74)Geron ChristianOffensive tackleLouisville
49 (109)Troy ApkeSafetyPenn State
526 (163)Tim SettleDefensive tackleVirginia Tech
623 (197)Shaun Dion HamiltonLinebackerAlabama
723 (241)Greg StromanCornerbackVirginia Tech
738 (256)Trey QuinnWide receiverSMU

Kommentar

Kommentar.

pro author badge

Relaterade artiklar

Svenska casinon
Spelpressen
Casino med svensk licens
Casino utan svensk licens
Nettikasinot360
nätcasino på jämför.io