GS75 tips för alla

Det finns flera olika spelformer när det gäller trav och en av dem är GS75. Den liknar V75 en hel del men sju rätt ger alltid en enormt stor vinst, och därför är det alltid bra att hitta färska rekar. Spelformen avgörs vanligen på söndagar. Om man vill spela på GS75 finns det flera sätt att göra detta på och i denna text kommer vi att berätta mer om hur man spelar samt om hur man vinner. Att spela på trav är inte helt enkelt eftersom det finns många faktorer som kan påverka hur bra en häst springer i ett visst lopp. En häst kan till exempel ha ont någonstans eller så kan den tycka att underlaget på banan är otrevligt att springa på. Allt detta är avgörande för om spelaren ska vinna eller inte.

  • Det går att spela på GS75 på olika sätt
  • Spelaren kan vinna även om denne inte får alla rätt
  • Det är inte bara slumpen som avgör vem som vinner
TravGS75 tips
Speltips 25/3 GS75 Avd 2
Peak Fear ser ut som en riktig häst hos Lövgren. Spår ett idag på Åby med dubbla...
TravGS75 tips
Speltips 25/3 GS75 Avd 7
Uappa Di Azzurra tyckte jag avslutade riktigt starkt sist och fick bara stryk av...
TravGS75 tips
Speltips 18/3 GS75 Avd 7
Under The Counter har äntligen börjat fungera i travet och uppgiften idag ser pa...
TravGS75 tips
Speltips 18/3 GS75 Avd 3
Sundbo Samuraj avslutade riktigt starkt sist som tvåa. Bra läge idag med spår et...
TravGS75 tips
Speltips 17/3 V75 Avd 7
Coffie U.N.G tyckte jag gjorde det helt ok sist, fin spurt som tvåa. Helt ok läg...
TravGS75 tips
Speltips 11/3 GS75 Avd 6
Lome Annar tyckte jag såg fin ut sist som fastlåst. Ulf O upp idag och det ser j...

Spela på GS75

Man kan skapa sig en uppfattning av en deltagande häst genom att undersöka hur den sprungit innan, hur långt den sprungit samt vilket underlag hästen tycks föredra att springa på. Man kan också se om hästen tycks föredra en kusk framför en annan. Kuskar kan köra olika aggressivt och det är mycket individuellt vad hästen föredrar. Detta kan också ligga till grund för om en spelare kommer få fem eller flera rätt på en tävling. Det kan alltså löna sig att undersöka lite.

Travlopp körs nästa alltid på olika banor och det kan därför också vara bra att se om en häst måste åka långt innan tävlingen. Om hästen transporteras långt kan den prestera mycket sämre än en häst på hemmabana. Om hästen ogillar eller inte är van vid att resa kan den ofta vägra att dricka eller äta och då presterar den inte på topp.

Det kan också vara en bra idé att se vilket startspår en häst fått. En häst som är långsam i starten men snabb och uthållig på distans kan enkelt bli instängd och förhindras att prestera i toppfart på grund av att startsnabba men inte lika uthålliga hästar hamnar i vägen. Det är alltså bra att studera hur olika hästar fungerar i starten, eller om andra hästar i loppet stryks. Dessutom är det inte alla hästar som gillar att starta bakom en startbil vilket också kan vara bra att känna till.

Andelsspel

När man ska spela på hästar kan man också välja så kallade andelsspel. I dessa skapas ett större system och detta delas sedan upp i flera olika delar. Spelare som är med och delar på systemet får alltså ta del av ett mycket större system än om varje spelare valt att spela på egen hand. Om det faller sig så att en andel vinner kommer vinsten att delas ut i proportion med hur stor insats som lagts och beroende på hur många andelar varje person har köpt i systemet och spelet.

Eftersom det kostar pengar att spela på flera hästar i ett lopp kan det ofta löna sig att göra ett större system med en större insats än flera små satsningar. Om man kan skapa ett stort system har man möjlighet att säkra upp med lite fler hästar i varje lopp och man slipper missa någon häst. Om man ska köpa en andel är det dock bra om man ser till att den som sätter ihop den vet vad denne gör.

Andelen kan både skapas av ett spelbolag, en expert eller av ett ombud. Ofta är det som så att en expert anlitas för att skapa systemen eftersom att spelare i en andel måste lita på andelsskaparens kunskaper. Det kan också fungera som en GS75 strategi där ett gäng kompisar sätter ihop ett system med en gemensam insats. Om andelen vinner delar alltså kompisarna på vinsten. Om en kompis lagt 200 kronor och de andra 100 kronor var ska den som lagt större insats också få mer av vinsten.

Strategier för spel på GS75

Det krävs lite tur för att vinna på trav. Turen i sig beror på hur mycket kunskap spelaren har om hästarna och spelet. Genom internet finns det i dag större chans att kunna bygga strategier och samla information. Spelaren kan också få bra kunskap genom att följa med i och rätta GS75. Flera travsidor, böcker, forum, sajter och experter finns för att spelaren ska få hjälp att bygga sina system. Som spelare måste man dock våga spela och lita på sin egen kunskap också eftersom att utdelningen kommer att bli mycket låg om alla spelare spelar likadant.

Många spelare har ingen strategi för att spela på GS75 utan de bara kryssar i de mest spelade hästarna. Andra väljer att köpa en Harry Boy och hoppas på det bästa. Om man inte har något system eller någon strategi kan man inte räkna med att vinna. Slumpen kan självklart fungera då och då men eftersom att slumpen väljer ut vissa hästar kan dessa både vara favoriter eller rena skrällar.

Går det att spela live?

Man kan som spelaren rätta GS75 online men man kan inte direkt spela live om man vill spela på trav. Det närmaste live spel man kan komma är att se hästarnas uppvärmningar på travbanan. Man kan se dessa online, men ofta hinner inte alla värmningar publiceras innan loppen startar. Man kan även se värmningarna direkt på travbanan. Spelstoppet ligger några minuter innan loppen startar och efter stoppet kan man inte satsa varken online, på bana eller hos ett ombud. Om man har möjlighet är det bra att hålla koll på hästarna inför tävlingen. En häst kan plötsligt strykas och då kan hela loppet och förutsättningarna för en häst man satsat på förändras.

Harry Boy spel

Om man inte vill kunna påverka sitt GS75 resultat i samma grad kan man också välja att spela en Harry Boy. Spelaren kan här om denne vill välja ut några hästar i vissa lopp. Spelaren kan också låta alla lopp vara helt öppna. Spelaren väljer sedan en insats denne vill spela med. Harry Boy kommer då att skapa ett helt slumpmässigt system med både mycket spelade hästar och lågt spelade hästar. Spelaren kan alltså till viss del påverka sin chans att vinna, men sedan låta Harry fylla på systemet upp till insatsnivån. Detta kan vara ett sätt för nybörjare att komma in i spelet.

Vinna på GS75

En av förutsättningarna för att kunna vinna på GS75 är att spelaren ska finna vinnare i sju olika avdelningar. Den pott som finns delas dock ut till de som får 5, 6 eller 7 rätt. Spelaren kan ta med valfritt antal hästar i varje lopp. Spelaren kan ta med en häst, som en så kallad spik, eller alla hästar i loppet. Ett spela på hästar tips är att spela på relativt många hästar i varje lopp. Om spelaren väljer flera hästar kommer dock priset för systemet att bli högre. Priset får spelaren fram genom att multiplicera alla spelade hästar med varandra och sedan multiplicera denna summa med 50 öre.

GS75 utdelning

Om man blir ensam vinnare i detta spel vinner man minst 15 miljoner kronor och tävlingen går på en svensk bana. Om tävlingen sker på en utländsk bana vinner man minst 10 miljoner kronor. När det gäller utdelningen går 40 % av potten till spelare med sju rätt, 20 % till de med sex rätt och resterande 40 % till spelare med fem rätt. Om ingen får ett visst antal rätt eller om många får fem eller sex rätt kommer pengarna att gå till en jackpot för nästa omgång av GS75. Om man spelar i ett GS75 andelsspel kan utdelningen bli hög. Dock kan även dessa system råka ut för att utdelningen uteblir.

Sammanfattning

Som spelare kan man finna de allra bästa tipsen när det gäller trav hos Tipsarenan . Det är absolut inte enkelt att spela på trav eller på hästar och mycket kan påverka en hästs prestation. Redan i god tid innan loppet gäller det att se hur hästarna rör sig, utrustningen samt dess funktion samt att se över hur hästarna är placerade i loppet. Detta kan ha inverkan på spelarens möjlighet att vinna.

Den som vill spela på trav kan här i god tid se form och aktuella tips för hästar som man tänkt satsa på. Här presenteras också strykningar samt mycket annat som är bra att ha koll på. Spelaren kan också läsa mer om travsporten som helhet och även finna tips om vad som kan påverka resultatet i GS75 och andra travlopp.

TravGS75 tips
Speltips 4/3 GS75 Avd 7
Rally Funny vann på ett övertygande sätt sist efter lång vila. Med det loppet i ...
TravGS75 tips
Speltips 18/2 GS75 Avd 4
I ett ganska dåligt lopp tror jag Mucho Flax Har betydligt större vinst chans oc...
TravGS75 tips
Speltips 11/2 GS75 Avd 6
Art Kjarvald tycker jag gjort tvår riktigt fina lopp på slutet. Ulf Eriksson kör...
TravGS75 tips
Speltips 4/2 GS75 Avd 7
En chans till är hon värd Patricia Bishop, normalt sätt trivs hon ju bra på vint...
TravGS75 tips
Speltips 21/1 GS75 Avd 7
Enjoy Avenue såg ut att vara tillbaka i form sist då han avslutade mycket starkt...
TravGS75 tips
Speltips 14/1 GS75 Avd 6
Jan-Olov Persson tränade Lex Peidei kommer från seger där han avgjorde på ett sn...
TravGS75 tips
Speltips 7/1 GS75 Avd 7
Patricia Bishop har jag jagat ett tag nu… Formen ska vara riktigt bra och ...
TravGS75 tips
Speltips 3/12 GS75 Avd 1
Dagens speltips är ett vinnarspel.On Track Piraya tyckte jag gjorde ett starkt ...
TravGS75 tips
Speltips 19/11 GS75 Avd 6
Etosha Boko tyckte jag var fullt godkänd som trea sist. Idag återgår dom till ba...
TravGS75 tips
Speltips 5/11 GS75 Avd 6
Kinnonna Goj är i min bok en klart bättre häst än favoriten i detta lopp.Sten O ...
TravGS75 tips
Speltips 22/10 GS75 Avd 5
Carmencita Majo gjorde ett riktigt starkt lopp sist utvändigt om ledaren. Idag f...
TravGS75 tips
Speltips 15/10 GS75 Avd 4
Unchained Feelings spurtade strålande sist och ser ut att formen i topp. Favorit...
TravGS75 tips
Speltips 17/9 GS75 Avd 6
Hazard Boko tror jag är en blivande kanon. Sist fick han chansen lite för sent m...
TravGS75 tips
Speltips 20/8 GS75 Avd 7
Skyper var inte fräsch i sin sista start. Före den hade den tre raka segrar och ...
Svenska casinon
Spelpressen
Casino med svensk licens
Casino utan svensk licens
Nettikasinot360
nätcasino på jämför.io