V75 tips för helgerna

V75 är troligen den mest populäraste spelformen när det gäller trav i dag. Vanligen körs dessa tävlingar på lördagar, men också andra tävlingsdagar kan förekomma. Det finns flera sätt att spela V75 på och som spelare kan det vara bra att känna till hur man spelar och vad som krävs för att vinna ett lopp. Det är inte så enkelt att spela på V75 som man kan tro, därför ger vi alltid grymma speltips och rekar. Det finns flera saker som kan påverka en häst prestation i ett lopp. Hästen kan ha ont, eller så kan utrustningen sitta på ett sätt som ger hästen obehag. Om hästen inte presterar fullt kan det påverka spelarens möjlighet att vinna. Så gör som många andra och ta del av våra tips!
Travv75 tips
Speltips 28/4 V75-1 Rapide du Pommeau
Thomas Uhrberg är uthållig och lite av en mästare på långa distanser samtidigt s...
Travv75 tips
Speltips 21/4 V75-6
Erik Sting har ett långt bättre läge än de närmsta rivalerna Sambuca Knight och ...
Travv75 tips
Speltips 24/3 V75 Avd 7 V
Gute Band såg fin ut sist som fastlåst. Tack var det står han perfekt inne i lop...
Travv75 tips
Systemförslag 24/3 V75
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Mantorp. Vä...
Travv75 tips
Speltips 24/3 V75 Avd 7
Ginotonic har jag jagat ett tag nu..Bakspår på lördag, visst står han hårt inne ...
Travv75 tips
Speltips 24/3 V75 Avd 4
Fux De Luxe har nu gjort två starter för Thomas Dalborg och sätt riktigt fin ut ...

Spela på V75

Det kan löna sig att studera deltagande hästar i ett lopp lite extra. Det kan bland annat vara värt att titta på hur långt en häst sprungit, var den sprungit, dess mellantider och vilket underlag hästen springer bäst på. Hästarna körs dessutom av flera olika kuskar och en kusk kan köra mer aggressivt än en annan. Detta kan vara bra att kolla upp eftersom en häst kan föredra ett sätt att bli körd framför ett annat. Allt detta är faktorer som kan påverka hästens prestation.

I Sverige ligger travbanorna på flera olika ställen och många hästar gillar inte att transporteras. En häst som ogillar detta kan vägra att äta och dricka och då kan den heller inte prestera på topp. Det kan alltså vara bra att kontrollera vilka hästar som transporters långt, samt hur de tidigare gått när de fått åka, och jämföra detta med hemmahästarnas resultat.

 Hästar kan också vara olika snabba i start, samt ha olika uthållighet och snabbhet i långa lopp. En häst som är snabb och uthållig på långa distanser, men som får ett mindre bra startspår kan snabbt bli instängd av startsnabba hästar. Då kan hästen inte prestera på topp under den långa sträckan. Det kan också vara bra att veta hästar kan föredra olika startmetoder. Vissa gillar voltstart, medan andra föredrar att starta bakom en startbil. Detta inverkar också på en hästs prestation i loppet som helhet.

Andelsspel

Om man vill spela på hästar men inte kan så mycket själv, eller om man vill spela med ett större system kan man också välja att spela andelsspel. Här skapas ett större system, och detta delas sedan upp i flera delar där olika spelaren kan köpa en eller flera av dessa delar. De spelare som delar på systemet får chans att spela på ett rejält mycket större system än de fått om varje spelare lagt var sitt eget spel. Om andelsspelet vinner, och det blir utdelning, får spelarna som köpt andelar var sin del av vinsten. Vinsten delas ut i proportion med hur stor insats varje spelare lagt.

I en V75 tävling kan det i många fall vara lönt att spela med ett större system eftersom man då kan säkra upp med fler hästar i varje lopp. I ett andelsspel köper man en del av av systemet men får tävla med alla hästar som finns med. Man kan alltså få med rejält många fler hästar än om man ensam valt att spela med en insats på 100-200 kronor.

En andel kan skapas på flera olika sätt. Ofta kan ombud samt spelbolag sätta samman olika andelar och då är det ofta en expert som ligger bakom dem. En V75 strategi kan också vara att ett kompisgäng lägger ihop pengar till att skapa ett system. Detta blir också en form av andelsspel. Om systemet vinner delar alla spelare som lagt till insatsen på vinsten. Om en person då lagt 200 kronor, och en annan 100 kronor ska den som lagt mer pengar i insats också få mer av vinstsumman.

Strategier för spel på V75

Om man spelar på trav kan man snart märka att det kan krävas lite tur och skicklighet för att vinna. Spelaren måste ha kunskap om spelet och hästarna för att ha störst chans att vinna, även om slumpen då och då kan göra en spelare lycklig. Man kan som spelare få mycket erfarenhet att av att följa med i och rätta V75. Då kan man till slut lära känna vissa hästar. Som spelare gäller det att våga lita på sin egen kunskap och känsla. Om man bara spelar som alla andra kommer utdelningen att bli liten, eller helt enkelt utebli.

När det gäller V75 har många spelare helt ingen specifik strategi, utan de kryssar bara i de mest spelade hästarna i varje lopp. Många spelare väljer också att köpa Harry Boy och sedan hoppas på att slumpen ska föra tur med sig. Att spela helt utan strategi är dock inte något man kan räkna med ska ge vinst. Det kan alltså löna sig att lägga lite extra tid på att pricka in rätt hästar.


Går det att spela live?

Det är enkelt att rätta V75 online och där kan man också se loppen i realtid. Det finns dock inget sätt att spela live när det gäller trav. Man kan komma så nära som att se hästarnas uppvärmningar men sedan är det stopp. Värmningarna kan ses online men ofta hinner inte samtliga publiceras innan spelstoppet. Om man befinner sig på travbanan hinner man dock ofta se alla värmningar. Bara några minuter innan loppen startar är det spelstopp. Efter det kan man inte satsa mer, varken på bana, hos ombud eller online. Precis innan man lägger sin satsning kan det vara bra att kolla startlistan. En häst kan strykas plötsligt och då kan hela loppets struktur ändras.

Harry Boy spel

Om man väljer alla hästar själv har man stor chans att påverka sitt V75 resultat. Om man inte vill eller kan välja alla hästar själv kan man också välja att spela med en Harry Boy. Här kan spelaren välja ut vissa hästar själv, eller lämna allt öppet. Sedan väljer spelaren hur mycket denne vill spela för. Om spelaren väljer att spela för 200 kronor kommer Harry Boy att skapa ett slumpmässigt system med en eller flera hästar i varje lopp. Detta system kan både innehålla mycket, eller lite spelade hästar. Detta kan vara en bra lösning för nybörjare som bara vill välja en eller några hästar själv.

Vinna på V75

I V75 går spelet ut på att spelaren ska finna den vinnande hästen i spelets 7 olika lopp eller avdelningar. Vinstpotten kommer sedan att delas ut till vinnare med 5, 6 eller 7 rätt. I varje lopp kan spelaren ta med hur många hästar denne vill. Spelaren kan ta med alla hästar i ett lopp, och endast en i ett annat. Om bara en häst väljs kallas det att man spikar. Ju fler hästar spelaren tar med, desto dyrare blir det. Ett spela på hästar tips är att ta med många hästar i lopp med flera mycket spelade hästar.

V75 utdelning

I V75 fördelas potten procentuellt. 40 % av potten kommer att gå till de spelare som har 7 rätt, medan 20 % går till dem med 6 rätt. De resterande 40 % av potten går till spelare som har 5 rätt i spelet. I detta spel kan också en utdelning utebli om ingen får ett visst antal rätt eller om allt för många får ett visst antal rätt och utdelningen blir mindre än 7 kronor. Om så sker går den delen av potten vidare till nästa gång V75 körs. Ett V75 andelsspel kan ibland också råka ut för att utdelning uteblir. När vinst och utdelning väl sker brukar den dock vara mycket bra.

Sammanfattning

Hos Tipsarenan kan man som spelare hitta mycket bra tips som kan vara bra att känna till om man spelar på trav. Att spela på hästar är överlag svårare än man man tänka sig eftersom hästen är en levande varelse och mycket kan hända som påverkar prestationen hos hästen. I god tid innan loppet är det bra om kan börja studera hästarna och hur de rör sig samt är placerade i de olika loppen.

På denna sajt kan den som spelar på trav alltid se aktuella hästars form samt tips för de lopp man tänkt spela på. Här syns också strykningar och flera andra saker som är bra att veta inför en tävling i V75. Här kan spelaren också lära sig mer om travsporten överlag, samt få redan på vad vissa ord inom sporten faktiskt betyder.
Travv75 tips
Systemförslag 17/3 V75
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Momarken. V...
Travv75 tips
Speltips 17/3 V75 Avd 2
Raise Broline är en utpräglad barfotahäst som gynnas kraftigt just nu. Med ett l...
Travv75 tips
Speltips 17/3 V75 Avd 3
Velasquez Gar tycker jag är en riktigt fin häst som borde haft lite mer pengar p...
Travv75 tips
Speltips 10/3 V75 Avd 7
Ginotonic har jag jagat ett tag nu... Spår ett idag känns helt ok då han garante...
Travv75 tips
Systemförslag 10/3 V75
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka är Eskilstuna värd. Vä...
Travv75 tips
Speltips 10/3 V75 Avd 2
Calissa Rich med Per Lennartsson tyckte jag avslutade riktigt rappt sist. Perfek...
Travv75 tips
Speltips 3/3 V75 Avd 2
The Real Star står perfekt inne i detta lopp. Formen går inte att klaga på och t...
Travv75 tips
Systemförslag 3/3 V75
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Halmstad tr...
Travv75 tips
Speltips 3/3 V75 Avd 4
Ambon Degato var riktigt bra som tvåa sist. Hon ser ut att ha bra fart under ben...
Travv75 tips
Speltips 3/3 V75 Avd 1
Svante Båths hästar tycker jag lyft sig rejält på slutet. Global Unlimited tyckt...
Travv75 tips
Speltips 25/2 V75 Avd 5
Här måste jag testa ett litet vinnare och plats spel på Red Miles som jag tyckte...
Travv75 tips
Speltips 25/2 V75 Avd 7
Hope and Dreams har verkligen toppform just nu, kusk formen på Ulf O går ju hell...
Travv75 tips
Systemförslag 24/2 V75 Solvalla
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Solvalla. V...
Travv75 tips
Systemförslag 17/2 V75
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Axevalla. V...
Travv75 tips
Speltips 17/2 V75 Avd 4
Här spetsar Flashing Victory med Maxime Marais på två steg typ. Sen om han kör i...
Travv75 tips
Speltips V75 Avd 5
D.D´S Perseverance har riktigt fin form för dagen, i det här loppet tror jag att...
Travv75 tips
Systemförslag 10/2 V75 Solvalla
Nedan hittar ni mitt förslag för veckans v75. Den totala insatsen denna vecka är...
Travv75 tips
Speltips 10/2 V75 Avd 7
Sambuca Knight visade fin form sist med en enkel spetsseger, Bra strykning på lö...
Travv75 tips
Systemförslag 3/2 V75 Åby
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Åby. Vädret...
Travv75 tips
Speltips 3/2 V75 Avd 2
Enjoy The Life har riktigt fin form just nu. Då denna häst bara rusar i ledning ...
Travv75 tips
Speltips 3/2 V75 Avd 1
Mr Perfect såg ut att ha en hel del krafter kvar sist som fastlåst. Han står rik...
Travv75 tips
Speltips 28/1 V75 Avd 1
Tina Gel ser ut att ha riktig toppform nu och stallformen är mycket bra just nu....
Travv75 tips
Speltips 27/1 V75 Avd 2
Cream Balloon har verkligen toppform nu, läget med spår ett går inte att klaga p...
Travv75 tips
Systemförslag V75 27/1
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Kalmar trav...
Travv75 tips
Speltips 27/1 V75 Avd 7
D.D´S Perseverance gillade jag verkligen intrycket på sist då han bara lämnade d...
Travv75 tips
Speltips 27/1 V75 Avd 5
The Real Star tycker jag höjt sig ordentligt på slutet, sist gjorde han en svett...
Travv75 tips
Speltips 20/1 V75 Avd 6
Västerbo Grosbois har verkligen formen i topp nu. Lång distans idag 2640 m passa...
Travv75 tips
Systemförslag 20/1 V75
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System. Info om veckans V75De...
Travv75 tips
Speltips 20/1 V75 Avd 4
Smedsbo Faksen har haft en liten paus nu, men tränaren JOP låter mycket uppåt i ...
Travv75 tips
Systemförslag 13/1 V75 Jägersro
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System. Info om veckans V75De...
Travv75 tips
Speltips 13/1 V75 Avd 6
Augustus F. har sett helt ok ut på slutet, nu är det dock perfekta förutsättning...
Travv75 tips
Speltips 13/1 V75 Avd 1
Olle Rols har iof tjänat alla pengar i dom senaste starterna, men som han har se...
Travv75 tips
Speltips 6/1 V75 Avd 4
Storsjarmören har haft fin form länge nu, näst sist var han nära dagens favorit ...
Travv75 tips
Systemförslag 6/1 V75 Bergsåker
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System. Info om veckans V75De...
Travv75 tips
Speltips 6/1 V75 Avd 2
Fairplay Pellini är en riktigt fin häst som Timo Nurmos tränar. Han har varit bo...
Travv75 tips
Speltips 31/12 V75 Avd 4
Minnestads Ecuador gör bra lopp hela tiden sist var han tapper från dödens. Lopp...
Travv75 tips
Systemförslag V75 30/12 Halmstad
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System. Info om veckans V75De...
Travv75 tips
Speltips 30/12 V75 Avd 7
Santiago Kyu är en häst jag jagat ett tag nu… Han gör bra lopp hela tiden ...
Travv75 tips
Speltips 30/12 V75 Avd 5
Global Takeover är en häst jag gillar skarpt. Han har iof tjänat mycket pengar p...
Travv75 tips
Speltips 28/12 V75 Avd 3
Lipari gjorde ett bra lopp sist med en rapp avslutning mot ett starkt motstånd. ...
Travv75 tips
Speltips 28/12 V75 Avd 7
Dagens speltips är ett vinnarspel.Akermann har nu avslutat riktigt rappt i sina...
Travv75 tips
Speltips 27/12 V75 Bjerke Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Pebbe Simoni galopperade sist och kördes in...
Travv75 tips
Systemförslag V75 Solvalla 26/12
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System.Info om veckans V75Denna ve...
Travv75 tips
Speltips 26/12 V75 Avd 7
Dagens speltips är ett vinnarspel.Track Angle har spurtat fint på slutet och st...
Travv75 tips
Speltips 25/12 V75 Avd 1
Dagens speltips är ett vinnarspel.Dusktodawn Sisu öppnar okej från springspår o...
Travv75 tips
Speltips 23/12 V75 Avd 5
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Mellby Elegant såg ut att ha rubbet sparat ...
Travv75 tips
Speltips 23/12 V75 Avd 4
Caddie Jo tycket jag såg helt lysande ut sist efter nästan tre månaders vila. Ha...
Travv75 tips
Speltips 16/12 V75 Avd 6
Poem In Motion spurtade mycket bra sist, hon gick lika fort som favoriten ( Roma...
Travv75 tips
Systemförslag V75 Gävle 16/12
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System.Info om veckans V75Denna vec...
Travv75 tips
Speltips 9/12 V75 Avd 6
Wingait C.H. har nu två lopp i kroppen efter lite vila och troligen toppform. Si...
Travv75 tips
Speltips 2/12 V75 Avd 4
Idag delar jag i god tid med mig av ett V75 tips, ett vinnarspel till lördagens ...
Travv75 tips
Speltips 26/11 V75 Avd 4
Dagens V75 tips är ett vinnarspelIdag har jag en känsla av att Perfect King kom...
Travv75 tips
Speltips 25/11 V75 Avd 5
Lördagens speltips är ett vinnarspel.Zenit Brick spurtade mycket bra sist efter...
Travv75 tips
Speltips 18/11 V75 Avd 3
Här kommer kvällens V75 tipsDenna lördagkväll kör vi på ett vinnarspel som känn...
Travv75 tips
Speltips 12/11 V75 Avd 7
Makethemark gjorde ett riktigt starkt lopp sist, hade då inte startat på en måna...
Travv75 tips
Speltips 11/11 V75 Avd 5
Erik Sting gjorde ett ruskigt starkt lopp sist, trots att dom låg väldigt lågt f...
Travv75 tips
Speltips 4/11 V75 Avd 2
Bicc´s Lamborghini fastnade med sparade krafter sist. Han är hyfsat startsnabb s...
Travv75 tips
Speltips 29/10 V75 Avd 3
Monark Newmen är en häst jag gillar skarpt. Kör favoriterna emot varandra idag s...
Travv75 tips
Speltips 28/10 V75 Avd 1
Staro Ivy League har ingen fin rad direkt men formen är mycket fin. 3140 m på lö...
Travv75 tips
Speltips 28/10 V75 Avd 6
Rolex Bigi gjorde ett heroiskt lopp sist i dödens i stenhårt temp. Örjan har kör...
Travv75 tips
Speltips 21/10 V75 Avd 2
Annabelle Dimanche har varit ute i stenhårda lopp på slutet och gjort det väldig...
Travv75 tips
Speltips 14/10 V75 Avd 4
Global Trader såg smäll fin ut sist när han rundade ett gäng som tre procentare....
Travv75 tips
Speltips 7/10 V75 Avd 7
Mellby Demon avslutade bra sist efter att ha fått fritt sent. Det ser ut att bli...
Travv75 tips
Speltips 7/10 V75 Avd 3
Tangen Haap såg riktigt fulltankad ut sist efter galopp 19/1900. 1640 m på lörda...
Travv75 tips
Speltips 1/10 V75 Avd 1
Oceanic Clearence gjorde återigen ett mycket starkt lopp sist. Liknande motstånd...
Travv75 tips
Speltips 30/9 V75 Avd 5
Palermo Broline har sett mycket fin ut i dom tre senaste starterna trots ett par...
Travv75 tips
Speltips 1/10 V75 Avd 6 Svenskt Trav-Kriterium
Da Pepperboy har Petri Puro som vanligt matchat perfekt för denna uppgift, han s...
Travv75 tips
Speltips 23/9 V75 Avd 6
Handsome Brad såg riktigt fin ut i derbykvalet men fick aldrig chansen, spurtade...
Travv75 tips
Speltips 16/9 V75 Avd 2
Oceanic Clearence gjorde det fullt godkänt sist. Samma läge idag men stämmer det...
Travv75 tips
Speltips 16/9 V75 Avd 7
Titan Arrow spurtade mycket bra näst sist och fastnade med massor av krafter i f...
Travv75 tips
Speltips 10/9 V75 Avd 5
Idag måste det vara dags för Tand Kraft. Känslan är att det är klart bästa kallb...
Travv75 tips
Speltips 9/9 V75 Avd 6
Betel AM har verkligen hittat stilen och formen dom 3 senaste starterna. Robert ...
Travv75 tips
Speltips 9/9 V75 Avd 4
Närby Panik tycker jag har en fin uppgift idag då han står 20 meter bättre till ...
Travv75 tips
Speltips 3/9 V75 Avd 5
Alorac Mathbell var ruskigt fin sist när Patrik Fernlund körde. Han kör idag ige...
Travv75 tips
Speltips 2/9 V75 Avd 4
Dan Josselyn tyckte jag gjorde ett helt ok lopp sist som trea. Idag rycker dom a...
Travv75 tips
Speltips 2/9 V75 Avd 3
Forne elitloppsvinnaren Magic Tonight var klart förbättrade sist. Jag tror att h...
Travv75 tips
Speltips 25/8 V75 Avd 6
Udo´s Oiler är en häst som verkligen gillar lång distans idag är han ute över di...
Travv75 tips
Speltips 26/8 V75 Avd 6
Helt okej upplaga av Sundsvall Open Trot i år. Men galet stor favorit blir Propu...
Travv75 tips
Speltips 24/8 V75 Avd 6
Zoko Lane har nu fått två lopp i kroppen efter lång vila. Ser ut att bli bra far...
Travv75 tips
Speltips 19/8 V75 Avd 2
E3 finalen för ston i morgon känns som en mycket öppen historia. Callela Lisbeth...
Travv75 tips
Speltips 16/8 V75 Avd 2
I ett mycket öppet stolopp där favoriten riskerar att bli över från bricka ett. ...
Travv75 tips
Speltips 12/8 V75 Avd 7
Talassio har spurtat riktigt bra i dom två senaste starterna. Dåligt spår igen (...
Travv75 tips
Speltips 5/8 V75 Avd 5
Dartagnan Sisu tror jag är bästa hästen i loppet. Och med körning från start att...
Travv75 tips
Speltips 29/7 V75 Avd 5
Officer C.D. är ingen vinstmaskin men han är jämn och säker. Idag med ok startry...
Travv75 tips
Speltips 25/7 V75 Avd 5
Trot Kronos tycker jag har ruggig överkapacitet för klassen. Får den bara allt a...
Travv75 tips
Speltips 23/7 V75 Avd 2
Its Showtime Zaz har jag bra feeling för idag. Dom ändrar lite i utrustningen oc...
Travv75 tips
Speltips 22/7 V75 Avd 5
Idag måste det vara dags för Lukas Zaz. Om bara Jonny Takter förstår efter plump...
Travv75 tips
Speltips 15/7 V75 Avd 6
Mellby Duke fungerade inte barfota sist så nu återgår man till vanlig balans. Ja...
Travv75 tips
Speltips 8/7 V75 Avd 6
Med massa gasglada kuskar från alla framspår är det nästan garanti på att detta ...
Travv75 tips
Speltips 6/7 Sprintermästaren
Jag tror och hoppas att Rajesh Face har tillräcklig fart i benen för att utmana ...
Travv75 tips
Speltips 1/7 V75 Avd 5
Ser ut att kunna bli bra körning i avdelning 5. Många startsnabba hästar och Que...
Travv75 tips
Speltips 25/6 V75 Avd 7
Galet för stor favorit blir Tjacko Zaz i den avslutande v75 avdelningen. Snabbas...
Travv75 tips
Speltips 17/6 V75 Avd 2
Geisha Sund är klart tuffast i detta gäng, fuxen bör runda samtliga utan allt fö...
Travv75 tips
Speltips 11/6 V75 Avd 5
Favoriten Polara riskerar att bli över från start, men bra fart på loppet lär de...
Svenska casinon
Spelpressen
Casino med svensk licens
Casino utan svensk licens
Nettikasinot360
nätcasino på jämför.io