Premier League tips.

I spelsammanhang används ofta ordet rekar som benämning på speltips. Om du gillar att spela på Premier Leauge är det det lätt att hitta bra rekar eftersom det finns så mycket material om brittisk fotboll på högsta nivå. Man ska dock vara medveten om att detta innebär att många spelare satsar utifrån ett stort kunskapsunderlag och att även alla som sätter odds har tillgång till denna information. Det gör att det kan vara svårt att fynda superodds på samma sätt som när man spelar på mer obskyra idrottshändelser. I den här texten ska vi bland annat gå igenom några strategier man kan använda sig av för att skaffa sig ett bra läge, även när man spelar på "svåra" Premiere Leauge. Vi på Tipsarenan vill ge dig ett försprång!
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 23/4 Everton - Newcastle
Everton risig form, Newcastle i mycket god form. Båda lagen mitt i mitten. Evert...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 22/4 Manchester City vs Swansea
Även om Man C redan vunnit ligan så kommer man inte backa under söndagens möte m...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 19/4 Burnley - Chelsea
Burnley radar upp segrar i jakten på Arsenal, men gudarna ska veta att det ofta ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 21/4 West Bromwich - Liverpool
Det var inte bara positivt för Liverpool med WBA:s seger över United. Nu ko...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 19/4 Leicester vs Southampton
Leicester hemma mot Southampton och det är mycket på spel, för Southampton. Leic...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 14/4 Tottenahm - Manchester City
Tror att Spurs gör en match utöver det vanliga. Man har harmoni, hemmaplan och f...
Läs mer

Spela på Premier Leauge

Problemet med bra rekar/tips är att det finns många spelare som kommer att följa dem och det påverkar oddset. Det gäller alltså att hitta information som alla inte har tillgång till eller uppgifter som är så färska att de ännu inte hunnit påverka oddset. Källor online är i regel bättre än tryckta källor eftersom publicering går så fort på internet. Om en nyckelspelare verkade småskadad på uppvärmningen kan du använda det som en del av ditt beslutsunderlag när du bettar på en match som just ska starta.

Ett annat sätt skaffa sig ett litet övertag gentemot oddssättare och andra spelare är specialisera sig på ett par av lagen i Premier League och spela främst på dem. Då har man avgränsat sig och kan ganska enkelt hålla sig uppdaterad om det senaste via olika forum där just dessa lag diskuteras. Det är inte fel att välja nykomlingar i ligan, då har man större chans att bli mer kunnig än de flesta som bettar och sätter odds.

Att betting är en slags kunskapstävling mellan spelaren och den som sätter oddsen förstår det flesta. Anledningen till att man också måste kunna mer än den genomsnittliga spelaren är att oddsen påverkas av hur andra bettar. Du ska lära dig att känna igen när oddsen blir för höga eller låga på grund av att många bettar med hjärtat istället för hjärnan. Det är något som kan hända i Premier League eftersom det finns en supporterkultur där vissa alltid spelar på att deras favoritlag ska vinna.

Premier Leauge system

Du kan spela på Premier League resultat enligt avancerade system där du inkluderar många matcher i samma spel. Precis som i de gamla svenska spelformerna stryktipset och måltipset. Skillnaden är man idag kan välja mellan väldigt många olika system när det gäller bland annat Premier League. Du kan själv bestämma hur många matcher du ska spela på och kan även plocka in fotbollsmatcher i andra ligor om du skulle känna för det. Olika spelbolag erbjuder olika upplägg när det kommer till hur man kan kombinera matcher i ett och samma system.

Det kan vara frestande att lägga till några extra lågoddsare i systemet för att ge sig bättre utdelning vid vinst. Förr eller senare förlorar dock ett favorittippat lag och generellt är det, menar många erfarna spelare, bättre att betta på ett mindre system och resultat med lite högre odds. Du kan du gå med vinst även om du bara får in en liten minoritet av de system du satsar på.

Som ny spelare kan du ofta som en del av ett välkomsterbjudande spela på vissa system med extra förmånliga villkor. Välj alltså gärna spelobjekt där bettingsidan till exempel ersätter en del av dina eventuella förluster. Glöm inte att vara rationell när det gäller resultat Preimer League, separera det du vill ska hända som fan av ett lag från det du tror kommer att hända utifrån all information du analyserat. Det är extra viktigt när du har ett långt system. Förstår det inte genom att lägga in en match där du tippat med hjärtat.

Historia

Möjligheten att spela på fotboll online har fått spelmarknaden att mer eller mindre explodera. Inte minst i Sverige där spelmonopolet begränsat möjligheterna för oss som gillar betting. Idag kan man betta på flera tusen olika spelobjekt varje dag, trots att vi fortfarande i teorin har spelmonopol. Även Premier League är nu mer attraktivt än någonsin trots att det är en liga vi kunde spela på även innan internet fick industrin att blomstra. Det finns helt enkelt fler objekt att välja mellan och oddsen har blivit bättre eftersom branschen nu är konkurrensutsatt.

Programmet tipsextra var en institution i många svenska hem med sportintresserade personer och det är bland annat därför många har en kärlek till just Premier League. Idag är konkurrensen större mellan de olika ligorna eftersom matcher från många av dem sänds via TV eller streams. Statistiken visar dock att många fotbollsälskare har hjärtan som klappar extra för just ett engelskt lag. Att vara ett fan av ett lag kan göra så att man bettar mer med hjärtat vilket är dumt men kan även innebära att man har extra kunskap att använda till sin fördel.

Odds på Premier League

Odds i Premier League är en färskvara och kan förändras snabbt. Ett spelbolag kan ha ett bra odds på ett visst spelobjekt ena timmen och ett som är klart sämre än de konkurrerade bolagen nästa timme. Det gäller att jämföra odds precis när man är beredd att lägga sitt spel och sedan se till att man har en hygglig uppkoppling så att det går fort att genomföra sin insats. Ett alternativ till att spela på system för Premier League innan matcherna är följa fotbollen live och satsa på händelser i enskilda matcher där oddsen ändras i takt med hur dramat på planen utvecklar sig. Det kommer vi att återkomma till under en annan rubrik.

Vilka bettingsidor ska du välja

Nya bettingsidor måste ofta erbjuda något utöver det vanliga för att kunna konkurrera med det etablerade spelbolagen. Det kan vara extra bra odds eller fina erbjudande. Men det kan också vara så att de riktigt stora aktörerna på marknaden har råd med bättre odds eftersom de hanterar så stora volymer. Odds är alltså färskvaror men vissa sidor är kända för ofta ha lite bättre odds på just Premier League än andra. Glöm inte att titta på sådant som service, hur bra mobilappen är och om du kan få gratis streaming av sporthändelser, när du väljer vilka bettingsidor du ska registrera dig på.

Live betting

När det gäller betting på fotboll live förändras oddsen utifrån vad som händer på planen och det är en riktigt spännande utmaning att själv göra bedömningar i realtid utifrån hur man ser att spelarna presterar. Tycker du att en inhoppare ser väldigt het ut? Satsa på honom som nästa målgörare i matchen! Det är bara ett många spel du kan göra ända fram till slutsignalen. Rent generellt brukar man säga att det är lite svårt att hitta kanonodds i Premier League men att följa matcherna och betta live är ett sätt att få avkastning för sina kunskaper.


Premier Leauge resultat

Ovsett om du bettar på Premier League live eller innan matcherna är det viktigt att ha koll på tidigare resultat. Vill du syssla med betting för att gå med plus långsiktigt krävs det mer än så men du som spelar mest för nöjesskull klarar du dig långt på att titta på sidor onlinie med statistik och resultat. Numera bokförs varenda passning i varenda match och man kan lätt skaffa sig objektiv information om många av fotbollens aspekter. Detta gäller särskilt Premier League eftersom det är en populär liga med några av de största lagen i världen. Resultat handlar alltså inte bara matchresultat utan om hur enskilda spelare och lagdelar presterar. Detta gör att man göra komplexa analyser inför sina spel. Här hos oss kommer du hitta bra tips som bygger på ett gediget faktaunderlag.


Sammanfattning

Tipsarenan är en portal med information för dig som gillar betting. Premier League ligger oss varmt om hjärtat eftersom det, i alla fall för oss svenskar, är den största utländska fotbollsligan. När det gäller enskilda spel handlar betting mycket om att ha tur.I långa loppet är det dock den som har mest kunskap som kommer att vinna mest och vår vision ä att hjälpa ambitiösa spelare att nå bättre resultat genom våra rekar.

Här kan du hitta odds från olika spelbolag och även spelrelaterade nyheter. Oavsett om du föredrar att betta via komplicerade system eller om du föredrar att följa och betta på matcherna i Premier League live kommer vi att unna förse dig med nyttig information. Vårt viktigaste generella tips när det gäller just Premier League är att det lönar sig med specialisering. Lär dig så mycket som möjligt om några av lagen och deras trupper.
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 14/4 Burnley - Leicester
Som sagt var, Burnley försöker snyta 6.e platsen i ligan från Arsenal, det hårdn...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips
Speltips 7/4 Stryktipset Systemförslag
Fin kupong med 14 miljoner jackpot! Lycka till!!1. Manchester City - Manchester ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 7/4 West Bromwich - Swansea
Fattar ingenting. WBA gav upp på sportlovet, nu är påsklovet snart över. Swansea...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 7/4 Watford - Burnley
Watford i ingemansland. Burnley håller på Arsenal, i EL alltså. Ett lag med 3 ra...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 7/4 Stoke - Tottenham
Spelet är nära att falla utanför mina principer. Men det säger också en hel del ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/3 West Bromwich - Burnley
Vi har varit inne på det länge och är det fortfarande, wba känns uppgivet. Burnl...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/3 Everton - Manchester City
För första gången i år, i princip, så tror jag City kommer att gå på halvfart. A...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/3 Crystal Palace - Liverpool
Samma resonemang här som i Everton vs City. Fokus ligger på CL för Liverpool, de...
Läs mer
FotbollEuropatipset tips
Speltips
Speltips 26/3 Finland - Malta
Som sagt senast; Det är inte många lag i Europa Finland ska vara favorit emot. S...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 1/4 Chelsea - Tottenham
Helt galen oddssättning. Ser inte Chelsea spöa dagens Tottenham, inte ens från h...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 17/3 Bournemouth - West Bromwich
Det här spelet bygger inte på hemmalagets prestanda. Det är West Bromwich som kä...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 17/3 Huddersfield - Crystal Palace
Att Palace gör mål i matchen tvivlar jag inte på. Att Hudds gör mål tvivlar jag ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 11/3 Bournemouth - Tottenham
Visst spelar vi på sorgen i Spurs här. Men inte bara det, Spurs har vunnit många...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 12/3 Stoke - Manchester City
Osexigt möte. Känns som om båda lagen har att vinna på ett lugnt händelseförlopp...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips
Speltips 10/3 Stryktipset Systemförslag
En riktigt svår omgång där 13 rätt lär ge hög utdelning!1. Chelsea - Crystal Pal...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/3 Manchester United - Liverpool
Marknaden jämn som satan. Ska den kanske vara men jag har mycket stark feeling f...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/3 West Ham - Burnley
Upptäckte den här matchen via den sjuka mållinan, 2.0. är inget fan av lir den v...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/3 West Bromwich - Leicester
En jämn och grisig match vi går till mötes, dock sitter Leicester på en enorm fö...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/3 Huddersfield - Swansea
Det skiljer endast 3 poäng mellan lagen men nuläget har mer att säga. Swansea me...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 5/3 Crystal Palace - Manchester United
Det är sällan eller aldrig jag lirar över på röda United men här är känslan anno...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/3 Southampton - Stoke
Luktar otroligt spänt på förhand. skiljer 3 tabellplaceringar men bara en poäng ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 1/4 Östersund - Djurgården
Underbart att få skriva om svensk boll igen. Nu kör vi. Östersund vinner hemma t...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips
Speltips 3/3 Systemförslag Stryktipset
En mycket favoritbetonad kupong, dock 10 miljoner i jackpot. Videon längst ner.1...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 4/3 Brighton - Arsenal
Tycker om timingen här. Brighton ångar på och är besvärliga för andra sämre och ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 4/3 Manchester City - Chelsea
Med 13-1-0 hemma och formen på högsta nivå så tycker vi att dryga 1.60 på raka e...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/3 Tottenham - Huddersfield
Visst vinner Spurs matchen till syvene och sist. Men visst får vi se viss rotati...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 1/3 Arsenal - Manchester City
Skulle det gälla liv och död så skulle oddset på 2:an vara galet intressant, det...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/3 Liverpool - Newcastle
Liverpool i denna form och anfall i världsklass och här möter man ett Newcastle ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/3 Swansea - West Ham
I skrivande stund tar Swansea den 6:e raka hemmasegern, förvisso mot Sheffield W...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 24/2 Burnley - Southampton
Burnley kopierar förra säsongen med stark höst, svag vår. Inget svårspelat lag f...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 25/2 Manchester United - Chelsea
Matchen låter tråkig. Hoppas och tror att jag får rätt. Resultattips så kan jag ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 25/2 Crystal Palace - Tottenham
Staaaarkt spel! Crystal Palace såj skämma ut sig senast mot Everton, usla. Totte...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 24/2 Liverpool - West Ham
Extremt taskiga förutsättningar för West Ham här. Ett Liverpool med 5-0 borta mo...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 24/2 Bournemouth - Newcastle
Första gången denna säsong jag lutar mig mot Newcastle tror jag. Motiveringen är...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 24/2 Watford - Everton
Watford är ett av ligans sämsta hemmalag och någon form har väl inte laget helle...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 11/2 Huddersfield - Bournemouth
Det är här Huddersfield åker ut rent symboliskt och mentalt. Dom måste börja vin...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 12/2 Chelsea - West Bromwich
Efter dubbla katastrofer för Chelsea med torsk med 3-0 och 4-1 mot lag som Bourn...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/2 Tottenham - Arsenal
Arsenal begriper sig inte på alls. För Tottenham är det mist sagt dystert att sp...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 11/2 Southampton - Liverpool
CL spelar in så mycket även här. 3 dagar efter den här matchen är Liverpool i Po...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 11/2 Newcastle - Manchester United
När de andra spelar CL rycker United. Manchesterlaget tar sig an Sevilla borta f...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/2 Swansea - Burnley
Ett spel baserat på 1 del logik och 2 delar känsla. Swansea kan ha fått falskt r...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 10/2 Everton - Crystal Palace
Kan tyckas vara en knepig match mellan de båda lag som alldeles nyligen släppt i...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 5/2 Watford - Chelsea
En måndag kväll och enligt mit låter den här matchen inget kul alls. Watford har...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/2 Bournemouth - Stoke
Stoke 0-0 hemma mot Watford senast, ett fall framåt typ. Bournemouth hyvlade av ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/2 Leicester - Swansea
Leicesters magi som vi njöt av en period under hösten är rätt bortblåst igen. Do...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/2 West Bromwich - Southampton
2 lag som inte mår jättebra trots lite piggare resultat på senare tid. Vi tycker...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 4/2 Liverpool - Tottenham
Vi fortsätter att tjata om Liverpool och överspel. Det fungerar ju. 3-0 borta mo...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 3/2 Manchester United - Huddersfield
Uj uj uj vad Hudds kommer att få pröjsa för studs och självmål från Uniteds besö...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/1 Newcastle - Burnley
Visst är det 2 lag som har problem med målskyttet men linan har sjunkit väl lågt...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/1 Southampton - Brighton
Intressant tillställning. Ett piggare Southampton som skriker efter nya poäng i ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/1 Chelsea - Bournemouth
Ett Chelsea undertecknad höjt varningens finger för i månader nu, och det fortsä...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 31/1 Tottenham - Manchester United
Fick frågan häromdagen av en mycket god vän. Hur tror du denna matchen slutar? D...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 30/1 Huddersfield - Liverpool
Väck vem som helst mitt i natten och fråga om Liverpool oftast spelar över eller...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips
Speltips 30/1 Swansea - Arsenal
Swansea har ryckt upp sig eller? Slog ju Liverpool med 1-0 hemma men det var eno...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 22/1 Swansea – Liverpool
21.00 på Liberty Stadium tar Swansea emot Liverpool.Nr 20 mot nr 4. Snacka om k...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 21/1 Southampton – Tottenham
17.00 på St. Mary’s Stadium tar Southampton emot Tottenham.Nr 17 mot nr 5...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 20/1 Stryktipset Systemförslag
Ny vecka och en ny kupong. 10 miljoner jackpot, stort fokus och lycka till!Håll...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 20/1 Stoke – Huddersfield
16.00 på Bet365 Stadium tar Stoke emot Huddersfield. Nr 18 mot nr 14.Två lag so...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 20/1 West Ham – Bournemouth
16.00 på Olympic Stadium tar West Ham emot Bournemouth.Nr 11 mot nr 13. Trots s...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 20/1 Burnley – Manchester United
16.00 på Turf Moor och Viasat Sport tar Burnley emot Manchester United.Nr 7 mot...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 15/1 Manchester United – Stoke
21.00 på Old Trafford och Viasat Sport tar Manchester United emot Stoke.Nr 2 mo...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 14/1 Bournemouth – Arsenal
14.30 på Vitality Stadium tar Bournemouth emot Arsenal.Nr 16 mot nr 6.Svår mat...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 14/1 Liverpool – Manchester City
17.00 på Anfield tar Liverpool emot Manchester City.Nr 4 mot nr 1.Normalt sett...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 13/1 Chelsea – Leicester
16.00 på Stamford Bridge tar Chelsea emot Leicester.Nr 3 mot nr 8.Chelsea0-0 ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 13/1 Watford – Southampton
16.00 på Vicarage Road tar Watford emot Southampton.Nr 10 mot nr 17.Watford6 ...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 13/1 Stryktipset Systemförslag
9 rätt förra veckan duger inte. Ny intressant kupong med sedvanliga 13 miljoner ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 6/1 Fulham – Southampton
16.00 på Craven Cottage tar Fulham emot Southampton.FA-Cupen1/32-final. Oavgjo...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 6/1 Stryktipset Systemförslag
10 rätt förra veckan. Vi hade 13 rätt med mindre än 10 minuter kvar men det är i...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 5/1 Liverpool – Everton
20.55 på Anfield och kanal 5 tar Liverpool emot Everton.FA Cup 1/32-final. Omsp...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 4/1 Tottenham – West Ham
21.00 på Wembley och Viasat Sport tar Tottenham emot West Ham.Nr 5 mot nr 16.T...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 3/1 Arsenal – Chelsea
20.45 på Emirates Stadium och Viasat sport tar Arsenal emot Chelsea.Nr 6 mot nr...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 2/1 Swansea – Tottenham
20.45 på Liberty Stadium och Viasat Sport tar Swansea emot Tottenham.Nr 20 mot ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 2/1 Southampton – Crystal Palace
20.45 på St. Mary’s Stadium tar Southampton emot Crystal Palace.Nr 15 mot...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 1/1 Burnley – Liverpool
16.00 på Turf Moor och Viasat sport tar Burnley emot Liverpool.Årets första spe...
Läs mer
FotbollEuropatipset tips
Speltips 1/1 Europatipset Systemförslag
God fortsättning! Inte kan väl året börja bättre än 13 rätt på tipset?En trevli...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 31/12 West Bromwich – Arsenal
17.30 på The Hawthorns tar West Bromwich emot Arsenal.Nr 19 mot nr 6.WBAHar v...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 30/12 Liverpool – Leicester
16.00 på Anfield tar Liverpool emot Leicester.Sent omsider presenterar undertec...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 30/12 Watford – Swansea
16.00 på Vicarage Road tar Watford emot Swansea.Nr 10 mot nr 20.WatfordIngen ...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 30/12 Stryktipset Systemförslag
13 miljoner jackpot och har du inte prickat 13 rätt i år är detta absolut sista ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 30/12 Bournemouth – Everton
16.00 på Vitality Stadium tar Bournemouth emot Everton.Nr 18 mot nr 9.SköntMe...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 28/12 Crystal Palace – Arsenal
21.00 på Selhurst Park och Viasat Sport tar Crystal Palace emot Arsenal.Nr 16 m...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 27/12 Newcastle – Manchester City
20.45 på St. James Park och Viasat Sport tar Newcastle emot Manchester City.Nr ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 26/12 Liverpool – Swansea
18.30 på Anfield och Viasat Sport tar Liverpool emot Swansea.Nr 7 mot nr 20 (si...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 26/12 Manchester United – Burnley
16.00 på Old Trafford och Viasat Sport tar Manchester United emot Burnley.Nr 2 ...
Läs mer
FotbollEuropatipset tips
Speltips 26/12 Systemförslag Europatipset
Halloj! 12 rätt förrförra veckan och 11 rätt förra veckan är acceptabla resultat...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 26/12 Tottenham-Southampton
Tidig start redan klockan 1330 på Wembley där Tottenham Hotspurs möter Southampt...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 26/12 West Bromwich Albion-Everton
Klockan 16 00 på The Hawthorns dags att springa bort julmaten WBA möter Everton....
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 23/12 Manchester City – Bournemouth
16.00 på Etihad Stadium och Viasat Sport tar Manchester City emot Bournemouth.N...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 23/12 Burnley – Tottenham
18.30 på Turf Moor och Viasat Sport tar Burnley emot Tottenham.Nr 6 mot nr 7. F...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 23/12 Systemförslag Stryktipset
11 rätt förra veckan duger inte. 13 nya miljoner i jackpot och hela 8 st. Premie...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 22/12 Arsenal – Liverpool
20.45 på Emirates Stadium och Viasat Sport tar Arsenal emot Liverpool.Nr 5 mot ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 18/12 Everton – Swansea
21.00 på Goodison Park och Viasat sport tar Everton emot Swansea.Nr 10 mot nr 2...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 17/12 West Bromwich – Manchester United
15.15 på The Hawthorns och Viasat Sport tar West Bromwich emot Manchester United...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 16/12 Stoke – West Ham
16.00 på Bet365 Stadium tar Stoke emot West Ham.Nr 15 mot nr 19.2 poängSkilje...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 16/12 Stryktipset Systemförslag
Nytt Stryktips med 13 miljoner i jackpot. Synnerligen svårlösta matcher i hela C...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 16/12 Leicester – Crystal Palace
13.30 på King Power Stadium tar Leicester emot Crystal Palace.Nr 8 mot nr 18.4...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 13/12 Southampton – Leicester
20.45 på St. Mary’s Stadium tar Southampton emot Leicester.Nr 11 mot nr 8...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 13/12 Europatipset Systemförslag
Ny omgång ikväll med spelstopp 20.29. Ingen jackpot och massor storfavoriter men...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 13/12 Newcastle-Everton
Klockan 2045 St James Park hemmalaget Newcastle möter Everton.Big SamNär det g...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 12/12 Burnley – Stoke
20.45 på Turf Moor tar Burnley emot Stoke.Nr 7 mot nr 15.StokeTorskade som be...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 10/12 Manchester United – Manchester City
17.30 på Old Trafford och Viasat Sport tar Manchester United emot Manchester Cit...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 9/12 Newcastle – Leicester
18.30 på St. James Park och Viasat Sport tar Newcastle emot Leicester.Nr 15 mot...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 9/12 Stryktipset Tips Systemförslag
13 nya miljoner i jackpotten. Vi har flera starka spikar och ett superstarkt dra...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 2/12 Arsenal-Manchester United
Emirates Stadium klockan 1830 hemmalaget Arsenal får besök av Manchester United....
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 2/12 Stoke-Swansea
Klockan 16 00 på Bet365 Stadium där Stoke tar emot Swansea.PoänglägeBägge lage...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 2/12 Stryktipset Tips Systemförslag
Ny vecka, nya tag. En jackpot med 13 miljoner utlovat. Vi tror att med denna fin...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 2/12 Brighton – Liverpool
16.00 på Amex Stadium tar Brighton emot Liverpool.Ett nytt spännande speltips s...
Läs mer
FotbollEuropatipset tips
Speltips 29/11 Europatipset
13 rätt på vårt systemförslag förra veckan. Det gav bara 3.000:- totalt tyvärr, ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 28/11 Leicester- Tottenham
King Power Stadium, tidsnumret som gäller är 2045 och det är Leicester som tar e...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 28/11 West Bromwich – Newcastle
21.00 på The Hawthorns tar WBA emot Newcastle.Nr 17 mot nr 14. Omgång 14 av 38....
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 28/11 Watford – Manchester United
21.00 på Vicarage Road och Viasat Sport tar Watford emot Manchester United.Ett ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 25/11 Tottenham – West Bromwich
16.00 på Wembley tar Tottenham emot West Bromwich.Nr 4 mot nr 17.Asian handica...
Läs mer
FotbollStryktipset tips
Speltips 25/11 Stryktipset tips (systemförslag)
Välkomna till ett nytt stryktipset tips från oss på Tipsarenan!Förra veckan va...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 18/11 Leicester – Manchester City
16.00 på King Power Stadium och Viasat Sport tar Leicester emot Manchester City....
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 18/11 Arsenal -Tottenham
1330 på Emirates Stadium dags för en klassiker när Arsenal möter Tottenham.Krys...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Månadens fotboll
Lugnt som i graven på fotbollsmarknaden efter gårdagens mastodontutbud. Hoppas d...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 5/11 Everton- Watford
Klockan 1730 på Goodison Park hemmalaget Everton får besök av Watford.Spelschem...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 5/11 Manchester City-Arsenal
Etihad Stadium klockan 1515 Manchester City möter Arsenal i en av många härliga ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 28/10 Manchester United-Tottenham
1330 på Old Trafford tar Manchester United emot Tottenham Hotspurs.Harry Kane s...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 21/10 Manchester City – Burnley
16.00 på Etihad Stadium och Viasat Sport tar Manchester City emot Burnley.1:an ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 20/10 West Ham – Brighton
21.00 på Olympic Stadium och Viasat Sport tar West Ham emot Brighton.8 matcher...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 30/9 Huddersfield- Tottenham
13.30 Huddersfield tar emot Tottenham på John Smiths stadium, sjunde omgången i ...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 17/9 Chelsea-Arsenal
Chelseas försäsongskris med Diego Costa och Contes bråk med styrelsen etc var ju...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 11/9 West Ham – Huddersfield
West Ham och coachen Slaven Bilic har inlett dåligt med tre raka förluster och 1...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 10/9 Burnley – Crystal Palace
14.30 på Turf Moor och Viasat Sport tar Burnley emot Crystal PalacePlusBurnley...
Läs mer
FotbollPremier League tips
Speltips 9/9 Stoke – Manchester United
18.30 på Bet365 Stadium och Viasat Sport tar Stoke emot Manchester United.Helge...
Läs mer
Premier League tipsKampanjer
Bethard – Hög bonus
Som namnet Bethard indikerar är denna sajt inte för den mjuka och avslappnade. M...
Läs mer
Veckans Casino Rizk
200% bonus 1500kr
Ta bonus