V64 tips - vi guidar dig

Om man vill spela på V64 är det bra att känna till att tanken är att man som spelare ska finna flera vinnande hästar i ett lopp. Som tävlingens namn antyder kan en spelare bli en vinnare genom att spela på 4, 5 eller 6 rätta hästar. Förslagen nedan är relativt snarlika våra V75 tips. Spelaren väljer ut ett visst antal hästar i varje avdelning i spelet. Om en häst man valt vinner loppet, har man hittat vinnaren i den avdelningen. Spelaren kan välja hur många hästar denne vill spela på. Man kan också bara välja en häst och då kallas det att man spikar. Hur mycket det kostar att spela varierar beroende på hur många hästar man har med i varje avdelning. Spelaren multiplicerar antalet hästar i varje avdelning med varandra och då vet man hur många rader spelet har. Varje rad kostar sedan en krona.
Travv64 tips
Speltips 27/3 V64 Avd 6
Game Boko var Per L nöjd med inför förra starten och då gjorde han ett riktigt s...
Travv64 tips
Speltips 26/3 V64 Avd 6
Digital Promise har varit ute mot ganska tufft motstånd på valla på slutet. Idag...
Travv64 tips
Speltips 26/3 V64 Avd 2
Roll the Dice tyckte jag gjorde ett riktigt starkt lopp från dödens men fick ge ...
Travv64 tips
Speltips 23/3 V64 Avd 4
Calissa Rich såg ut att ha en hel del sparade krafter sist. Överkomligt motstånd...
Travv64 tips
Speltips 23/3 V64 Avd 3
Flash Teemer gick en riktigt stark avslutning sist trots en incident 500 m kvar....
Travv64 tips
Speltips 22/3 V64 Avd 3
Gibson Boko har nu ett lopp i kroppen efter en liten vila. Marcus Lindgren låter...

Spela på V64

Det är inte så lätt som man kan tro att vinna på hästar. En häst lever och mycket kan inverka på hur bra en häst springer. En häst kan se bra ut i 5 lopp men i det sjätte kan hästen ha ont någonstans, eller så gillar den inte banan. Om man vill börja spela på hästar och inte har så mycket erfarenhet kan man tjäna en hel del på att läsa igenom några tips inför loppet så man vet vilka hästar som har störst chans att vinna.

Man kan ta fram tips inför travlopp genom att se hur en häst sprungit tidigare, hur långa loppen varit och vilka banor den gått på. Genom detta skapar man sig kunskap om vad hästen gillar och inte. En häst kan också gilla en viss kusk bättre än en annan. När det gäller hästar presterar de som allra bäst när den har bra förutsättningar.

En annan sak som ofta används i tips är att se till vilket spår en häst fått i ett lopp. En häst kan vara snabb i starten men inte orka springa fort så länge. Andra hästar kan orka springa snabbt och länge, men det tar ett tag för dem att komma upp i hastighet. En häst som hamnar på ett dåligt spår i starten och som inte är startsnabb kan lätt bli instängd och då kan den inte prestera på toppfart och vinstchansen förloras ofta.

Andelsspel

Om man inte har så stora kunskaper om att spela på hästar kan det kännas tryggt att kunna spela tillsammans med andra som kan spelet. Då kan andelsspel vara ett bra val att prova. Här delas ett stort spelsystem upp i flera mindre delar. Ett system kan kosta tusen kronor men delar man upp det på tio spelande betalar varje person bara 100 kronor var. Spelare som köper en del i systemet kan då vara med på ett stort system. Detta gör att vinstchansen ökar. En vinst delas sedan ut bland alla spelare, och om en spelare har fler andelar kan denne få högre vinst.

När man spelar på just andelsspel är det viktigt att se till att läsa på om vilka risker man tar genom det, och hur stor chans man har att vinna. I spel som lotto är det slumpen som avgör men i trav kommer man antingen att lita på sin egen kunskap eller på någon annans om man köper en andel. Det är med andra ord en del att tänka på om man spelar för att vinna.

Om man väljer att spela själv och skapa en egen V64 strategi genom att följa travet har man chans att påverka sitt eget resultat. Om man studerar travet kommer man att ha bra koll på hästar som springer bra och då kan kunskapen ge spelaren bättre fördelar att vinna. Här är slumpen inte den största faktorn utan här är faktiskt kunskapen avgörande. Om man känner sig säker på sin sak kan man till och med skapa sitt eget andelsspel tillsammans med grannar, vänner eller släktingar!

Strategier för spel på V64

Det krävs lite tur för att vinna på trav och denna tur beror på hur mycket kunskap man har. Genom internet kan spelare idag skaffa information som spelaren kan använda för att skapa sitt spelsystem. Att köpa en Harry Boy kan vara bra för nybörjaren. Men tänk på att Trav handlar mer om kunskap än tur och att rätta V64 kan ge de kunskaper en spelare behöver för att kamma hem 6 rätt under nästa spelomgång.

I Sverige finns flera travsajter, experter, tidningar, böcker och forum som berättar om hur man ska spela på trav. Om man vill bli en vinnare måste man dock tänka själv och lita på sin intuition och på sin kunskap. Om alla spelare spelar på samma hästar bli utdelningen låg, eller uteblir helt. Då kommer avkastningen att bli dålig på spelandet. Många gånger kan det löna sig att lägga lite extra tid på att studera spelet.

Går det att spela live?

Många vet att man kan rätta V64 online men vad inte lika många vet är att man också kan spela på spelet online. Spelaren kan spela både hos ombud som vanligt, men också online eller på travbanan. Om man spelar online eller hos ombud gäller samma spelstopp som på travbanan. Om man spelar hos ett ombud kan man dock sällan se hästarnas värmningar, och online är det inte alltid värmningarna hinner publiceras innan spelstoppet inträder. Om man däremot tar sig till en travbana kan man se hästarna i realtid och lämna in sin spelkupong i sista minuten när man sett alla hästar. Man kan dock inte spela live på V64.

Harry Boy spel

Om man som spelare inte vill kunna påverka sina V64 resultat helt själv kan man också spela på Harry Boy. Där kan spelaren välja ut några hästar att satsa på, och sedan överlåta resten åt Harry Boy. Spelaren kan också välja att låta Harry ta ut alla hästar i alla lopp. Spelaren väljer hur mycket denne vill spela för och så plockar Harry ut hästar så att detta belopp uppnås. Spelaren kan till exempel välja att spela för 200 kronor, och sedan välja ut vissa hästar i 2, 3 och 4 loppet men lämna de övriga öppna. Då kommer Harry välja ut slumpvisa hästar till dessa lopp.

Vinna på V64

Om man läsa spela på hästar tips kan det vara bra att känna till att man i V64 vinner på 4, 5 eller 6 rätt. Man vinner mer pengar ju fler rätt man har. Pengar som ligger i potten kommer att fördelas mellan vinnarna. 40 % av potten går till vinnare med 6 rätt, medan 20 % går till 5 rätt. De sista 40 % går då till vinnare med fyra rätt. Om ingen spelare får sex rätt går pengarna till en jackpot inför den kommande veckans spel. Om utdelningen på fyra och fem rätt blir lägre än sju kronor går också denna utdelning vidare till jackpot.

V64 utdelning

När det gäller utdelningen kan man tro att man som spelare får det som står som utdelning vid fem rätt om man får det. Så enkelt är det dock inte. Man måste som spelare se till hur många kombinationer av fyra och fem rätt man har. Om man har ett V64 andelsspel med än fler hästar kan detta bara lite klurigt. Det handlar helt enkelt om att se hur många enkelrader med vinnare man får i sitt system och detta multipliceras sedan med utdelningen. Man kan alltså få hög utdelning även om man inte får sju rätt om man satsat på flera hästar i några lopp. Det gäller dock inte om det blir jackpot då potten går vidare och spelaren blir utan utdelning.

Sammanfattning

Det finns flera bra tips om V64 och annan travsport hos Tipsarenan. Det är inte helt lätt att spela på trav och mycket kan inverka på resultaten. Som spelare måste man hela tiden vara vaken och studera hästarna. Här finns dock en hel del tips och hjälp att få. Dessutom kan spelaren läsa mer om de olika varianterna av travspel som finns och finna den spelform som passar spelaren allra bäst.

Den som vill spela på trav kan på denna sajt se tips och form för hästar man planerat att satsa på. Spelaren kan också på sajten få reda på om hästar strukits i lopp eller liknande. Spelaren kan lära sig mer om vanliga ord och om vad som kan påverka ett lopp. Om man är nybörjare är denna sajt bra att börja sitt spelande på.


Travv64 tips
Speltips 22/3 V64 Avd 4
Callmeawinner har inlett karriären lovande med en seger och ett andrapris, galop...
Travv64 tips
Speltips 22/3 V64 Avd 1
Jag trodde mycket på Bigarrå sist, då blev loppet inställt. Idag är det 1640 m v...
Travv64 tips
Speltips 20/3 V64 Avd 5
Edindy tyckte jag gjorde ett riktigt strongt lopp sist på en tung bana. Barfota ...
Travv64 tips
Speltips 20/3 V64 Avd 3
I lärlingsloppet idag tycker jag Belle Godiva med Bernardo Grasso har en fin upp...
Travv64 tips
Speltips 19/3 V64 Avd 6
Viggo Laday hoppar Jepson upp på idag. Trots ett lite lurigt läge borde han få e...
Travv64 tips
Speltips 19/3 V64 Avd 4
Panz Doubletrouble har jag lite feeling för att Jorma kan få bra fart på idag. H...
Travv64 tips
Speltips 16/3 V64 Avd 5
Mino tyckte jag avslutade starkt sist, bättre läge idag så stämmer det lite med ...
Travv64 tips
Speltips 16/3 V64 Avd 6
Mill York verkar verkligen ha hittat en formtopp. Trots det risiga läget i denna...
Travv64 tips
Speltips 15/3 V64 Avd 6
Thomas Dalborg har helt ok snurr på sitt stall just nu. Simb Ratita har ett fin ...
Travv64 tips
Speltips 15/3 V64 Avd 4
Crown Pale gillade jag intrycket på sist, helt ok läge idag med spår nio. Niclas...
Travv64 tips
Speltips 13/3 V64 Avd 5
Reijos hästar känns allmänt uppåt nu.. Vedalia såg fin ut sist som fastlåst mot ...
Travv64 tips
Speltips 12/3 V64 Avd 1
Bigarrå tycker jag gjort det okej hittills.. Nu är det dock Veijos årstid då man...
Travv64 tips
Speltips 8/3 V64 Avd 2
Randemar R.D låter P.U nöjd med.  Första starten idag som valack och Peter ...
Travv64 tips
Speltips 8/3 V64 Avd 6
Commendatore är en riktig skräll idag. Men jag tyckte den såg fin ut sist som fa...
Travv64 tips
Speltips 8/3 V64 Avd 5
Pokemon Ås känns det som dom har startat igång i år.. Sist var iaf ett klart fal...
Travv64 tips
Speltips 6/3 V64 Avd 5
Hierro Boko ser ut att vara ett riktigt råämne. Johnny Takter kör igen och trots...
Travv64 tips
Speltips 5/3 V64 Avd 6
Game Boko ser ut att vara på väg tillbaka i fin form igen. Han höjer sig verklig...
Travv64 tips
Speltips 5/3 V64 Avd 1
I kvällens inledande v64 avdelning tycker jag Per Lennartsson sitter bakom den k...
Travv64 tips
Speltips 2/3 V64 avd 6
Pretty Perfect gick riktigt fort till slut sist. Idag tror jag det är dags för s...
Travv64 tips
Speltips 1/3 V64 Avd 6
Saint Gerda med Petter Karlsson tyckte jag gjorde ett bra lopp sist på solvalla....
Travv64 tips
Speltips 1/3 V64 Avd 5
Väldigt sällan jag rekommenderar spel på en favorit... Men idag tycker jag Queer...
Travv64 tips
Speltips 27/2 V64 Avd 6
Cut Him Some Slack trivs nog numera bättre med att attackera bakifrån. Så kommer...
Travv64 tips
Speltips 26/2 V64 Avd 4
Västerbo Tristan är en riktigt fin häst som höjer sig ordentligt i det här loppe...
Travv64 tips
Speltips 26/2 V64 Avd 6
Tycker man hör mellan raderna idag på Veijo att Bigarrå kommer göra ett bra lopp...
Travv64 tips
Speltips 22/2 V64 Avd 5
Rubacuori Alca tycker jag sett bättre ut i dom två senaste starterna. Litet fält...
Travv64 tips
Speltips 20/2 V64 Avd 2
Global U´Neverknow gjorde ett riktigt starkt lopp sist och höll mycket bra som t...
Travv64 tips
Speltips 20/2 V64 Avd 1
Mattias Djuses springare Harmon Boko tycket jag så läcker ut i värmningen sist m...
Travv64 tips
Speltips 19/2 V64 Avd 6
Luksom är klart bättre en raden och gjorde en klart godkänd avslutning sist. Spå...
Travv64 tips
Speltips 16/2 V64 Avd 5
Far Far Away så riktigt fin ut sist fram till galoppen. Löser Anders Zackrisson ...
Travv64 tips
Speltips 12/2 V64 Avd 3
Ridgehead Melanie har galopperat mycket men visat fin styrka. Fint läge idag med...
Travv64 tips
Speltips 12/2 V64 Avd 1
Jeepster tycker jag har en helt ok uppgift framför sig, hon är van betydligt tuf...
Travv64 tips
Speltips 9/2 V64 Avd 5
Kiss My Ace är Nicklas Westerholms andra häst i detta lopp. Sist tyckte jag hon ...
Travv64 tips
Speltips 8/2 V64 Avd 5
Othala såg ut att vara tillbaka i riktigt fin form sist då hon avslutade starkt ...
Travv64 tips
Speltips 6/2 V64 Avd 4
Global Trademark hoppade sist med segern klar då dom ryckte tussarna... Det har ...
Travv64 tips
Speltips 6/2 V64 Avd 6
Dust Collector såg ut att gå mot en seger sist men tappade aktionen  precis...
Travv64 tips
Speltips 5/2 V64 Avd 3
Sugar Brodda tycker jag är ett av dom bättre stona i detta lopp. Och Håkan B Joh...
Travv64 tips
Speltips 5/2 V64 Avd 2
Simb Ratita har iof tre raka tvåor i raden men i dom två sista har det varit mot...
Travv64 tips
Speltips 2/2 V64 Avd 6
Gute Band var riktigt fin sist vid segern, läget idag är svårt men loppet ser in...
Travv64 tips
Speltips 1/2 V64 Avd 3
Rigoletto Jet tyckte jag såg riktigt fin ut sist vid segern. Spår fem idag på Åb...
Travv64 tips
Speltips 30/1 V64 Avd 6
Global Undecided tycker jag gjort det väldigt bra inledningsvis i karriären ...
Travv64 tips
Speltips 29/1 V64 Avd 4
I ett ganska dåligt lopp tycker jag att Rebecca Dahlén med Flosse ska ha hyfsad ...
Travv64 tips
Speltips 29/1 V64 Avd 6
Enjoy Avenue har spurtat riktigt fint i dom två senaste starterna. Formen är ver...
Travv64 tips
Speltips 26/1 V64 Avd 2
Davici gjorde det riktigt bra sist i dödens som trea efter en månads vila. Idag ...
Travv64 tips
Speltips 25/1 V64 Avd 6
Digital Circle har varit ute emot riktigt tufft motstånd på slutet och gjort det...
Travv64 tips
Speltips 23/1 V64 Avd 3
Mellby Elegant var jag inne på sist då gjorde hon ett mycket starkt lopp i döden...
Travv64 tips
Speltips 22/1 V64 Avd 3
Golden Indra gjorde ett riktigt starkt lopp sist från dödens där hon höll bra so...
Travv64 tips
Speltips 19/1 V64 Avd 2
Tin Gnist var bra vid segern näst sist, och sist avslutade han starkt efter en i...
Travv64 tips
Speltips 18/1 V64 Avd 2
Maison Michel har visat fin form på slutet, men galopperat bort ett par framskju...
Travv64 tips
Speltips 16/1 V64 Avd 6
Mellby Elegant var sist ute på opassande distans och läget med spår ett var inge...
Travv64 tips
Speltips 15/1 V64 Avd 4
Blue Star Champion har väl inte haft nån sprudlande form på slutet, men sist tyc...
Travv64 tips
Speltips 11/1 V64 Avd 6
Chantilly har suttit fast i sina två senaste starter men sett fin ut. Idag tror ...
Travv64 tips
Speltips 9/1 V64 Avd 4
Mountain Cleaver spurtade sylvasst sist i skymundan och ser ut att ha toppform. ...
Travv64 tips
Speltips 8/1 V64 Avd 4
Flash Teemer har verkligen hittat formen nu. Näst sist vann han lätt och sist fa...
Travv64 tips
Speltips 5/1 V64 Avd 6
Tobago Bay har varit ifrån ett tag nu men rapporteras jobba bra. Loppet idag är ...
Travv64 tips
Speltips 4/1 V64 Avd 4
Trilly Of Nando har sett riktigt fin ut nu i två raka segrar, sist såg det ut so...
Travv64 tips
Speltips 2/1 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Ioana Hanover såg ut att vara tillbaka i fi...
Travv64 tips
Speltips 1/1 V64 Avd 4
Dagens speltips är ett vinnarspel.J.S.Alpha har verkligen toppform nu. Mycket l...
Travv64 tips
Speltips 22/12 V64 Avd 4
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Celeber gjorde ett riktigt starkt lopp sist...
Travv64 tips
Speltips 21/12 V64 Avd 6
Gyri Gutten är lite snurrig men kapabel, Ove A känns som den klart bästa kuske...
Travv64 tips
Speltips 19/12 V64 Avd 6
Iago Zon trodde jag skulle bli klar favorit ikväll trots spåret just nu bara and...
Travv64 tips
Speltips 18/12 V64 Avd 6
Iris Palema var jag inne på sist men då fick hon ju inte riktigt chansen men såg...
Travv64 tips
Speltips 15/12 V64 Avd 6
Kvällens speltips.Patricia Bishop var mycket bra sist trots att hon bara blev t...
Travv64 tips
Speltips 14/12 V64 Avd 3
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Belong Life gjorde ett helt ok lopp sist so...
Travv64 tips
Speltips 12/12 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Jeepster tyckte jag såg ut att vara tillbak...
Travv64 tips
Speltips 11/12 V64 Avd 6
Conqueror har nu ett lopp i kroppen efter lång vila, han agerade lite trögt sist...
Travv64 tips
Speltips 8/12 V64 Avd 6
Spickleback Face var helt okej sist från dödens utan att vara på topp. Autostart...
Travv64 tips
Speltips 7/12 V64 Avd 1
I den inledande V64 avdelningen tycker jag att Västerbo Exact har blivit lite vä...
Travv64 tips
Speltips 5/12 V64 Avd 3
Dagens speltips är ett vinnarspel.Pär Hedberg har två fina ston i detta lopp, j...
Travv64 tips
Speltips 4/12 V64 Avd 6
Esteban S.T har nu ett lopp i kroppen efter liten vila och var klart godkänd då ...
Travv64 tips
Speltips 4/12 V64 Avd 1
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Virtual Leg tycker jag har en mycket bra up...
Travv64 tips
Speltips 1/12 V64 Avd 4
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Bravo Qira var riktigt fin sist i ett billi...
Travv64 tips
Speltips 30/11 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Höwings Vipower var väl inge extra sist, me...
Travv64 tips
Speltips 28/11 V64 Avd 5
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Dame Dream har spurtat fint nu i två lopp i...
Travv64 tips
Speltips 27/11 V64 Avd
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Milord har nu gjort två starter hos sin nya...
Travv64 tips
Speltips 24/11 V64 Avd 4
Kvällens speltips är ett platsspel.Engine Interface avslutade fullt godkänt sis...
Travv64 tips
Speltips 23/11 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Flashing Victory gjorde ett helt okej lopp ...
Travv64 tips
Speltips 21/11 V64 Gävle Avd 3
Kvällens speltips är ett vinnarspelIkväll vill jag dela med mig av ett V64 tips...
Travv64 tips
Speltips 20/11 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Kvällens tävlingar avgörs på Örebrotravet. ...
Travv64 tips
Speltips 17/11 V64 Avd 1
Kvällens speltips är ett vinnarspel!My Gifted My har varit ute i två tuffa lopp...
Travv64 tips
Speltips 16/11 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnare och platsspel i den 6e avdelningen.Yippie Chic...
Travv64 tips
Speltips 14/11 V64 Avd 5
Speltipset till kvällens V64 tävlingar är ett vinnarspel.Rawindski har fin form...
Travv64 tips
Speltips 13/11 V64 Avd 3
Massive Turnover är en häst jag gillar skarpt och som har mycket god form. Spårt...
Travv64 tips
Speltips 10/11 V64 Avd 5
U.Bergs Oppzi så riktigt fin ut sist i ett V75 lopp, fick inte fritt till slut o...
Travv64 tips
Speltips 7/11 V64 Avd 5
Min idé idag Jejje Palema gynnas kraftigt av tre strykningar. Hittar hon bara en...
Travv64 tips
Speltips 3/11 V64 Avd 2
Arragon har ett risigt utgångsläge idag, men favoriten i loppet är ingen att hål...
Travv64 tips
Speltips 2/11 V64 Avd 5
Alfie tycker jag har en passande uppgift här, ensam på startvolten. Hon var ju b...
Travv64 tips
Speltips 31/10 V64 Avd 6
Exodus Hanover har nu ett lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han såg dock mycke...
Travv64 tips
Speltips 30/10 V64 Avd 1
Fel favorit i inledningen idag? Uberta Jet trodde jag skulle bli favorit efter p...
Travv64 tips
Speltips 27/10 V64 Avd 4
Global Revenue har haft gott om krafter kvar i dom två senaste starterna. Uselt ...
Travv64 tips
Speltips 26/10 V64 Avd 6
So Nobel Gede har spurtat mycket bra i dom två senaste starterna. Idag Kör Erik ...
Travv64 tips
Speltips 23/10 V64 Avd 3
To Be Or Not To Be är ny hos Veijo. Trots att den inte startat på länge tror jag...
Travv64 tips
Speltips 23/10 V64 Avd 2
Comet Af Solnäs gjorde ett riktigt starkt lopp som trea sist efter bla Wingait E...
Travv64 tips
Speltips 20/10 V64 Avd 6
Dusktodawn Sisu har sett riktigt fin ut på slutet,hon hoppade för tre starter se...
Svenska casinon
Spelpressen
Casino med svensk licens
Casino utan svensk licens
Nettikasinot360
nätcasino på jämför.io