Share This Post

Fotboll / Premier league / Speltips

Speltips 13/1 Watford – Southampton

16.00 på Vicarage Road tar Watford emot Southampton.

Nr 10 mot nr 17.

Watford

6 förluster på de 7 senaste PL-matcherna. Vinsten kom hemma mot ett sargat Leicester med ett självmål noterat (2-1). Brrr.
Cupvinsten hemma mot Bristol City med 3-0 var inte oväntad med tanke på Citys fokus på Carabao Cup.
Hemma har man ingen vidare statistik sett över säsongen (3-3-5). Med andra ord är det inte mycket som talar för en enkel hemmaseger i den här matchen.

Southampton

Har en form som nästan är lika rutten som Watfords. Men den stora skillnaden är att här hittar vi förklaringar. 1-2 hemma mot Crystal Palace kan hända. Palace spelar frejdigt just nu. Man har spelat 3 matcher av de 5 senaste mot Tottenham, Chelsea och Manchester United. (En pinne totalt, 0-0 MU). Förutom dessa fakta spelade man hemma mot Huddersfield och fick bara 1-1 hemma men gud så bollarna dansade på mållinjen. Orättvist sa Bill. Sist men inte minst vann man senast i cupen borta mot Fulham med 1-0, inte illa och det var nog riktigt viktigt inför den här bataljen.

Speltips

Vi tror det är ett superirriterat men även ett starkare bortalag som dammar till Watford så det står härliga till. Raka tvåan ger 3.10 hos Bethard och det är galet intressant. Vi fortsätter dock att spela med stora marginaler och tar ett nertonat spel som heter +0.25 till 1.85 hos samma bolag. Vinst till halva oddset vid ett oavgjort resultat. Klart godkänt!

Speltips
Match: Watford – Southampton
Spel:  Southampton +0.25
Odds: 1.85
Bolag:
Spelstopp: 15:55
Spela här

 

Share This Post

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerad *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>