Månadens spelare

Månadens spelare i Allsvenskan augusti månad är korad och inte helt oväntat blev det Ahmed Yasin i Häcken.

Vi på Tipsarenan gratulerar Yasin för en väl utförd insats samt inte minst utmärkelsen. Med 3 mål på 4 matcher blir man automatiskt en kandidat till att vinna jippot.

Offensiv jury

För er som inte följt tidigare inlägg i den här härvan krävs en förklaring till bevakningen;

Utmärkelsen Månadens Spelare i Allsvenskan utses av Svensk Elitfotboll tillsammans med Svenska Spel och C More. Priset går till den spelare i Allsvenskan som gjort bäst bestående sportsliga avtryck under den senaste månaden.

Juryn består av samtliga allsvenska klubbars lagkaptener, Stefan Lundin(Svensk Elitfotboll), Jon Persson (C More), Anna Brolin (TV4 / C More), Olof Lundh(TV4), Noa Bachner (Expressen), Anders Bengtsson (Offside) och Per Bohman (Aftonbladet).

Tipsarenans kommentar;

Tävlingen har snart pågått i 2 hela säsonger och än så länge har enbart målproduktiva offensiva mittfältare eller målproduktiva anfallare fått nomineringen. Är det verkligen ingen målvakt, försvarare eller defensiv mittfältare i hela Allsvenskan som har utfört ett fantastiskt arbete över en enskild 30-dagarsperiod de senaste 2 säsongerna?

Tipsarenan fortsätter att bevaka jippot till den dagen juryn premierar ett gott defensivt arbete alternativt att det hela läggs ner.

 

pro author badge

Relaterade artiklar