NBA speltips

Om man ska spela på basket, så kan det vara en god idé att ta del av speltips och rekar. Rekar är en förkortning för rekommendationer och är en persons personliga råd och och i detta fallet speltips. Basket är en av de mest populära sporterna i världen, med ett stort antal tittare på många olika ligor och detsamma gäller det när det kommer till odds-spel. Det finns många populära basketligor världen över så som EuroLeague och australiensiska NBL för att bara nämna två, men den mest populära med tittare och spelare är den amerikanska NBA. Inom basketen så finns det gott om möjligheter för den som vill lära sig mer. Våra tips bygger på ett brett utbud av marknader som Totalt poäng Över / Under, Matchresultat och Asiatisk handikapp, vilka alla är populära val i basketspel.
NBA tips
Speltips 26/5 Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics
Cleveland tar emot Celtics hemma i ett sjätte möte. Serien har gått mycket fram ...
NBA tips
Speltips 5/5 New Orleans Pelicans vs Golden State Warriors
Det finns egentligen inte så mycket att säga egentligen. Det är inte direkt den ...
NBA tips
Speltips 5/5 Utah Jazz vs Houston Rockets
Rockets är fortfarande favoriterna för att vinna hela skiten, men det är svårt a...
NBA tips
Speltips 26/4 Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz
Thunder har ett bra momentum just nu som Jazz inte kommer kunna stoppa. Även om ...
NBA tips
Speltips 20/4 San Antonio Spurs vs Golden State Warriors
Om inte Spurs får Leonard spelklar mot Warriors kommer de inte kunna göra så myc...
NBA tips
Speltips 19/4 Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers
LeBron James är inte lika het längre. Fortfarande het, men inte lika het. Hans C...

Odds på Basket

Tusentals odds-spel läggs på olika basketmatcher varje år och basket är ett spel som ger många chanser till vinst. Men med så många ligor och turneringar som äger rum i ett stort antal länder så kan det vara svårt att placera framgångsrika spel, vilket leder till att många spelare söker efter de bästa basket tipsen för att förbättra sina chanser till högre vinster. Det finns många spelbloggare som erbjuder tips om betting på basket, men det kan vara svårt att veta vilka av dessa som är värda att följa. Tipsarenan är ju givetvis ett måste. Det vi sedan kan erbjuda är vilka bettingsidor som är bäst för dig som spelare. Det skiljer om man skall spela på NBA eller på spansk basket tillexempel. 

Dessa sidor rankar speltips och rekommendationer som visar spelaren de totala vinst- och avkastningsgraderna och annan statistik som kan vara till hjälp när man ska spela. På detta sätt så kan man enkelt bara följa de bästa tipsen på ett och samma ställe, vilket ökar chansen att göra vinst på sina basketspel samt minimerar tid man behöver lägga för att söka informationen själv.

De flesta rekare och odds-tipsare erbjuder ett brett utbud av odds för basket-betting med allt från spellinjer och kvartalsspel till vinnande marginaler. Dessa tips och råd finns för att hjälpa till att ge inspiration till spelarna inför sina spel och för att visa statistik och annat som kan vara till fördel för spelaren, så som presentationer av spelsidor som erbjuder bonusar inom odds samt att här rankas de bästa sidorna så att man som spelare enklare kan göra ett mindre urval av experter att välja bland och lättare hitta rätt.

NBA odds

NBA betting tips kan hjälpa spelaren att öka sin betting-kunskap. NBA är en av de mest populära ligorna och följs med spänning av tittare världen över från det ögonblick som NBA-säsongen inleds i oktober och hela vägen till NBA-finalen i juni och juli. Under dessa tider bokstavligen haglar det med tusentals betting tips, vilket ger de lojala följarna chansen att tjäna pengar under hela NBA säsongen. När man samlar statistik, expertutlåtanden och odds jämförelser mellan de olika spelsidorna så kan man som spelare vinna mycket genom att ta del av råden som presenteras.

Vi rankar våra tips i ordning för större framgång, vilket visar spelarna de totala vinst- och avkastningsgraderna som våra medlemmar har gjort. På ett och samma ställe kan man alltså finna flera tips och utlåtanden från både bloggare, rekare och andra experter gjort inom odds-spel i basket och därmed lättare skaffa sig den kunskap som krävs för att bli ett riktigt odds-proffs. Regler kan också skilja sig åt mellan olika spelsidor, särskilt i de fall man nyttjar bonus.

När man ska spela på NBA odds är det vanligt att spela på bland annat över/under, då satsar man på över eller under hur många poäng som odds-experterna uppskattar att lagen i kombination kommer att göra under en NBA-match. Att spela på moneyline på NBA-spel har också blivit mer populära. Det betyder att NBA-laget du satsar på behöver vinna spelet men inte nödvändigtvis vinna med ett visst antal poäng. Som med alla sporter är förståelse för oddsen avgörande för att göra ett lönsam spel, om man inte förstår hur betting odds beräknas så är det svårt att bli en framgångsrik NBA-spelare.

Spela på svensk basket

För att ta reda på statistisk och resultat så kan man kika på NBA tabell där alla placeringar presenteras tydligt. Detta behöver man lyckligtvis inte hålla reda på själv om man väljer att hålla utkik efter speltips där denna information i regel ofta framkommer i kombination med annan viktig information. Om man vill satsa på spel på svenska basketligan så finns det många även många spelsidor som erbjuder tips och råd gällande hur man ska lägga sina spel, samt tidigare statistik som förts på de svenska basketlagens olika resultat i spelen.

En sida som presenterar tydlig information gällande svenska basketlagen är svenskbasket.se, där kan man få tips och råd samt se den senaste statistiken i hur lagen ligger till. På denna sida så tipsar de även om spel i NBA bland spelbloggar, podcasts och olika krönikor. Man kan enkelt följa spelscheman för de olika lagen och se både tidigare spelade matcher samt kommande, detta gör det enkelt att lägga upp sitt spelande mer systematiskt och genomtänkt.

Bettingsidor med oddsbonusar

I ett NBA betting forum kan spelare som intresserar sig för basket diskutera de olika resultaten och bolla idéer mellan varandra vilket också kan vara ett otroligt bra redskap när man vill lära sig mer om odds i basket. Det finns många bettingsidor idag som erbjuder bonusar i odds. Exempel på svenska spelsidor som har spelleverantörer som har bra odds-spel och som dessutom erbjuder bonus i odds med helt okej villkor är Unibet, Leo Vegas och Betway. Alla dessa tre casinon erbjuder mellan 100% - 200% i oddsbonus på din första insättning. Ett tips är helt klart att kika in på den spelsida man är intresserad av innan och även se vad andra spelare tycker.

Cash Back spel på Basket

För att bli en storspelare inom odds så är det viktigt att man tar till sig råd och speltips från andra som är kunniga i ämnet. Ibland så kanske ändå inte spelen går som man tänkt sig och man förlorat en del på sina spel. Vissa spelsidor har erbjudanden där man får tillbaka en viss del av sin förlust om man haft otur. I de fallen detta inte redan finns, så kan alltid kontakta den spelsida man spelar på och se om man kan få en cash back som en goodwill bonus. En cash back är precis som det låter, pengar tillbaka till spelaren för förluster i spel.

Omsättningskrav

Om man vill spela odds i svensk basket samt delta i en bonus på en spelsida, så tillkommer det bonusregler och villkor. Bland annat omsättningskrav på tid. Omsättning i en bonus är det du behöver satsa i spel för att göra ett uttag på dina eventuella vinster i bonusen. Exempelvis så kan det vara så att du har mottagit en bonus på 1000 SEK med ett omsättningskrav på x10 inom en viss tidsram, det innebär att man behöver satsa 10 000 SEK i spel inom denna tid för att omsätta bonusen helt.

Spela på NBA slutspelet

När man ska spela på slutspelen i NBA så är det i regel live betting de flesta spelar på. I spänningens tider under NBA´s slutspel så gör live odds det hela ännu desto mer pirrigt. I en live match så kan allt hända och man har större chans att styra slutsumman då man i vissa fall kan använda en funktion som kallas för "cash out" på många spelsidor. Då kan den som är orolig att den ska förlora ta ut en del av den vinst som skulle tillkommit. Men för att göra sina val i matcher så är det bra att ha en stor överblick kombinerat med egna erfarenheter, speltips och andras rekommendationer.

Sammanfattning

Tipsarenan samlar allt på en och samma plats, här man kan få odds-tips, rekar, statistik, tabeller och annan information som är värdefull för odds-spelaren. Basket är en av de mest populära sporterna i världen, med ett stort antal tittare på många olika ligor och detsamma gäller det när det kommer till odds-spel. Det är också en sport som är värd att lära sig mer om då man kan göra stora vinster under bland annat NBA-säsongen.

Med så många ligor och turneringar som äger rum i ett stort antal länder så kan det vara svårt att placera framgångsrika spel och hålla sig uppdaterad i den kunskap man behöver ha. På tipsarenan kan man finna de verktyg som krävs för att göra framgångsrika spel i odds och via guider lära sig allt man behöver veta inom havet av odds-spel.

NBA tips
Speltips 7/4 Clippers - Nuggets
Do or die-night i Staples CenterClippers tar emot Nuggets hemma i Staples Cent...
NBA tips
Speltips 7/4 76ers - Cavs
Åtråvärd tredjeplats i potten i Philadelphia76ers tar emot Cavs hemma i Wells ...
NBA tips
Speltips 6/4 Nuggets - Timberwolves
Nuggets närmar sig slutspelNuggets tar emot Timberwolves hemma i Pepsi Center ...
NBA tips
Speltips 5/4 Raptors - Celtics
Toppmöte i TorontoRaptors tar emot Celtics hemma i Air Canada Center i Toronto...
NBA tips
Speltips 2/4 Nuggets - Bucks
Nuggets tillbaka uppe i Pepsi CenterNuggets tar emot Bucks hemma i Pepsi cente...
NBA tips
Speltips 31/3 Thunder - Nuggets
Thunder krossar Nuggets slutspelsdrömmarThunder tar emot Nuggets hemma i Chesa...
NBA tips
Speltips 29/3 76ers - Knicks
Kungen av Kamerun knockar Knicks76ers tar emot Knicks hemma i Wells Fargo Cent...
NBA tips
Speltips 28/3 Clippers - Bucks
Jordans tyngd avgör mot BucksClippers tar emot Bucks hemma i Staples Center i ...
NBA tips
Speltips 27/3 Timberwolves - Grizzlies
Inget motstånd att vänta från tama GrizzliesTimberwolves tar emot Grizzlies he...
NBA tips
Speltips 26/3 Thunder - Blazers
Thunders defens avgör divisionsmötetThunder tar emot Blazers hemma i Chesapeak...
NBA tips
Speltips 24/3 Spurs - Jazz
Streckstrid i San AntonioSpurs tar emot Jazz hemma i AT&T Center i San Ant...
NBA tips
Speltips 24/3 Wizards - Nuggets
Desperat Denver håller matchen jämn i huvudstaden.Wizards tar emot Nuggets hem...
NBA tips
Speltips 23/3 Rockets - Pistons
Pistons på besök i den ogästvänliga SödernRockets tar emot Pistons hemma i Toyot...
NBA tips
Speltips 22/3 Nets - Hornets
Bottenmöte i BrooklynNets tar emot Hornets hemma i Barclays Center i Brooklyn...
NBA tips
Speltips 20/3 Blazers - Rockets
Jämnt toppmöte i Portland Blazers tar emot Rockets hemma i Moda Center i Portl...
NBA tips
Speltips 19/3 76ers - Hornets
76ers tar tredje raka mot Hornets76ers tar emot Hornets hemma i Wells Fargo Ce...
NBA tips
Speltips 18/3 Blazers - Pistons
Blazers går för tolfte raka mot svagt PistonsBlazers tar emot Pistons hemma i ...
NBA tips
Speltips 18/3 Pelicans - Rockets
Rockets tar hand om affärerna i New OrleansPelicans tar emot Rockets hemma i S...
NBA tips
Speltips 17/3 Lakers - Heat
Skynda fynda – Lakers -3,5 till 1,80Lakers tar emot Heat hemma i Staples Cente...
NBA tips
Speltips 16/3 Blazers - Cavs
Blazers går för 11:e rakaBlazers tar emot Cavs hemma i Moda Center i Portland ...
NBA tips
Speltips 16/3 Jazz - Suns
Obarmhärtigt Jazz kör över hjälplösa SunsJazz tar emot Suns hemma i Vivint Sma...
NBA tips
Speltips 15/3 Celtics - Wizards
Sjukstuga i Celtics öppnar upp för Wizards.Celtics tar emot Wizards hemma i TD...
NBA tips
Speltips 14/3 Lakers - Nuggets
Fördel Lakers mot bortasvaga Nuggets.Lakers tar emot Nuggets hemma i Staples C...
NBA tips
Speltips 13/3 Thunder - Kings
Storseger för överlägset Thunder att väntaThunder tar emot Kings hemma i Chesa...
NBA tips
Speltips 11/3 Knicks - Raptors
Enkel seger för RaptorsKnicks tar emot Raptors hemma i Madison Square Garden i...
NBA tips
Speltips 10/3 Blazers - Warriors
Lillard och Blazers sänker WarriorsBlazers tar emot Warriors hemma i Moda Cent...
NBA tips
Speltips 10/3 Raptors - Rockets
Ettan mot ettan norr om gränsenRaptors tar emot Rockets hemma i Air Canada Cen...
NBA tips
Speltips 9/3 Timberwolves - Celtics
Kyrie fixar seger åt formstarka CelticsTimberwolves tar emot Celtics hemma i T...
NBA tips
Speltips 8/3 Pacers - Jazz
Låg totalscore att vänta mellan Jazz och PacersPacers tar emot Jazz hemma i Ba...
NBA tips
Speltips 7/3 Thunder - Rockets
16:e raka för Rockets Thunder tar emot Rockets hemma i Chesapeake Energy Arena...
NBA tips
Speltips 6/3 Pacers - Bucks
Oladipo fixar tredje raka för PacersPacers tar emot Bucks hemma i Bankers Life F...
NBA tips
Speltips 4/3 Raptors - Hornets
Tröttkört Hornets får det svårt i KanadaRaptors tar emot Hornets hemma Air Canad...
NBA tips
Speltips 5/3 Clippers - Nets
Slutspel i sikte för heta ClippersClippers tar emot Nets hemma i Staples Center ...
NBA tips
Speltips 4/3 Heat - Pistons
Streckstrid i South BeachHeat tar emot Pistons hemma i American Airlines Arena i...
NBA tips
Speltips 4/3 Kings - Jazz
Jazz gör sin plikt i SacramentoKings tar emot Jazz hemma i Golden 1 Center i Sac...
NBA tips
Speltips 3/3 Wizards - Raptors
Raptors lyser upp poängtavlan i huvudstadenWizards tar emot Raptors hemma i Capi...
NBA tips
Speltips 2/3 Heat - Lakers
Jämn match att vänta i MiamiHeat tar emot Lakers hemma i American Airlines Arena...
NBA tips
Speltips 2/3 Blazers - Timberwolves
Bortasvagt Twolves får det svårt i PortlandBlazers tar emot Timberwolves hemma i...
NBA tips
Speltips 1/3 Clippers - Rockets
Offensiv match att vänta i L.AClippers tar emot Rockets hemma i Staples Center i...
NBA tips
Speltips 28/2 Nuggets - Clippers
Clippers får svårt 1609 meter ovanför havetNuggets tar emot Clippers hemma i Pep...
NBA tips
Speltips 27/2 Mavs - Pacers
Pacers besegrar uppgivet MavsMavs tar emot Pacers hemma i American Airlines Cent...
NBA tips
Speltips 23/2 Warriors - Clippers
Trögstartade krigare del 2Warriors tar emot Clippers hemma i Oracle Arena i Oakl...
NBA tips
Speltips 23/2 Cavs - Wizards
Positiv aura kring nya Cavs Äntligen dags för lite riktiga matcher efter allstar...
NBA tips
Speltips 24/2 Wizards - Hornets
Fördel Wizards i huvudstaden Wizards tar emot Hornets hemma i Capital One Arena ...
NBA tips
Speltips 16/2 Timberwolves - Lakers
Twolves håller Lakers i schackTimberwolves tar emot Lakers hemma i Target Center...
NBA tips
Speltips 15/2 Blazers - Warriors
Anfall bästa försvarBlazers tar emot Warriors hemma i Moda Center i Portland i n...
NBA tips
Speltips 15/2 Jazz - Suns
Slakt i Salt Lake CityJazz tar emot Suns hemma i Vivint Smart Home Arena i Salt ...
NBA tips
Speltips 14/2 Thunder - Cavs
No Thomas – no problemsThunder tar emot Cavs hemma i Chesapeake Energy Arena i n...
NBA tips
Speltips 13/2 76ers - Knicks
Knicks utan skadad Porzingis.76ers tar emot Atlantic Division rivalen Knicks hem...
NBA tips
Speltips 11/2 Hornets - Raptors
Mycket poäng i Buzz CityHornets tar emot Raptors hemma i Spectrum Center klockan...
NBA tips
Speltips 11/2 76ers - Clippers
Locket på för Jordan76ers tar emot Clippers hemma i Wells Fargo Center klockan 0...
NBA tips
Speltips 11/2 Warriors - Spurs
Trögstartade krigareWarriors tar emot Spurs hemma i Oracle Arena i natt, klockan...
NBA tips
Speltips 10/2 Pistons - Clippers
Pistons får förlängt förtroendePistons tar emot Clippers hemma i Little Caesars ...
NBA tips
Speltips 9/2 Blazers - Hornets
Överskattat Hornets Blazers återvänder hem till Oregon och Moda Center efter en ...
NBA tips
Speltips 8/2 Pistons - Nets
Griffin och Drummond fixar ny segerPistons tar emot Nets hemma i Little Caesars ...
NBA tips
Speltips 8/2 Heat - Rockets
Houston – vi har inga problem.Rockets åker till Florida för ännu en seger. Heats...
NBA tips
Speltips 7/2 Warriors - Thunder
Kevin Durant mot gamla lagkamraternaWarriors är tillbaka hemma i Oracle Arena ef...
NBA tips
Speltips 7/2 76ers - Wizards
Trötta trollkarlarWizards spelar sin tredje match nu på fyra dagar och det vore ...
NBA tips
Speltips 7/2 Magic - Cavs
Obalanserat CavsSenast Cavs vann en bortamatch i NBA var den 7 januari mot just ...
NBA tips
Speltips 6/2 Pistons - Blazers
Mycket poäng i Motor CityPistons tar emot Blazers hemma i Little Caesars Arena. ...
NBA tips
Speltips 4/2 Celtics - Blazers
Irwing bortaCeltics tar emot Blazers hemma i TD Garden ikväll och de gör det uta...
NBA tips
Speltips 4/2 Cavs - Rockets
Toppmöte i OhioTrean i Eastern, Cavs, mot tvåan i Western, Rockets, ställs mot v...
NBA tips
Speltips 4/2 Kings - Mavericks
Jumbomöte i KalifornienKings tar emot Mavericks hemma i Golden1 Center. Mavs är ...
NBA tips
Speltips 3/2 Raptors - Blazers
Offensiv match att väntaRaptors tar emot Blazers hemma i Air Canada Centre. Rapt...
NBA tips
Speltips 2/1 Spurs - Rockets
TexasderbyDet är två skadedrabbade lag som drabbar samman i AT & T Center i ...
NBA tips
Speltips 2/1 Pacers - Grizzlies
Hemmastarkt Pacers vinner.Pacers har bara förlorat en match hemma i Bankers Life...
NBA tips
Speltips 31/1 Washington Wizards - Oklahoma City Thunder
Beal and Wall vs WestbrookOklahoma City reser österut för att förlänga sin åtta ...
NBA tips
Speltips 30/1 Atlanta Hawks - Minnesota Timberwolves
Jimmy Butler tillbaka Minnesota Timberwolves, för närvarande fyra i Western Conf...
NBA tips
Speltips 29/1 Toronto Raptors - Los Angeles Lakers
Medvind för LakersLos Angeles Lakers korsar gränsen för ett möte med Toronto Rap...
NBA tips
Speltips 28/1 New Orleans Pelicans - Los Angeles Clippers
Full fart framåtLos Angeles Clippers är ett lag som inte sparar på krutet i offe...
NBA tips
Speltips 27/1 Detroit Pistons - Oklahoma City Thunder
Sex raka vinsterOklahoma City Thunder surfar på en väldigt positiv våg just nu. ...
NBA tips
Speltips 27/1 Cleveland Cavalilers - Indiana Pacers
Cleveland Cavaliers ur balansUppkast klockan 01.35 i natt i Quicken Loans Arena ...
NBA tips
Speltips 26/1 Golden State Warriors
Mycket poäng med CurryWestern Conference-ledarna Golden State Warriors tar emot ...
NBA tips
Speltips 25/1 Houston Rockets - Dallas Mavericks
Skägget är tillbakaTexasderby i American Airlines Center i Dallas och James Hard...
NBA tips
Speltips 25/1 Indiana Pacers - Phoenix Suns
Pacers tillbaka hemmaIndiana Pacers är tillbaka hemma i Bankers Life Fieldhouse ...
NBA tips
Speltips 24/1 Golden State Warriors - New York Knicks
Knicks kvar på västkustenNew York Knicks är ute på en lång road trip. Nattens m...
NBA tips
Speltips 7/12 Detroit Pistons at Milwaukee Bucks
Jämn match att vänta mellan Pistons och Bucks.Klockan 02.00 natten mellan onsda...
NBA tips
Speltips 5/12 New York Knicks at Indiana Pacers
Skadedrabbat New York Knicks får svårt borta mot Indiana Pacers.Klockan 01.00 n...
NBA tips
Speltips 3/12 Sacramento Kings at Milwaukee Bucks
NBA basket, Sacramento Kings @ Milwaukee BucksKlockan 02.30 natten mellan lörda...
NBA tips
Speltips 2/12 Indiana Pacers at Toronto Raptors
NBA-basket i Kanada, Indiana Pacers @ Toronto Raptors.Klockan 01.30 i Air Canad...
NBA tips
Speltips 30/11 Brose Bamberg at Khimki Moscow
EuroLeague-basket, Brose Bamberg at Khimki Moscow RegionI detta basket speltips...
NBA tips
Speltips 29/11 Miami Heat at Cleveland Cavaliers
Dags igen för ett basket speltips med Miami HeatDenna gång ställs laget mot ett...
NBA tips
Speltips 28/11 Detroit Pistons – Boston Celtics
Basket tips Detroit Pistons @ Boston CelticsKlockan 01.30 natten mellan måndag ...
NBA tips
Speltips 26/11 Miami Heat at Chicago Bulls
Klockan 21.30 på söndagskvällen är det dags för uppkast i United Center mellan M...
NBA tips
Basket speltips 26/11 Philadelphia 76ers – Orlando Magic
Fortsatta motgångar för Orlando Magic på bortaplan.SpelobjektMatch i NBA mella...
Svenska casinon
Spelpressen
Casino med svensk licens
Casino utan svensk licens
Nettikasinot360
nätcasino på jämför.io