Share This Post

Tennis / Speltips

Speltips 12/1 Australien Open Kvalfinal

Australien Open Kvalfinal

Svenskens chanser?

Jo, Sverige har en chans till att ha en spelare i huvudturneringen för herrarnas singel. Elias Ymer. Tycker han har spelat bra och använt sina styrkor som är hans forehand och hans rörelsemönster. Viktigt i hans kval final mot Darian King att han pressar hans forehand. Låta han springa långt ut till sin forehand då King har en svaghet där. Får King diktera tempot så kommer det bli svårt för Ymer. Men jag väljer att hålla Ymer som favorit till 1.72.

Nästa kvalfinal är mellan den evigt unge Stephane Robert och Mackenzie Mcdonald. Robert som älskar banorna i Melbourne tror jag kommer stöka till det för Mcdonald. En 60-40 fördel till Robert. Har nästan alltid spelat bra i AO. Spelar väldigt äckligt och Mcdonald kommer inte gilla det alls. Men tappar Robert tempot för mycket, då kommer det rinna iväg snabbt för Mcdonald som spelar snabbt och vinklat vilket Robert inte kommer att orka, Men 2.62 på Robert ser jag stor spelvärde i denna matchen.

Håll utkik efter tipsen om huvudturneringen som kommer att innehålla många tips.

Speltips
Match: AO Kval
Spel:  AO Kval
Odds:
Bolag:
Spelstopp: 00:00
Spela här

Share This Post

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerad *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>