Travtips - Guide

Det är inte helt lätt att spela på hästar. En häst är en levande varelse och mycket kan hända. Hästen kan ha vunnit 9 lopp i rad, och se jättebra ut. Sedan kommer dagen när det 10:e loppet ska köras, och då kan hästen ha en dålig dag. Selen kan sitta snett, hästen kan ha ont någonstans, banan kan var dålig. Det finns många olika saker som kan ha inverkan på hur ett travlopp ska sluta. I Sverige finns det flera sätt att spela på trav, och det finns flera olika spelformer att välja bland. Om man ska spela på trav finns det dock en del som kan vara bra att känna till. Det redogör vi för i denna artikel. Letar du efter specifika tips så klicka dig vidare direkt och läs bland annat V75 tips, V64 tips, Dagens Dubbel tips eller varför inte kika på några grymma GS75 tips ?
Travv75 tips
Speltips
Speltips 21/4 V75-6
Erik Sting har ett långt bättre läge än de närmsta rivalerna Sambuca Knight och ...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 28/3 V86 Avd 7
Trots att Mr Lindy är åter efter lite vila tror jag på bra vinstchans. Idag blir...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 27/3 V64 Avd 6
Game Boko var Per L nöjd med inför förra starten och då gjorde han ett riktigt s...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 26/3 V64 Avd 6
Digital Promise har varit ute mot ganska tufft motstånd på valla på slutet. Idag...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 26/3 V64 Avd 2
Roll the Dice tyckte jag gjorde ett riktigt starkt lopp från dödens men fick ge ...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips
Speltips 25/3 GS75 Avd 2
Peak Fear ser ut som en riktig häst hos Lövgren. Spår ett idag på Åby med dubbla...
Läs mer
Genom att studera hur en häst tidigare sprungit, vilka distanser den gått, samt vilka banor den sprungit på kan man skapa sig en uppfattning om vilket underlag och liknande hästen gillar. Det är också bra att se till vilken kusk som kört hästen innan. Vissa hästar trivs bättre med en kust än med en annan och det kan ha stor betydelse för om hästen kommer att springa bra eller dåligt i loppet. En kusk kan köra mer eller mindre aggressiv, och det passar olika hästar olika bra.

 Eftersom att travlopp körs på olika banor kan det vara bra att se till om hästen måste transporteras långt innan tävlingen. En häst som tvingas åka långt kan prestera sämre än en häst som tävlar på hemmabana. En häst som inte gillar att resa kan vägra att äta och dricka innan tävlingen och då kan den heller inte prestera på topp.
Ett annat tips är också att titta på vilket spår hästen fått i loppet. Vissa hästar är startsnabba men har sämre uthållighet. Andra hästar är långsamma i starten men får upp farten och lyckas hålla den även i ett långt lopp. En häst som får ett spårnummer i täten men som är långsam i starten kan enkelt bli instängd av de startsnabba hästarna och då kan den instängda hästen inte prestera sin toppfart på grund av långsamma hästar framför. Det är är därför bra att känna till hur hästen agerar i sådana situationer.

Trav - Olika spelformer

En av de spelformer som finns när man ska spela odds på trav är V75. Denna spelform är mycket populär och avgörs generellt sett på lördagar. Det finns dock också extraomgångar och speciella tävlingsdagar med flera storlopp på någon bana. I denna spelform går det ut på att man som spelare ska finna rätt vinnare i sju olika travlopp. Om man får fem, sex eller sju rätt vinner man pengar. Om raden är för lätt, och om allt för många får fem rätt blir det jackpot, och ingen utdelning. Pengarna går sedan vidare till nästa spelomgång.

Spelformen V86 är en variant som oftast avgörs på onsdagar på banan Solvalla. Under sommarhalvåret turnerar dock tävlingen runt om i landet på flera olika banor. I denna spelform gäller det för spelaren att hitta rätt vinnare i åtta olika lopp. Som spelare vinner man på sex, sju, eller åtta rätt. Om det vid tävlingen faller sig som så att raden blir för lätt och att många får sex rätt blir det jackpot även här. En rad i detta spel kostar bara 25 öre.

V65 är en annan spelform som normalt avgörs under alla dagar när lopp sV75, V86 eller V64 inte körs. I denna spelform ska man hitta rätt vinnare i sex lopp. Om man i detta travresultat har fem eller sex rätt utbetalas vinst. Radpriset är en krona. I spelformen V64, som går av stapeln på söndagar ska man också finna vinnaren i sex lopp. Om fyra, fem eller sex rätt finns vinner spelaren om raden inte är för lätt att lista ut och om flera andra också fått rätt.

Vanliga travtermer

Begreppet startmetoder finns när man läser om travsport online. Som spelare bör man känna till skillnaden mellan autostart och voltstart. I varianten autostart startar alla hästar bakom en startbil. När det gäller voltstart hästarna går alla hästar på en volt i startmomentet. Vissa hästar trivs bättre med voltstart och andra med autostart vilket är bra att känna till. Det kan också vara bra att veta vilken utrustning som finns i travsporten. Det finns huvudstång, blinkers, jänkarvagn, jordbländare, käkrem, rycktussar och en hel del annat. Om man spelar på trav är det viktigt att förstå vad utrustningen har för betydelse på den prestation på hästen gör.

Om man vill hänga med i spelet måste man också känna till vad det finns för positioner i travloppet. Om en häst är i spets befinner den sig i ledning eller i vinnarhålet bakom ledaren. Utvändigt om spetspositionen kallas positionen för dödens och den position bakom dödens kallas andra par utvändigt. Alla dessa saker behöver man inte lära sig utantill men det kan vara bra att känna till dem för att veta hur de inverkar på hästarna.

Vart kan du spela på trav

Som spelare kan man spela på trav online. Man kan spela både olika oddssajter och på atg:s egen hemsida. Man kan spela via datorn, surfplattan eller mobilen. Det finns både responsiva hemsidor och appar man kan spela i. Man kan också spela via ett ombud. Då lämnar man helt enkelt in en kupong hos ombudet där man prickat för de hästar man vill spela på. Här kan man också välja vilka lopp man vill spela på. Det finns också möjlighet att spela på Harry Boy, där ett datasystem väljer ut hästarna. Som spelare kan man också spela direkt på travbanan. Då har man chans att se hästarna först, innan man placerar sin satsning.

Odds och spelprocent

Om man vill spela på den bästa livebetting sidan kan det vara bra att veta om att det både finns flytande och fasta odds. Hos olika spelbolag finns ofta fasta odds. Hos ATG och andra bolag finns flytande odds. Skillnaden mellan dessa typer av odds är att den som spelar får vad denna spelar på när det gäller fasta odds. Flytande odds kan förändras parallellt med de inlämnade spelen fram tills att spelstoppet inträffar. Om många spelare på en häst som har 5,00 kommer oddset att sjunka, och tvärtom. Detta kan göra det svårt att hitta spelvärda hästar i ett eller flera lopp.

Vad innebär andelsspel?

Ett andelsspel eller ett poolspel är en annan speltyp. I denna delas ett större system upp i flera delar. De spelare som delar på detta system får alltså ett mer kraftigt system än om varje spelare spelat själv. Om andelen vinner delas denna vinst ut i proportion med hur stor insats och hur många andelar varje spelare har i spelet. En andel kan skapas av ett spelbolag eller ett ombud. Ofta överlåts andelsskapandet till experter i dessa fall. En andel kan också skapas av att ett kompisgäng går samman och spelar tillsammans.

Livebetting

Som spelare kan man inte direkt använda sig av livebetting när man spelar på trav. Det närmaste man kommer detta är att så nära tävlingen som möjligt se värmningarna på banan. Detta kan man göra online via datorn eller mobilen. Man kan också se värmningarna direkt på travbanan om man befinner sig i närheten av en sådan när tävlingen går. Spelstoppet brukar ofta ligga några minuter innan första loppet i spelet körs och efter detta kan man inte längre satsa på några hästar, varken online, hos ombud eller på banan. Det är alltså bra att ha lite koll på hästarna en stund innan loppet ska köras, eftersom att det kan bli strykningar med kort varsel och liknande.

Sammanfattning

Hos Tipsarenan kan du som spelare finna de allra bästa tipsen när det gäller att spela på trav. Det är inte helt enkelt att spela på hästar och det finns mycket som kan ha inverkan på hur en häst presterar i ett lopp. Det gäller att från början vara vaken och titta på hur hästarna rör sig, vilken utrustning som används samt vilka positioner hästarna kommer att ha i loppet.
Här på sajten kan den som ska spela på trav i god tid se aktuella tips och form för de hästar man tänkt satsa på. Man kan också få reda på strykningar och mycket annat. Här kan spelaren också läsa mer om travsporten och lära sig mer om vilka ord som ofta används samt hur olika saker kan påverka loppet.
TravGS75 tips
Speltips
Speltips 25/3 GS75 Avd 7
Uappa Di Azzurra tyckte jag avslutade riktigt starkt sist och fick bara stryk av...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 24/3 V75 Avd 7 V
Gute Band såg fin ut sist som fastlåst. Tack var det står han perfekt inne i lop...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 23/3 V64 Avd 4
Calissa Rich såg ut att ha en hel del sparade krafter sist. Överkomligt motstånd...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 23/3 V64 Avd 3
Flash Teemer gick en riktigt stark avslutning sist trots en incident 500 m kvar....
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Systemförslag 24/3 V75
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Mantorp. Vä...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 24/3 V75 Avd 7
Ginotonic har jag jagat ett tag nu..Bakspår på lördag, visst står han hårt inne ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 24/3 V75 Avd 4
Fux De Luxe har nu gjort två starter för Thomas Dalborg och sätt riktigt fin ut ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 22/3 V64 Avd 3
Gibson Boko har nu ett lopp i kroppen efter en liten vila. Marcus Lindgren låter...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 22/3 V64 Avd 4
Callmeawinner har inlett karriären lovande med en seger och ett andrapris, galop...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 22/3 V64 Avd 1
Jag trodde mycket på Bigarrå sist, då blev loppet inställt. Idag är det 1640 m v...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 21/3 V86 Avd 5
Ellieann tyckte jag gjorde det riktigt bra sist som tvåa. Två lopp i kroppen nu ...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Systemförslag 21/3 V86
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V86. Denna vecka går det på Solvalla/Be...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 20/3 V64 Avd 5
Edindy tyckte jag gjorde ett riktigt strongt lopp sist på en tung bana. Barfota ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 20/3 V64 Avd 3
I lärlingsloppet idag tycker jag Belle Godiva med Bernardo Grasso har en fin upp...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 19/3 V64 Avd 6
Viggo Laday hoppar Jepson upp på idag. Trots ett lite lurigt läge borde han få e...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 19/3 V64 Avd 4
Panz Doubletrouble har jag lite feeling för att Jorma kan få bra fart på idag. H...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips
Speltips 18/3 GS75 Avd 7
Under The Counter har äntligen börjat fungera i travet och uppgiften idag ser pa...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips
Speltips 18/3 GS75 Avd 3
Sundbo Samuraj avslutade riktigt starkt sist som tvåa. Bra läge idag med spår et...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 16/3 V64 Avd 5
Mino tyckte jag avslutade starkt sist, bättre läge idag så stämmer det lite med ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 16/3 V64 Avd 6
Mill York verkar verkligen ha hittat en formtopp. Trots det risiga läget i denna...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Systemförslag 17/3 V75
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Momarken. V...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 17/3 V75 Avd 2
Raise Broline är en utpräglad barfotahäst som gynnas kraftigt just nu. Med ett l...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 17/3 V75 Avd 3
Velasquez Gar tycker jag är en riktigt fin häst som borde haft lite mer pengar p...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips
Speltips 17/3 V75 Avd 7
Coffie U.N.G tyckte jag gjorde det helt ok sist, fin spurt som tvåa. Helt ok läg...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 15/3 V64 Avd 6
Thomas Dalborg har helt ok snurr på sitt stall just nu. Simb Ratita har ett fin ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 15/3 V64 Avd 4
Crown Pale gillade jag intrycket på sist, helt ok läge idag med spår nio. Niclas...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Systemförslag 14/3 V86
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V86. Denna vecka går det på Solvalla/Åb...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 13/3 V64 Avd 5
Reijos hästar känns allmänt uppåt nu.. Vedalia såg fin ut sist som fastlåst mot ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 12/3 V64 Avd 1
Bigarrå tycker jag gjort det okej hittills.. Nu är det dock Veijos årstid då man...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips
Speltips 11/3 GS75 Avd 6
Lome Annar tyckte jag såg fin ut sist som fastlåst. Ulf O upp idag och det ser j...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 10/3 V75 Avd 7
Ginotonic har jag jagat ett tag nu... Spår ett idag känns helt ok då han garante...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Systemförslag 10/3 V75
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka är Eskilstuna värd. Vä...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 10/3 V75 Avd 2
Calissa Rich med Per Lennartsson tyckte jag avslutade riktigt rappt sist. Perfek...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 8/3 V64 Avd 2
Randemar R.D låter P.U nöjd med.  Första starten idag som valack och Peter ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 8/3 V64 Avd 6
Commendatore är en riktig skräll idag. Men jag tyckte den såg fin ut sist som fa...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 8/3 V64 Avd 5
Pokemon Ås känns det som dom har startat igång i år.. Sist var iaf ett klart fal...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Systemförslag 7/3 V86
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V86. Denna vecka går det på Solvalla/Be...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 7/3 V86 Avd 8
Svante Båths hästar känns uppåt överlag och av hans duo i detta lopp tycker jag ...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 7/3 V86 Avd 2
Coffie U.N.G gjorde det bra sist från ett hopplöst utgångsläge. Favoriten i dett...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 7/3 V86 Avd 4
Under The Counter är ett riktigt fint sto med bra stam som nu har två lopp i kro...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 6/3 V64 Avd 5
Hierro Boko ser ut att vara ett riktigt råämne. Johnny Takter kör igen och trots...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Travv64 tips
Speltips
Speltips 5/3 V64 Avd 6
Game Boko ser ut att vara på väg tillbaka i fin form igen. Han höjer sig verklig...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 5/3 V64 Avd 1
I kvällens inledande v64 avdelning tycker jag Per Lennartsson sitter bakom den k...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips
Speltips 4/3 GS75 Avd 7
Rally Funny vann på ett övertygande sätt sist efter lång vila. Med det loppet i ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 3/3 V75 Avd 2
The Real Star står perfekt inne i detta lopp. Formen går inte att klaga på och t...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 2/3 V64 avd 6
Pretty Perfect gick riktigt fort till slut sist. Idag tror jag det är dags för s...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Systemförslag 3/3 V75
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Halmstad tr...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 3/3 V75 Avd 4
Ambon Degato var riktigt bra som tvåa sist. Hon ser ut att ha bra fart under ben...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 3/3 V75 Avd 1
Svante Båths hästar tycker jag lyft sig rejält på slutet. Global Unlimited tyckt...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 1/3 V64 Avd 6
Saint Gerda med Petter Karlsson tyckte jag gjorde ett bra lopp sist på solvalla....
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 1/3 V64 Avd 5
Väldigt sällan jag rekommenderar spel på en favorit... Men idag tycker jag Queer...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Systemförslag 28/2 V86
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V86. Denna vecka går det på Solvalla/Åb...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 28/2 V86 Avd 4
B.B.S Canyankee har verkligen formen på topp just nu och Jenny A Björk kör med e...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 27/2 V64 Avd 6
Cut Him Some Slack trivs nog numera bättre med att attackera bakifrån. Så kommer...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 26/2 V64 Avd 4
Västerbo Tristan är en riktigt fin häst som höjer sig ordentligt i det här loppe...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 26/2 V64 Avd 6
Tycker man hör mellan raderna idag på Veijo att Bigarrå kommer göra ett bra lopp...
Läs mer
Trav
Speltips
Speltips 26/2 V4 Avd 4
Fux de Luxe tyckte jag såg fin ut i första starten för Dalborg sist. Idag är det...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 25/2 V75 Avd 5
Här måste jag testa ett litet vinnare och plats spel på Red Miles som jag tyckte...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 25/2 V75 Avd 7
Hope and Dreams har verkligen toppform just nu, kusk formen på Ulf O går ju hell...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Systemförslag 24/2 V75 Solvalla
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Solvalla. V...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 22/2 V64 Avd 5
Rubacuori Alca tycker jag sett bättre ut i dom två senaste starterna. Litet fält...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 21/2 V86 Avd 6
Mr Matjes tyckte jag såg riktigt fin ut sist som tvåa i mål. Här tror jag att Ul...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Systemförslag 21/2 V86
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V86. Denna vecka går det på Solvalla/Jä...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 21/2 V86 avd 8
Västerbo Grosbois har jag ju jagat ett tag.. Idag har dom perfekta förutsättning...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 20/2 V64 Avd 2
Global U´Neverknow gjorde ett riktigt starkt lopp sist och höll mycket bra som t...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 20/2 V64 Avd 1
Mattias Djuses springare Harmon Boko tycket jag så läcker ut i värmningen sist m...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 19/2 V64 Avd 6
Luksom är klart bättre en raden och gjorde en klart godkänd avslutning sist. Spå...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips
Speltips 18/2 GS75 Avd 4
I ett ganska dåligt lopp tror jag Mucho Flax Har betydligt större vinst chans oc...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 16/2 V64 Avd 5
Far Far Away så riktigt fin ut sist fram till galoppen. Löser Anders Zackrisson ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Systemförslag 17/2 V75
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Axevalla. V...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 17/2 V75 Avd 4
Här spetsar Flashing Victory med Maxime Marais på två steg typ. Sen om han kör i...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Systemförslag V86 14/2
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V86. Denna vecka går det på Solvalla/Åb...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 14/2 V86 Avd 2
Ginotonic tycker jag är en riktigt fin häst. Trots massa tvåor i raden är det in...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 14/2 V86 Avd 8
Westline har fin form och bra läge det kommer man långt på. Jag tror Ulf och Wes...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 14/2 V86 Avd 4
Just Stunning gjorde ett riktigt starkt lopp sist i dödens på en krävande bana. ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 12/2 V64 Avd 3
Ridgehead Melanie har galopperat mycket men visat fin styrka. Fint läge idag med...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 12/2 V64 Avd 1
Jeepster tycker jag har en helt ok uppgift framför sig, hon är van betydligt tuf...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips
Speltips 11/2 GS75 Avd 6
Art Kjarvald tycker jag gjort tvår riktigt fina lopp på slutet. Ulf Eriksson kör...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips V75 Avd 5
D.D´S Perseverance har riktigt fin form för dagen, i det här loppet tror jag att...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 9/2 V64 Avd 5
Kiss My Ace är Nicklas Westerholms andra häst i detta lopp. Sist tyckte jag hon ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Systemförslag 10/2 V75 Solvalla
Nedan hittar ni mitt förslag för veckans v75. Den totala insatsen denna vecka är...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 10/2 V75 Avd 7
Sambuca Knight visade fin form sist med en enkel spetsseger, Bra strykning på lö...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 8/2 V64 Avd 5
Othala såg ut att vara tillbaka i riktigt fin form sist då hon avslutade starkt ...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Systemförslag V86 7/2
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V86. Denna vecka går det på Solvalla/Be...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 7/2 V86 Avd 5
Atom Vito såg ut som en ny häst i andra starten för JOP då han sänkte sitt rekor...
Läs mer
Trav
gratis travtips
Har man spelat på hästar och i synnerhet trav så vet man att det är en komlicera...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 6/2 V64 Avd 4
Global Trademark hoppade sist med segern klar då dom ryckte tussarna... Det har ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 6/2 V64 Avd 6
Dust Collector såg ut att gå mot en seger sist men tappade aktionen  precis...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 5/2 V64 Avd 3
Sugar Brodda tycker jag är ett av dom bättre stona i detta lopp. Och Håkan B Joh...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 5/2 V64 Avd 2
Simb Ratita har iof tre raka tvåor i raden men i dom två sista har det varit mot...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips
Speltips 4/2 GS75 Avd 7
En chans till är hon värd Patricia Bishop, normalt sätt trivs hon ju bra på vint...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Systemförslag 3/2 V75 Åby
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Åby. Vädret...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 2/2 V64 Avd 6
Gute Band var riktigt fin sist vid segern, läget idag är svårt men loppet ser in...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 3/2 V75 Avd 2
Enjoy The Life har riktigt fin form just nu. Då denna häst bara rusar i ledning ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 3/2 V75 Avd 1
Mr Perfect såg ut att ha en hel del krafter kvar sist som fastlåst. Han står rik...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 1/2 V64 Avd 3
Rigoletto Jet tyckte jag såg riktigt fin ut sist vid segern. Spår fem idag på Åb...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Systemförslag V86 31/1
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V86. Denna vecka går det på Solvalla/Jä...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 31/1 V86 Avd 4
Comte Du Pommeau har haft fin form ett tag nu utan att få sätta nosen först. Ida...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 30/1 V64 Avd 6
Global Undecided tycker jag gjort det väldigt bra inledningsvis i karriären ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 29/1 V64 Avd 4
I ett ganska dåligt lopp tycker jag att Rebecca Dahlén med Flosse ska ha hyfsad ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 29/1 V64 Avd 6
Enjoy Avenue har spurtat riktigt fint i dom två senaste starterna. Formen är ver...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 28/1 V75 Avd 1
Tina Gel ser ut att ha riktig toppform nu och stallformen är mycket bra just nu....
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 27/1 V75 Avd 2
Cream Balloon har verkligen toppform nu, läget med spår ett går inte att klaga p...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 26/1 V64 Avd 2
Davici gjorde det riktigt bra sist i dödens som trea efter en månads vila. Idag ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Systemförslag V75 27/1
Varje vecka gör jag ett systemförslag på V75. Denna vecka går det på Kalmar trav...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 27/1 V75 Avd 7
D.D´S Perseverance gillade jag verkligen intrycket på sist då han bara lämnade d...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips
Speltips 27/1 V75 Avd 5
The Real Star tycker jag höjt sig ordentligt på slutet, sist gjorde han en svett...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 25/1 V64 Avd 6
Digital Circle har varit ute emot riktigt tufft motstånd på slutet och gjort det...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Speltips 24/1 V86 Avd 3
Donnafugata la bort riktigt mycket på en startgalopp sist men reparerade det sto...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips
Travtips 24/1 V86 Avd 8
Count Response galopperade strax efter starten sist men avslutade riktigt starkt...
Läs mer
Trav
Speltips
Speltips 28/1 PDA
Bold Eagle har iof bara blivit två i dom senaste starterna... Men omlagd träning...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips
Speltips 23/1 V64 Avd 3
Mellby Elegant var jag inne på sist då gjorde hon ett mycket starkt lopp i döden...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 22/1 V64 Avd 3
Golden Indra gjorde ett riktigt starkt lopp sist från dödens där hon höll bra so...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips 21/1 GS75 Avd 7
Enjoy Avenue såg ut att vara tillbaka i form sist då han avslutade mycket starkt...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 20/1 V75 Avd 6
Västerbo Grosbois har verkligen formen i topp nu. Lång distans idag 2640 m passa...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 19/1 V64 Avd 2
Tin Gnist var bra vid segern näst sist, och sist avslutade han starkt efter en i...
Läs mer
Travv75 tips
Systemförslag 20/1 V75
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System. Info om veckans V75De...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 20/1 V75 Avd 4
Smedsbo Faksen har haft en liten paus nu, men tränaren JOP låter mycket uppåt i ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 18/1 V64 Avd 2
Maison Michel har visat fin form på slutet, men galopperat bort ett par framskju...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 17/1 V86 Avd
Sir Henry P.Hill har nu två lopp i kroppen efter ett litet uppehåll. Idag har ha...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 16/1 V64 Avd 6
Mellby Elegant var sist ute på opassande distans och läget med spår ett var inge...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 15/1 V64 Avd 4
Blue Star Champion har väl inte haft nån sprudlande form på slutet, men sist tyc...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips 14/1 GS75 Avd 6
Jan-Olov Persson tränade Lex Peidei kommer från seger där han avgjorde på ett sn...
Läs mer
Travv75 tips
Systemförslag 13/1 V75 Jägersro
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System. Info om veckans V75De...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 13/1 V75 Avd 6
Augustus F. har sett helt ok ut på slutet, nu är det dock perfekta förutsättning...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 13/1 V75 Avd 1
Olle Rols har iof tjänat alla pengar i dom senaste starterna, men som han har se...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 11/1 V64 Avd 6
Chantilly har suttit fast i sina två senaste starter men sett fin ut. Idag tror ...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 10/1 V86 Avd 7
Twin Peaks såg ut att gott om krafter kvar i mål sist. Perfekta förutsättningar ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 9/1 V64 Avd 4
Mountain Cleaver spurtade sylvasst sist i skymundan och ser ut att ha toppform. ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 8/1 V64 Avd 4
Flash Teemer har verkligen hittat formen nu. Näst sist vann han lätt och sist fa...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips 7/1 GS75 Avd 7
Patricia Bishop har jag jagat ett tag nu… Formen ska vara riktigt bra och ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 6/1 V75 Avd 4
Storsjarmören har haft fin form länge nu, näst sist var han nära dagens favorit ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 5/1 V64 Avd 6
Tobago Bay har varit ifrån ett tag nu men rapporteras jobba bra. Loppet idag är ...
Läs mer
Travv75 tips
Systemförslag 6/1 V75 Bergsåker
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System. Info om veckans V75De...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 6/1 V75 Avd 2
Fairplay Pellini är en riktigt fin häst som Timo Nurmos tränar. Han har varit bo...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 4/1 V64 Avd 4
Trilly Of Nando har sett riktigt fin ut nu i två raka segrar, sist såg det ut so...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 3/1 V86 Avd 1
Kvällen speltips är ett vinnarspel.Ferrari Kievitshof är en riktigt fin häst so...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 2/1 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Ioana Hanover såg ut att vara tillbaka i fi...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 1/1 V64 Avd 4
Dagens speltips är ett vinnarspel.J.S.Alpha har verkligen toppform nu. Mycket l...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 31/12 V75 Avd 4
Minnestads Ecuador gör bra lopp hela tiden sist var han tapper från dödens. Lopp...
Läs mer
Travv75 tips
Systemförslag V75 30/12 Halmstad
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System. Info om veckans V75De...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 30/12 V75 Avd 7
Santiago Kyu är en häst jag jagat ett tag nu… Han gör bra lopp hela tiden ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 30/12 V75 Avd 5
Global Takeover är en häst jag gillar skarpt. Han har iof tjänat mycket pengar p...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 28/12 V75 Avd 3
Lipari gjorde ett bra lopp sist med en rapp avslutning mot ett starkt motstånd. ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 28/12 V75 Avd 7
Dagens speltips är ett vinnarspel.Akermann har nu avslutat riktigt rappt i sina...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 27/12 V75 Bjerke Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Pebbe Simoni galopperade sist och kördes in...
Läs mer
Travv75 tips
Systemförslag V75 Solvalla 26/12
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System.Info om veckans V75Denna ve...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 26/12 V75 Avd 7
Dagens speltips är ett vinnarspel.Track Angle har spurtat fint på slutet och st...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 25/12 V75 Avd 1
Dagens speltips är ett vinnarspel.Dusktodawn Sisu öppnar okej från springspår o...
Läs mer
Trav
Speltips 24/12 V4 Avd 3 Vincennes
Dagens speltips är ett vinnarspel.Makethemark har varit grymt bra på slutet uta...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 23/12 V75 Avd 5
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Mellby Elegant såg ut att ha rubbet sparat ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 22/12 V64 Avd 4
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Celeber gjorde ett riktigt starkt lopp sist...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 23/12 V75 Avd 4
Caddie Jo tycket jag såg helt lysande ut sist efter nästan tre månaders vila. Ha...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 21/12 V64 Avd 6
Gyri Gutten är lite snurrig men kapabel, Ove A känns som den klart bästa kuske...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 20/12 V86 Avd 7
Fantasy River är ruskigt kapabel när hon sköter sig, näst sist avslutade hon syl...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 19/12 V64 Avd 6
Iago Zon trodde jag skulle bli klar favorit ikväll trots spåret just nu bara and...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 18/12 V64 Avd 6
Iris Palema var jag inne på sist men då fick hon ju inte riktigt chansen men såg...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 16/12 V75 Avd 6
Poem In Motion spurtade mycket bra sist, hon gick lika fort som favoriten ( Roma...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 15/12 V64 Avd 6
Kvällens speltips.Patricia Bishop var mycket bra sist trots att hon bara blev t...
Läs mer
Travv75 tips
Systemförslag V75 Gävle 16/12
Varje vecka gör jag ett förslag på ett V75 System.Info om veckans V75Denna vec...
Läs mer
FotbollTrav
Utlottning av Iphone X klar!
 Utlottningen är klar och vi gratulerar vinnaren till en sprillans ny Ipho...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 14/12 V64 Avd 3
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Belong Life gjorde ett helt ok lopp sist so...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 13/12 V86 Avd 7
Kvällens speltips!Onceforall Face ser ut att trivas alldeles ypperligt hos sin ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 12/12 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Jeepster tyckte jag såg ut att vara tillbak...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 11/12 V64 Avd 6
Conqueror har nu ett lopp i kroppen efter lång vila, han agerade lite trögt sist...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 8/12 V64 Avd 6
Spickleback Face var helt okej sist från dödens utan att vara på topp. Autostart...
Läs mer
Trav
Systemförslag 9/12 P76
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 9/12 V75 Avd 6
Wingait C.H. har nu två lopp i kroppen efter lite vila och troligen toppform. Si...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 7/12 V64 Avd 1
I den inledande V64 avdelningen tycker jag att Västerbo Exact har blivit lite vä...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 6/12 V86 Avd 8
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Order To Fly har körts passivt i dom två se...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 5/12 V64 Avd 3
Dagens speltips är ett vinnarspel.Pär Hedberg har två fina ston i detta lopp, j...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 4/12 V64 Avd 6
Esteban S.T har nu ett lopp i kroppen efter liten vila och var klart godkänd då ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 4/12 V64 Avd 1
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Virtual Leg tycker jag har en mycket bra up...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips 3/12 GS75 Avd 1
Dagens speltips är ett vinnarspel.On Track Piraya tyckte jag gjorde ett starkt ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 1/12 V64 Avd 4
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Bravo Qira var riktigt fin sist i ett billi...
Läs mer
Trav
Speltips 2/12 P76 Systemförslag (video)
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 2/12 V75 Avd 4
Idag delar jag i god tid med mig av ett V75 tips, ett vinnarspel till lördagens ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 30/11 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Höwings Vipower var väl inge extra sist, me...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 29/11 V86 Avd 3
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Xanthis Amazing gjorde ett riktigt topplopp...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 28/11 V64 Avd 5
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Dame Dream har spurtat fint nu i två lopp i...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 27/11 V64 Avd
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Milord har nu gjort två starter hos sin nya...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 26/11 V75 Avd 4
Dagens V75 tips är ett vinnarspelIdag har jag en känsla av att Perfect King kom...
Läs mer
Trav
Systemförslag P76 25/11 (video+text)
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 24/11 V64 Avd 4
Kvällens speltips är ett platsspel.Engine Interface avslutade fullt godkänt sis...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 25/11 V75 Avd 5
Lördagens speltips är ett vinnarspel.Zenit Brick spurtade mycket bra sist efter...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 23/11 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Flashing Victory gjorde ett helt okej lopp ...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 22/11 V86 Avd 4
Kvällens speltips är ett vinnarspel!Min vinnarkandidat till kvällens V86 tips ä...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 21/11 V64 Gävle Avd 3
Kvällens speltips är ett vinnarspelIkväll vill jag dela med mig av ett V64 tips...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 20/11 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnarspel.Kvällens tävlingar avgörs på Örebrotravet. ...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips 19/11 GS75 Avd 6
Etosha Boko tyckte jag var fullt godkänd som trea sist. Idag återgår dom till ba...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 17/11 V64 Avd 1
Kvällens speltips är ett vinnarspel!My Gifted My har varit ute i två tuffa lopp...
Läs mer
Trav
Speltips 18/11 Systemförslag P76
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 18/11 V75 Avd 3
Här kommer kvällens V75 tipsDenna lördagkväll kör vi på ett vinnarspel som känn...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 16/11 V64 Avd 6
Kvällens speltips är ett vinnare och platsspel i den 6e avdelningen.Yippie Chic...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 15/11 V86 Avd 5
Kvällens V86 tips är ett vinnarspel som vi basunerar ut med en stor dos självsäk...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 14/11 V64 Avd 5
Speltipset till kvällens V64 tävlingar är ett vinnarspel.Rawindski har fin form...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 13/11 V64 Avd 3
Massive Turnover är en häst jag gillar skarpt och som har mycket god form. Spårt...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 12/11 V75 Avd 7
Makethemark gjorde ett riktigt starkt lopp sist, hade då inte startat på en måna...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 10/11 V64 Avd 5
U.Bergs Oppzi så riktigt fin ut sist i ett V75 lopp, fick inte fritt till slut o...
Läs mer
Trav
Systemförslag P76 11/11
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 11/11 V75 Avd 5
Erik Sting gjorde ett ruskigt starkt lopp sist, trots att dom låg väldigt lågt f...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 8/11 V86 Avd 8
Northern Trick tyckte jag var riktigt fin sist när hon spårade runt om i ett lär...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 7/11 V64 Avd 5
Min idé idag Jejje Palema gynnas kraftigt av tre strykningar. Hittar hon bara en...
Läs mer
Trav
Speltips 6/11 V5 Avd 5
Bambi Rozz såg helt ok ut sist i ett billigt gäng. Lite tuffare emot idag men ho...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips 5/11 GS75 Avd 6
Kinnonna Goj är i min bok en klart bättre häst än favoriten i detta lopp.Sten O ...
Läs mer
Trav
Systemförslag 4/11 P76
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 3/11 V64 Avd 2
Arragon har ett risigt utgångsläge idag, men favoriten i loppet är ingen att hål...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 4/11 V75 Avd 2
Bicc´s Lamborghini fastnade med sparade krafter sist. Han är hyfsat startsnabb s...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 2/11 V64 Avd 5
Alfie tycker jag har en passande uppgift här, ensam på startvolten. Hon var ju b...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 1/11 V86 Avd 8
Autobahn har nu ett lopp i kroppen efter en månads vila och han såg riktigt fin ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 31/10 V64 Avd 6
Exodus Hanover har nu ett lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han såg dock mycke...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 30/10 V64 Avd 1
Fel favorit i inledningen idag? Uberta Jet trodde jag skulle bli favorit efter p...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 29/10 V75 Avd 3
Monark Newmen är en häst jag gillar skarpt. Kör favoriterna emot varandra idag s...
Läs mer
Trav
Systemförslag P76 28/10
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 27/10 V64 Avd 4
Global Revenue har haft gott om krafter kvar i dom två senaste starterna. Uselt ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 28/10 V75 Avd 1
Staro Ivy League har ingen fin rad direkt men formen är mycket fin. 3140 m på lö...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 28/10 V75 Avd 6
Rolex Bigi gjorde ett heroiskt lopp sist i dödens i stenhårt temp. Örjan har kör...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 26/10 V64 Avd 6
So Nobel Gede har spurtat mycket bra i dom två senaste starterna. Idag Kör Erik ...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 25/10 V86 Avd 3
Stoms Mia har haft fin form länge nu. Bra läge idag med spår 2 och Åby har ju OS...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 23/10 V64 Avd 3
To Be Or Not To Be är ny hos Veijo. Trots att den inte startat på länge tror jag...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 23/10 V64 Avd 2
Comet Af Solnäs gjorde ett riktigt starkt lopp som trea sist efter bla Wingait E...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips 22/10 GS75 Avd 5
Carmencita Majo gjorde ett riktigt starkt lopp sist utvändigt om ledaren. Idag f...
Läs mer
Trav
Systemförslag 21/10
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 20/10 V64 Avd 6
Dusktodawn Sisu har sett riktigt fin ut på slutet,hon hoppade för tre starter se...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 21/10 V75 Avd 2
Annabelle Dimanche har varit ute i stenhårda lopp på slutet och gjort det väldig...
Läs mer
Trav
Speltips 19/10 V5 Avd 5
Canappealformore såg helt okej ut sist. Åter barfota runt om idag och bra läge s...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 18/10 V86 Avd 6
Urban Kronos gör bra lopp hela tiden och har verkligen toppform. Lite utlämnad f...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 17/10 V64 Avd 5
Bruno Bagheera har gjort det riktigt bra på slutet mot stentufft motstånd. Tufft...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 16/10 V64 Avd 3
Skaane Jo gjorde ett bra lopp sist som tvåa trots en galopp på vägen. Ove A har ...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips 15/10 GS75 Avd 4
Unchained Feelings spurtade strålande sist och ser ut att formen i topp. Favorit...
Läs mer
Trav
Systemförslag P76 14/10
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 14/10 V75 Avd 4
Global Trader såg smäll fin ut sist när han rundade ett gäng som tre procentare....
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 12/10 V64 Avd 6
Helena Klipp gjorde ett starkt lopp sist. Idag kör Robert själv och det blir åte...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 11/10 V86 Avd 1
Beau Mec har verkligen toppform nu,han spurtade mycket starkt sist. Favoriten Qu...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 10/10 V64 Avd 5
A Smart Choice tyckte jag såg riktigt läcker ut sist, den hade vunnit det loppet...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 9/10 V64 Avd 2
Unchaperoned Dance är mycket osäker och lite tokig… Men inte något sämre ä...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 8/10 V64 Avd 1
Una Blessed fastnade med gott om krafter sist och såg fin ut . Löser det sig lit...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 7/10 V75 Avd 7
Mellby Demon avslutade bra sist efter att ha fått fritt sent. Det ser ut att bli...
Läs mer
Trav
Systemförslag P76 7/10
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 7/10 V75 Avd 3
Tangen Haap såg riktigt fulltankad ut sist efter galopp 19/1900. 1640 m på lörda...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 5/10 V64 Avd 1
Corona Brick såg riktigt fin ut sist på ny balans som fastlåst. Löser det sig li...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 4/10 V86 Avd 6
Louie Brodde gjorde ett riktigt bra lopp sist trots mycket jobb i andraspår. Dag...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 3/10 V64 Avd 5
Umberto Axe gjorde ett bra lopp sist efter galopp. Idag är det autostart som pas...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 2/10 V64 Avd 5
El Cantante har ett helt ok läge idag, då det ser ut som han kan köra sig till s...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 1/10 V75 Avd 1
Oceanic Clearence gjorde återigen ett mycket starkt lopp sist. Liknande motstånd...
Läs mer
Trav
Systemförslag P76 30/9
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 30/9 V75 Avd 5
Palermo Broline har sett mycket fin ut i dom tre senaste starterna trots ett par...
Läs mer
Trav
Speltips 28/9 V5 Avd 4
Global Teardrop gjorde ett mycket starkt lopp sist på v75 som tvåa. Känslan är a...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 27/9 V86 Avd 8
Dream Lane tyckte jag såg fin ut efter galopp sist. Bra läge idag och jag tror 1...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 26/9 V64 Avd 6
Edelsa tycker jag har en fin uppgift här med bra startspår. Hon är mycket starts...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 25/9 V64 Avd 6
Mrs Lindy såg riktigt fin ut i förra starten men hade ingen tur alls i loppet då...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 1/10 V75 Avd 6 Svenskt Trav-Kriterium
Da Pepperboy har Petri Puro som vanligt matchat perfekt för denna uppgift, han s...
Läs mer
Trav
Speltips 23/9 P76 Systemförslag
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 22/9 V64 Avd 6
Angel Rain gjorde ett riktigt starkt lopp sist (2 a) hos sin nya tränare Björn G...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 23/9 V75 Avd 6
Handsome Brad såg riktigt fin ut i derbykvalet men fick aldrig chansen, spurtade...
Läs mer
TravDagens Dubbel tips
Speltips 20/9 Dagens Dubbel
Vi provar två kombinationer ikväll en rolig mot två troliga…I den första a...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 20/9 V86 Avd 1
Golden Delicious har nu två lopp i kroppen efter lång skadefrånvaro. Jag tyckte ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 19/9 V64 Avd 2 Monté
Twin´s Vici Lime är en helt ok Monté häst som borde ha bra chans i detta lopp. J...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 18/9 V64 Avd 2
Don Corleone Trot var Veijo mycket nöjd med inför förra starten. Men hästen rull...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips 17/9 GS75 Avd 6
Hazard Boko tror jag är en blivande kanon. Sist fick han chansen lite för sent m...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 16/9 V75 Avd 2
Oceanic Clearence gjorde det fullt godkänt sist. Samma läge idag men stämmer det...
Läs mer
Trav
Speltips 16/9 P76 Systemförslag
.Varje vecka gör jag ett förslag på ett P76 system i samarbete med Legolas.bet...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 15/9 V64 Avd 6
Canwin B.F såg riktigt fin ut som fastlåst sist. Trots att han bara är tre år tr...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 16/9 V75 Avd 7
Titan Arrow spurtade mycket bra näst sist och fastnade med massor av krafter i f...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 14/9 V64 Avd 4
Seal Kronos är loppets klart bästa häst i grunden men det har strulat mycket. I ...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 13/9 V86 Avd 1
Face Ribb tror jag är lite snabbare ut i volten än favoriten idag, och med stall...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 13/9 V86 Avd 8
Denco´s Moon Kilab såg riktigt laddad ut sist och levererade en mycket stark avs...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 12/9 V64 Avd 2
Magnus Dahlén har ett fint Sto i Veiled som sett helt ok ut dom sista starterna....
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 11/9 V64 Avd 1
Joe Martini har nu två lopp i kroppen efter lång vila. Senast såg han fin ut eft...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 10/9 V75 Avd 5
Idag måste det vara dags för Tand Kraft. Känslan är att det är klart bästa kallb...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 9/9 V75 Avd 6
Betel AM har verkligen hittat stilen och formen dom 3 senaste starterna. Robert ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 9/9 V75 Avd 4
Närby Panik tycker jag har en fin uppgift idag då han står 20 meter bättre till ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 7/9 V64 Avd 6
Olympic Torch gjorde ett riktigt starkt lopp sist och verkar ha formen i topp. D...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 6/9 V86 Avd 4
Da Vinci Boko tyckte jag Peter g körde lite konstigt med sist på Gävle.. Favorit...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 5/9 V64 Avd 1
Zeus karsk är en häst jag gillar. Känslan idag är att han går ner lite i klass o...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 4/9 V64 Avd 6
Global Signature fick öppna alldeles för hårt sist 12,3 första 1500 m och blev s...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 3/9 V75 Avd 5
Alorac Mathbell var ruskigt fin sist när Patrik Fernlund körde. Han kör idag ige...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 2/9 V75 Avd 4
Dan Josselyn tyckte jag gjorde ett helt ok lopp sist som trea. Idag rycker dom a...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 2/9 V75 Avd 3
Forne elitloppsvinnaren Magic Tonight var klart förbättrade sist. Jag tror att h...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 31/8 V64 Avd 6
Det har regnat en del i Örebro idag så banan kommer att bli lite tung sprungen. ...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 30/8 V86 Avd 8
Michelangelo Ås är en riktigt fin häst i grunden som nu har fått tre lopp i krop...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 29/8 V64 Avd 1
Udo tyckte jag såg fin ut sist på Solvalla trots ett tungt lopp i dödens. Känns ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 28/8 V64 Avd 3
Vamp Kronos tyckte jag såg fin ut sist fram till galoppen som troligen var ett o...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 25/8 V75 Avd 6
Udo´s Oiler är en häst som verkligen gillar lång distans idag är han ute över di...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 26/8 V75 Avd 6
Helt okej upplaga av Sundsvall Open Trot i år. Men galet stor favorit blir Propu...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 24/8 V75 Avd 6
Zoko Lane har nu fått två lopp i kroppen efter lång vila. Ser ut att bli bra far...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 22/8 V64 Avd 6
Xanthis Business tyckte jag gjorde ett helt ok lopp sist på v75. Känslan är att ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 21/8 V64 Avd 4
Stefan Olsson har ett riktigt fint sto i Bear Abiba som han låter Johan Unterste...
Läs mer
TravGS75 tips
Speltips 20/8 GS75 Avd 7
Skyper var inte fräsch i sin sista start. Före den hade den tre raka segrar och ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 19/8 V75 Avd 2
E3 finalen för ston i morgon känns som en mycket öppen historia. Callela Lisbeth...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 16/8 V75 Avd 2
I ett mycket öppet stolopp där favoriten riskerar att bli över från bricka ett. ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 15/8 V64 Avd 5
Wallaby har sett riktigt fin ut i dom två sista starterna. Lätt från ledningen s...
Läs mer
Trav
Speltips 14/8 V5 Avd 1
Galopp på dagens v64 gör att vi får leta vinnare på Mantorps v5a. I den inledand...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 12/8 V75 Avd 7
Talassio har spurtat riktigt bra i dom två senaste starterna. Dåligt spår igen (...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 10/8 V64 Avd 1
Xenia Miniata vann ett riktigt skit lopp sist men intrycket var helt ok. Spår 2 ...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 9/8 V86 Avd 2
Vincent Chase avslutade förra loppet 11,4/1000 bakom Very Kronos! Idag tror jag ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 7/8 V64 Avd 5
Jimmy Mack är en häst jag hållit högt men inte levererat nåt än.. Men idag tror ...
Läs mer
Trav
Speltips 6/8 GS75 Avd 2
Da Vinci Boko möter betydligt enklare motstånd än på slutet. Idag återgår dom äv...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 5/8 V75 Avd 5
Dartagnan Sisu tror jag är bästa hästen i loppet. Och med körning från start att...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 3/8 V64 Avd 6
Raz Mackenzie brukar vara helt ok efter uppehåll. Ikväll skrämmer verkligen inte...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 2/8 V86 Avd 4
Alorac Mathbell tyckte jag kördes bort sist, som så många gånger tidigare. Men d...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 31/7 V64 Avd 1
Quebec C.D. är en häst jag gillar skarpt. Trots stentufft motstånd idag tror jag...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 29/7 V75 Avd 5
Officer C.D. är ingen vinstmaskin men han är jämn och säker. Idag med ok startry...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 27/7 V64 Avd 5
Veijos stall form går inte att klaga på för tillfället. Och med lite körning att...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 26/7 V86 Avd 8
Falco Di Quattro har haft fin form ett bra tag nu. Bra startspår idag och kusk f...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 25/7 V75 Avd 5
Trot Kronos tycker jag har ruggig överkapacitet för klassen. Får den bara allt a...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 24/7 V64 Avd 2
Mr Perfection har iof ett dåligt startspår men ska normalt sätt var huvudet högr...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 23/7 V75 Avd 2
Its Showtime Zaz har jag bra feeling för idag. Dom ändrar lite i utrustningen oc...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 22/7 V75 Avd 5
Idag måste det vara dags för Lukas Zaz. Om bara Jonny Takter förstår efter plump...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 19/7 V86 Avd 8
Cyber Lane så ut att vara tillbaka vid god form sist 10/11 segrar hittills. Värs...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 19/7 V86 Avd 7
Det ser ut att kunna bli bra fart i detta lopp med många startsnabba hästar. Hög...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 18/7 V64 Avd 6
Xpecttheunxpeced såg klart förbättrad ut sist barfota runt om. Idag med spring s...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 17/7 V64 Avd 1
Santiago Kyu är idag ute på mer passande distans 2640 m. Hästen är mer stark än ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 15/7 V75 Avd 6
Mellby Duke fungerade inte barfota sist så nu återgår man till vanlig balans. Ja...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 13/7 V64 Avd 5
M.T. Insider är kusligt startsnabb och missar näppeligen ledningen. Idag när dis...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 12/7 V86 Avd 2
Massive Clout kördes passivt sist av chefen (fast med alla krafter kvar). Idag k...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 11/7 V64 Avd 1
Enjoy Ginco har sett mycket fin ut i dom två sista starterna. Näst sist efter ga...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 10/7 V64 Avd 3
Beauty Leg är van möta betydligt hårdare märrar än dom hon stöter på idag. Löser...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 8/7 V75 Avd 6
Med massa gasglada kuskar från alla framspår är det nästan garanti på att detta ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 7/7 V64 Arvika Avd 5
I ett riktigt tunt lopp men många äldre och trötta hästar tror vi att vinnaren h...
Läs mer
FotbollTrav
Skulle inte lagt sig i!
Svensk sommar. Det mesta står stilla i spelets värld för stunden. Trist men även...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 6/7 Sprintermästaren
Jag tror och hoppas att Rajesh Face har tillräcklig fart i benen för att utmana ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 4/7 V64 Avd 3
Trots minst pengar på kontot tror jag Algot Zonett visar var skåpet ska stå idag...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 3/7 V64 Avd 2
Lens Gutt tyckte jag gjorde ett heroiskt lopp sist som 2a. Bra läge idag med spå...
Läs mer
Trav
Speltips 2/7 GS75 Avd 6
Lukas Zaz är en häst jag tycker har klar överkapacitet för klassen. Trots ett pa...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 1/7 V75 Avd 5
Ser ut att kunna bli bra körning i avdelning 5. Många startsnabba hästar och Que...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 30/6 V64 Avd 6
Idag tror jag det är dags för seger för Order By Heaven. Den såg mycket fin ut s...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 29/6 V64 Avd 5
Somersault Sally är en stenhård märr som jag tycker har en passande uppgift ikvä...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 28/6 V86 Avd 7
Dagens drag hittar jag i avdelning 7 Västerbo Arthur , kusk ändringen ser jag ba...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 27/6 V64 Avd 6
Kiboshi gjorde ett helt ok lopp sist. Sista varvet travades i dödens och den str...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 26/6 V64 Avd 6
Pense Kloster är en häst jag alltid gillat. Till kvällens start rycker dom alla ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 26/6 V64 Avd 1
Kvällen jackpot spik hittar vi i den inledande V64 avdelningen Quebec C.D. Tror ...
Läs mer
Trav
Speltips 24/6 GS75 Avd 4
Helt bortglömd blir Jimmy Mack i den fjärde avdelningen. Idag testas den barfota...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 25/6 V75 Avd 7
Galet för stor favorit blir Tjacko Zaz i den avslutande v75 avdelningen. Snabbas...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 20/6 v64 Avd 5
Gambino Degato tyckte jag såg fin ut efter galopp sist 1.14/2300. Löser han bara...
Läs mer
Travv65 tips
Speltips 19/6 V5 Avd 1 Mantorp
I ett ganska dåligt lopp överlag sticker Staro Glory Days ute lite… Idag ...
Läs mer
Trav
Speltips 18/6 GS75
Wassberg hälsar att sent upptäckta Pane Vino i 4:e avdelningen såg lysande ut si...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 17/6 V75 Avd 2
Geisha Sund är klart tuffast i detta gäng, fuxen bör runda samtliga utan allt fö...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 16/6 V64 Avd 6
Hittar min idé Falco Di Quattro bara ner i vettig position så tror jag segerchan...
Läs mer
Trav
Speltips 15/6 V5 Bollnäs Avd 2
M.T. Larissa var klart förbättrad senast med lite ny utrustning bl.a. jänkarvagn...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 14/6 v86 Avd 4
Tripolini V.P. är en häst jag gillar skarpt. Idag tror jag det är dags för först...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 12/6 v64 Avd 6
Likeonway i den 6e avdelningen i kväll har mycket bra fart i benen, håller hon s...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 11/6 V75 Avd 5
Favoriten Polara riskerar att bli över från start, men bra fart på loppet lär de...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 10/6 v75 avd 7
Bison Spiro såg helt lysande ut sist mot tufft motstånd, Erik Adielsson kör idag...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 10/6 måste streck v75
I den andra avdelningen i morgon är det spårtrappa lärlingar och ston så det luk...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 8/6 v64
I den inledande v64 avdelningen startar Wouldn´t Itbesweet med Kim Eriksson i jo...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips v86 7/6
Carl Johan Jepson rattar omgångens bästa spik på v86 idag. Avd 5 nr 12 Flashing ...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 6/6 V64
I den 4e avdelningen idag startar Joakim Lövgren en mycket fin treåring Marduk s...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 4/6 V75
Wassberg spelar poker-sm och hälsar att V75:s bästa spik idag är nr 8 Unrestrict...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips V75 3/6 Avd 3.
Ulf Ohlsson rattar omgångens bästa spik i morgon Jaques Noir. Från perfekt läge ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips V75 3/6 Avd 3.
Ulf Ohlsson rattar omgångens bästa spik i morgon Jaques Noir. Från perfekt läge ...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips 3/6 V75 Avd 1.
Min känsla är att favoriten M.T.King of Cash inte gynnas av snabba sommarbanor. ...
Läs mer
TravDagens Dubbel tips
Speltips 1/6 Dagens Dubbel Åby
Wassberg spelar poker-sm, shorthanded och det går bra. Alla discipliner måste ut...
Läs mer
Travv86 tips
Speltips 31/5 V86 Boden
Kossu Sisu startar i den 6 e avdelningen från perfekt läge bricka 1 och är garan...
Läs mer
Trav
Speltips 30/5 Avd 6
Finns det nån rättvisa så borde Dennis De Castella ha en helt ok vinstchans idag...
Läs mer
Travv64 tips
Speltips 30/5 V64 Avd 5
Tobacco känns som en mycket spelvärd spik idag till 13%! Minsta klaff med barfot...
Läs mer
Trav
Speltips 28/5 ELITLOPPET!
Då många av förhandsfavoriterna visat lite tveksamheter i form och Bold Eagle är...
Läs mer
Trav
Speltips 20/5
Avdelning 6 på Gävle kommer gå fort i starten idag vilket gynnar Wilde Honey 5 g...
Läs mer
Travv64 tips
Streckvärda hästar till kvällens v64 jackpot!
Avd 1. 6 Xanthis April (8%) står verkligen på tur för en seger.Avd 6. 6 Tortuga...
Läs mer
Trav
Speltips Copenhagen Cup
Carabinieri till 13 ggr känns mycket bra idag! (Spelbar ner till 10 ggr) Bra far...
Läs mer
Trav
Speltips Finlandia-Ajo
Twister Bi investerar vi i till smaskiga 9,75 med lite tur hittar han till spets...
Läs mer
Travv86 tips
Måste streck på v86
Avdelning 2. 9 Ekavir 1,9% två lopp i kroppen efter lång vila och sett allt bätt...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips V75 Bergsåker
I den sjunde avdelningen i morgon startar Sambucus P.R tränaren aviserar barfota...
Läs mer
Travv75 tips
Speltips V75
Helgens tidiga spel hittar vi i avdelning 2 på V75 Smevikens Cruiser perfekt in...
Läs mer
Veckans Casino Rizk
200% bonus 1500kr
Ta bonus