NFL tips guide

Amerikansk fotboll har blivit alltmer populärar i Europa på senare år vilket gjort att många spelbolag har börjat med NFL betting tips för de som inte bor i USA. Har du tröttnat på trav och fotboll kan ett alternativ vara NFL då det är mycket som händer och matchens resultat inte kan fastställas innan matchen är slut. Här kommer du få tips om hur du skall tänka när du satsar på amerikansk fotboll då det kan vara lite udda satsningar som görs här. Vill du dock satsa på de traditionella oddsen som vem som blir målgörare eller vilket lag som vinner kan du göra det med, det är helt upp till dig vad du väljer att satsa på.
NFL tips
NFL-draften 2018
På den här platsen hittar du alla picks från årets NFL draft.Vi betygsätter varj...
Läs mer
NFL tips
Highlights från NFL draft runda 1
Och etta går... (mer ovisst än på flera år)Baker Mayfield, Quarterback från Okla...
Läs mer
NFL tips
NFL Mock Draft 3.0 - Johan
Mock drafts har kommit att bli en nästintill egen genré i skrivandet kring NFL. ...
Läs mer
NFL tips
NFL Mock Draft - Pär
Mock drafts har kommit att bli en nästintill egen genré i skrivandet kring NFL. ...
Läs mer
NFL tips
NFL Mock Draft 2.0 - Johan
Mock drafts har kommit att bli en nästintill egen genré i skrivandet kring NFL. ...
Läs mer
NFL tips
NFL Mock Draft 1.0 - Johan
Mock drafts har kommit att bli en nästintill egen genré i skrivandet kring NFL. ...
Läs mer

NFL tips

Förkortningen NFL står för National Football League vilket är den amerikanska fotbollsligan och faktum är att amerikansk fotboll är en av de största sporterna i USA. Många amerikanare börjar spela redan i college med en dröm om att en gång få spela i NFL. För de mest inbitna fansen av amerikansk fotboll kan Super Bowl liknas vid julafton. Det är en final som följs av miljontals tittare världen över och en rolig notis är att sporten faktiskt har sitt ursprung som college-sport. Sporten började med att några studenter spelade vanlig fotboll med inslag av rugby och allteftersom utvecklades sporten till den variant som spelas idag. När det pratas om välkända lag är San Fransisco 49ers, New York Giants och Dallas Cowboys några få av de som har vunnit Super Bowl.

Då kanske spelare utanför USA frågar sig hur det egentligen går till att spela och satsa på amerikansk fotboll och NFL. En av favoriterna när det kommer till odds på amerikansk fotboll är asian handicap. Det innebär att två lag ställs mot varandra vilket gör att spelbolagen jämnar ut hela matchen genom att antingen sätta ett plus eller minustecken på båda lagen.

För att göra det mer klart kan vi säga att San Fransisco 49ers skall spela mot Detriot Lions. San Fransisco står som klara favoriter då de spelar hemma vilket gör att de ger 1.10 för seger. Spelbolagen går därmed in och jämnar ut oddsen för att göra det mer spännande genom att ge San Fransisco ett handikapp med -7,5. Samtidigt som de får ett minus får Detroit Lions ett handikapp på +7,5. Sammanfattningsvis innebär det att spelar du på San Fransisco måste de vinna med hela 8 poäng medan Detroit Lions har råd att förlora med max 7 poäng.

Svenska bettingsajter för NFL

Då svenska spelare har fått upp ögonen för den amerikanska folksporten har svenska bettingsajter sett till att erbjuda amerikansk fotboll. Då är frågan vilka som är bra betting sidor att spela på. I princip de flesta svenska spelsajter som har betting och sport erbjuder numera odds och betting på amerikansk fotboll. Du kan exempelvis spela på Super Lenny, 10Bet, Betrally, Leo Vegas, Bethard och många fler. Självklart bör du som spelare kolla vilka odds som erbjuds samt vilka bonusar och kampanjer som spelsajten ger till nya och redan befintliga spelare.

Du kan i princip välja fritt mellan alla spelsajter som har en sektion för betting och sport. Ett tips är att välja en svensk spelsajt som har licens på Malta, detta leder till skattefria vinster och hög säkerhet för hantering av person- och bankuppgifter. Har du en liten spelbudget kan det vara ett smart drag att bli medlem på en svensk spelsajt som erbjuder generösa välkomstbonusar och andra återkommande kampanjer.

Det kan också vara en idé att bli medlem på en svensk spelsajt där du kan spela odds på amerikansk fotboll under matchens gång. Matcherna i amerikansk fotboll är långa och som alltid i matcher kan saker hända vilket gör att du kanske vill lägga in ett annat bet under matchens gång. Det finns som sagt några saker att tänka på när du skall välja spelsajt men först och främst bör du jämföra odds då vissa spelsajter gillar att sätta höga odds på så kallade underdogs.


NFL - odds och bonusar

När det kommer till NFL odds och satsningar du som spelare kan göra är det både ordinarie bettings och lite mer udda saker du kan betta på. Exempelvis kan du göra en betting på hur länge nationalsången kommer pågå under Super Bowl. Det vanligaste är att du som spelare väljer att satsa en viss summa pengar på vem som kommer ta hem hela Super Bowl. Gillar du som spelare att satsa på poäng och försvar är NFL den perfekta marknaden. Här kan du satsa på hur mycket den totala poängen kommer bli i slutet av matchen samt även vid vissa fall satsa hur mycket summorna kommer bli för vardera lag.

Detta beror på vilken spelsajt du spelar hos då du även kan göra satsningar på hur många poäng ett lag kommer lyckas samla till sig per kvartal och halvlek. Är du en person som älskar att hålla koll på olika spelare är ett tips att ta dig en titt på de olika spelarmarknaderna. Här kan du satsa på vem som blir poänggörare, mottagnings-yard och passnings-yard bland annat. Det finns en hel del saker du kan satsa på inom NFL vilket gör det till en väldigt rolig marknad att vara aktiv inom.

NFL - Historian i korthet

När du känner dig mer säkrare på spelet är ett tips att betta på super bowl 2018 för en spännande spelupplevelse. Många utanför USA känner inte riktigt till hur säsongen spelas i NFL eller historien bakom. Exempelvis spelas säsongen i NFL med en försäsong från juli till slutet av augusti som även går under namnet pre-season. Där får varje lag spela fyra stycken vänskapsmatcher för att komma igång och direkt efter försäsongen börjar en 17 veckor lång grundserie. Varje lag spelar 16 matcher i grundserien som sträcker sig från september till december. När grundserien är avslutad väntar slutspel där de tolv bästa lagen gör upp i finalen som kallas Super Bowl. Denna final äger rum första söndagen i februari varje år. Skulle du bara hoppa in i en match kan det vara svårt att hänga med på grund av alla regler och poäng som flyger kors och tvärs. För att förklara spelidén lite kort görs poäng genom att ett lag för en tochdown eller ett field goal. Själva touchdownen ger laget 6 poäng där en spelare får ytterligare en chans att ta extra poäng som kan resultera i ett eller två mer poäng. Görs det en field goal är det lagens kicker som har stått för poängen och då tilldelas 3 poäng till laget.

Svenskar i NFL

För svenska spelare kan det vara kul att veta att det finns svenskar som är aktiva spelare i NFL. De som är aktiva just nu är Ove Johansson i Philadelphia Eagles, Björn Nittmo i New York Giants och Ola Kimrin i Washington Redskins för att nämna några få. Det kan ibland vara roligare att betta på ett lag som har en svensk. Kanske det avgör vilket lag du kommer välja att satsa på när du har bestämt dig för vilken spelsajt som är den bästa livebetting sidan på marknaden. Precis som nämnt tidigare är det mycket att tänka på innan du väljer spelsajt för att få ut det mesta av din spelupplevelse.

Spela på Super Bowl 2018

Den första söndagen i februari är det som sagt dags och flera tusentals människor världen över sitter bänkade framför tvn för att följa Super Bowl. Nu när du fått lite mer information om sporten i sig kanske det är dags att se Super Bowl 2018 och göra en satsning. Ett tips är att ta en ordentlig titt på tabeller och statistik innan du bestämmer vilket lag du skall satsa på. Då det är din första gång behöver du inte satsa alltför mycket i början utan kan kanske välja en spelsajt som erbjuder live betting på amerikansk fotboll.

Livebetting

Då spelperioderna är långa inom amerikansk fotboll är det väldigt aktuellt att spela på en sida som erbjuder livebetting ifall du vill lägga ett bet under matchens gång. När det kommer till amerikansk fotboll kan det svänga rätt så rejält vilket gör att det nästan är ett måste att kunna betta medan matchen pågår. För live betting beror det på vilken spelsajt du spelar hos men du kan bland annat välja att satsa på en enskild spelares prestation eller på hur matchens resultat kommer se ut när det är över. Ifall du inte vill sitta hjälplös är ett tips att verkligen se över vilka spelsajter som erbjuder betting under matchens gång.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis tycker vi på Tipsarenan att amerikansk fotboll är en intressant sport trots att det kan verka helt omöjligt att förstå spelreglerna vid första anblicken. Har du ett intresse för att förstå dig på spelreglerna kommer det underlätta att göra rätt satsningar. Precis som vilken annan sport som helst kan det vända väldigt fort och vissa lag som spelat dåligt under en tid kan plötsligt vinna. Dock rekommenderas det alltid att åtminstone titta på tabeller och statistisk innan du gör en satsning.

Tack vare att du kan spela online på spelsajter behöver du inte följa matcher slaviskt men det hjälper att hålla sig uppdaterad om hur det går för vissa lag. Det är även bra att försöka hitta sin styrka då du kan göra satsningar på lite udda saker som nationalsångens längd eller en enskild spelares prestation. Har du otur med slutresultatet kan du alltid testa på ifall du är bättre på att känna av vilka spelare som är målgörare.
NFL tips
NFL free agency 2018
På den här platsen hittar du allt om årets NFL free agency. I denna moder av all...
Läs mer
NFL tips
NFL Combine - quarterbacks och receivers
Nu är den så igång! Det årliga beviset på att NFL håller U.S.A. i ett järngrepp....
Läs mer
NFL tips
NFL Combine - runningbacks och offensiva linjemän
Nu är den så igång! Det årliga beviset på att NFL håller U.S.A. i ett järngrepp....
Läs mer
NFL tips
NFL Offseason
Månaden efter en fantastiskt välspelad Superbowl där Philadelphia Eagles visade ...
Läs mer
play icon
NFL tips
Speltips
Speltips 4/2 NFL Super Bowl
Super Bowl 52 ska avgöras. New England Patriots mot Philadelphia Eagles. NF...
Läs mer
NFL tips
Superbowl LII - New England Patriots
Det har blivit dags för oss på Tipsarenan att gå igenom de deltagande lagen i Su...
Läs mer
NFL tips
Superbowl LII - Philadelphia Eagles
Det har blivit dags för oss på Tipsarenan att gå igenom de deltagande lagen i Su...
Läs mer
NFL tips
NFL playoffs – Championship Games
Dags för Championship GamesEfter förra helgens Divisional round drabbar nu de f...
Läs mer
NFL tips
Speltips NFL 21/1 AFC & NFC Championship
 Nu ska det avgöras vilka lag som möts i Super Bowl den 5 februari.Bara 3...
Läs mer
NFL tips
Speltips NFL 13/1 Divisional Round
Få mössa eller T-shirt för ditt lagSlutspel i NFL! Bästa tiden på året är här. ...
Läs mer
NFL tips
NFL playoffs – inför Divisional round
Dags för Divisional roundEfter förra helgens wildcardmatcher drabbar nu de åter...
Läs mer
NFL tips
NFC Wildcard recap – #5 Panthers @ #4 Saints
 Carolina Panthers@New Orleans Saints26–31N...
Läs mer
NFL tips
AFC Wildcard recap – #6 Bills @ #3 Jaguars
Buffalo Bills@Jacksonville Jaguars3–10Årets sömnpiller i ...
Läs mer
NFL tips
NFC Wildcard recap – #6 Falcons @ #3 Rams
 Atlanta Falcons@Los Angeles Rams26–13Atlan...
Läs mer
NFL tips
AFC Wildcard recap – #5 Titans @ # 4 Chiefs
Tennessee Titans@Kansas City Chiefs22–21Tennessee Titans ...
Läs mer
NFL tips
Speltips NFL 6/1 Wild Card Round
Få mössa eller T-shirt för ditt lagSlutspel i NFL! Bästa tiden på året är här. ...
Läs mer
NFL tips
NFL playoffs – inför wildcardrundan
Dags för wildcardrundaWildcard-runda i playoffs lagen seedade #3 till # 6 i var...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 17 – Säsongsfinal – Veckans observationer
Veckans observationLugnet före stormen – snart börjar yxor falla under &#...
Läs mer
NFL tips
Speltips NFL Vecka 17 Nyårs-special (Video)
Få mössa eller T-shirt för ditt lagNyårsvecka, men det stoppar inte NFL från at...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 16 – Veckans observationer
Veckans observationFinns det någon ”Herre på täppan”?För alla er ...
Läs mer
NFL tips
Speltips NFL Vecka 16 Julspecial (Video)
Få mössa eller T-shirt för ditt lagJulvecka, men det stoppar inte NFL från att ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 17/12 NFL Vecka 15 (Video)
NFL tips vecka 15Vi går in i vecka 15 och jag kommer varje vecka i samarbete me...
Läs mer
FotbollTrav
Utlottning av Iphone X klar!
 Utlottningen är klar och vi gratulerar vinnaren till en sprillans ny Ipho...
Läs mer
NFL tips
Speltips 10/12 Seattle Seahawks – Jacksonville Jaguars
NFL Tips Seattle Seahawks @ Jacksonville JaguarsSeattle ska resa över hela land...
Läs mer
NFL tips
Speltips 10/12 Colts-Bills
NFL tips Indianapolis Colts @ Buffalo BillsBehövs inte supermycket analys för d...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 14 – Veckans observationer
Veckans observationEn oroande trendDen mest spektukulära händelsen i helgen i...
Läs mer
NFL tips
Speltips 3/12 New Orleans Saints- Carolina Panthers
Söndag igen vilket i vanlig ordning betyder att vi ger er ett NFL tips!Det är m...
Läs mer
NFL tips
Speltips 3/12 New York Giants – Oakland Raiders
NFL Tips New York Giants @ Oakland RaidersInte den mest spektakulära matchen i ...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 13 – Veckans observation # 2
Veckans observation # 1 – NFC Playoff pictureMed fem matcher kvar av säso...
Läs mer
NFL tips
Speltips 1/12 Dallas Cowboys-Washington Redskins
Här kommer ett NFL tipsDe senaste dagarna har den stora snackisen i NFL utan tv...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 13 – Veckans observation # 1
Veckans observation # 1 – AFC Playoff pictureMed fem matcher kvar av säso...
Läs mer
NFL tips
Speltips 26/11 Houston Texans – Baltimore Ravens
NFL Tips Houston Texans @ Baltimore RavensThanksgiving är förbi och så även s...
Läs mer
NFL tips
Speltips 27/11 Buffalo Bills – Kansas City Chiefs
NFL Tips Buffalo Bills @ Kansas City Chiefs Två lag som är på rejäl nergå...
Läs mer
NFL tips
Speltips 23/11 Detroit Lions – Minnesota Vikings
Minnesota Vikings @ Detroit LionsThanksgiving specialNovember är inne i sin sl...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 12 – Veckans observationer
Veckans observationer – Thanksgiving editionNu smäller det. Vi har redan ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 19/11 NFL Green Bay Packers – Baltimore Ravens
Baltimore Ravens @ Green Bay PackersSom vi på TipsArenan har som motto ”i...
Läs mer
NFL tips
Speltips 19/11 NFL Patriots-Raiders
NFL Tips New England Patriots @ Oakland RaidersNFL flyttar utanför gränserna oc...
Läs mer
NFL tips
Speltips 16/11 Pittsburgh Steelers – Tennessee Titans
Tennessee Titans @ Pittsburgh SteelersHerregud gott folk vi går redan in vecka ...
Läs mer
NFL tips
NFL i backspegeln – vecka 10
Intryck från vecka 10Vecka 10 var en fin vecka att titta på amerikansk fotboll....
Läs mer
NFL tips
Speltips 12/11 Buffalo Bills – New Orleans Saints
New Orleans Saints @ Buffalo BillsVilken höjdarmatch vi har att se fram emot kl...
Läs mer
NFL tips
Speltips 12/11 Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers
Pittsburgh Steelers @ Indianapolis ColtsKl 19:00 på Lucas Oil Stadium i Indiana...
Läs mer
NFL tips
Speltips 9/11 Arizona Cardinals-Seattle Seahawks
Seattle Seahawks @ Arizona CardinalsKorta förberedelser i NFL för Seattle och A...
Läs mer
NFL tips
NFL i backspegeln – vecka 9
Intryck från vecka 9Vecka 9 gav oss en rad starka hemmasegrar. Det var lag som ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 5/11 Dallas Cowboys-Kansas City Chiefs
Kansas City Chiefs @ Dallas CowboysFörst och främst är det här en kanonmatch ma...
Läs mer
NFL tips
Speltips 5/11 Tennessee Titans-Baltimore Ravens
Baltimore Ravens @ Tennessee TitansKl 19:00 tar Tennessee emot Baltimore som se...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 9 – observationer
Veckans observationer – Trade-deadline editionVi kommer in i vecka 9 och ...
Läs mer
NFL tips
NFL i backspegeln – vecka 8
Intryck från vecka 8Den stora behållningen i vecka 8 var framförallt matchen me...
Läs mer
NFL tips
Speltips 29/10 Tampa Bay – Carolina
Carolina Panthers @ Tampa Bay BuccaneersLite av ett ångestmöte i NFC South mell...
Läs mer
NFL tips
Speltips 29/10 San Francisco 49ers-Philadelphia Eagles
San Francisco 49ers @ Philadelphia EaglesKlockan 18:00 tar Philadelphia Eagles...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 8 – Observationer
Veckans observationVi kommer in i vecka 8 efter att torsdagsmatchen redan ägt r...
Läs mer
NFL tips
Speltips 26/10 Baltimore Ravens-Miami Dolphins
Miami Dolphins @ Baltimore RavensVi går in i vecka 8 och natten till fredagen ä...
Läs mer
NFL tips
NFL i backspegeln – vecka 7
Intryck från vecka 7De sammanfattande intrycken från vecka 7 i NFL var att ett ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 22/10 Cleveland Browns – Tennessee Titans
Tennessee Titans @ Cleveland BrownsHar varit rätt ute många gånger på Tennessee...
Läs mer
NFL tips
Speltips 22/10 Green Bay Packers-New Orleans Saints
New Orleans Saints @ Green Bay PackersEn väldigt tight match på förhand OM Aaro...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 7 – veckans observationer
Veckans observationerÄr jorden platt? Mardrömsår för NFL-experter!OK, varning...
Läs mer
NFL tips
Speltips 19/10 Oakland Raiders-Kansas City Chiefs
Kansas City Chiefs@ Oakland RaidersVeckorna flyger fram och vi går redan in i v...
Läs mer
NFL tips
NFL i backspegeln vecka 6
Intryck från vecka 6Vecka 6 var ännu en vecka som förstärkte den tendens vi nu ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 16/10 Tennessee Titans-Indianapolis Colts
Indianapolis Colts @ Tennessee TitansMonday night fotball på den härliga tiden ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 15/10 Arizona Cardinals-Tampa Bay Buccaneers
Tampa Bay Buccaneers @ Arizona CardinalsKl 22:05 är det dags för Tampa Bay mot ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 15/10 Minnesota Vikings-Green Bay Packers
Green Bay Packers @ Minnesota VikingsKlockan 19:00 kickar divisionsmatchen i NF...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 6 – veckans observationer
Veckans observationerSkadekaos – nu kommer rosterdjup avgöraFörra vecka...
Läs mer
NFL tips
Speltips 12/10 Carolina Panthers-Philadelphia Eagles
Philadelphia Eagles @ Carolina PanthersTvå lag som börjar säsongen starkt. Både...
Läs mer
NFL tips
NFL i backspegeln – vecka 5
Intryck från vecka 5Vecka 5 innehöll en rad matcher som på förhand såg högintre...
Läs mer
NFL tips
Speltips 9/10 Chicago Bears-Minnesota Vikings
Minnesota Vikings @ Chicago BearsMonday Night fotball innan vi stänger vecka 5 ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 8/10 LA Rams-Seattle Seahawks
Seattle Seahawks @ LA RamsHade någon inför säsongen sagt att oddsmarknaden ser ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 8/10 Indianapolis Colts-San Fransisco 49ers
San Fransisco 49ers @ Indianapolis ColtsKl 19:00 kickar denna match igång. Inte...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 5 – veckans observationer
Veckans observationerKvartalsrapporten, Q1Det har gått en fjärdedel av NFL:s ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 5/10 Tampa Bay Buccaneers-New England Patriots
New England Patriots @ Tampa Bay BuccanersVilken rysarmatch vi har som kickar i...
Läs mer
NFL tips
Vecka 4 – veckans bästa insatser (och ett bottennapp)
Vecka 4 var återigen en riktig resa med många oväntade resultat. Den präglades a...
Läs mer
NFL tips
Speltips 1/10 Denver Broncos – Oakland Raiders
Oakland Raiders @ Denver BroncosVilken härlig fight vi har framför oss med star...
Läs mer
NFL tips
Speltips 1/10 Dallas Cowboys-LA Rams
Los Angeles Rams @ Dallas CowboysRams offensiv har imponerat på mig såhär långt...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 4 – observationer
Veckans observationerAlla slår alla???NFL är den kanske jämnaste proffsligan ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 28/9 Green Bay Packers – Chicago Bears
Chicago Bears @ Green Bay PackersVecka 4 drar igång med divisionsmatch i NFC No...
Läs mer
NFL tips
Vecka 3 – söndagens bästa matcher
Då återstår bara Monday Night Football så är vi igenom vecka 3. En vecka som prä...
Läs mer
NFL tips
Speltips 25/9 Arizona Cardinals-Dallas Cowboys
Dallas Cowboys @ Arizona CardinalsEtt stort favoritfall hittills i vecka 3. Den...
Läs mer
NFL tips
Speltips 24/9 Buffalo Bills-Denver Broncos
Denver Broncos @ Buffalo BillsDenver imponerade stort förra veckan då man slog ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 24/9 NFL Minnesota Vikings-Tampa Bay Buccaneers
Tampa Bay Buccaneers @ Minnesota VikingsSam Bradford outKl. 19:00 är det kick ...
Läs mer
NFL tips
Speltips 24/9 NFL Baltimore Ravens-Jacksonville Jaguars
Baltimore Ravens @ Jacksonville Jaguars (London)NFL International på Wembley St...
Läs mer
NFL tips
Speltips 24/9 Carolina Panthers-New Orleans Saints
New Orleans Saints @ Carolina PanthersDet här mina vänner är en match att hålla...
Läs mer
NFL tips
Speltips NFL San Francisco 49ers – LA Rams
Los Angeles Rams @ San Francisco 49ersVecka 3 i NFL drar som vanligt igång med ...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 3 – Observationer
Veckans observationer3 upp och 3 ner i NFLRedan så här tidigt på säsongen kan...
Läs mer
NFL tips
Vecka 2 – söndagsmatcherna
Så var vi mer eller mindre igenom vecka två. En del observationer från vecka 1 b...
Läs mer
NFL tips
Speltips 17/9 Baltimore Ravens-Cleveland Browns
Cleveland Browns @ Baltimore RavensKanske inte den mest sprakande matchen på sö...
Läs mer
NFL tips
Speltips 17/9 Denver Broncos-Dallas Cowboys
Dallas Cowboys @ Denver BroncosTvå lag som lever mycket på sina defense. Båda l...
Läs mer
NFL tips
Speltips NFL 17/9 Pittsburgh Steelers-Minnesota Vikings (Uppdaterad Kl.18:15)
Uppdatering kl. 18:15. Sam Bradford QB i Vikings spelar inte pga knäskada. Jag b...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 2 – Observationer
Veckans observation”Ettor och Nollor”Förra veckans resultat slump...
Läs mer
NFL tips
Speltips NFL 14/9 Cincinnati Bengals-Houston Texans
Houston Texans @ Cincinnati BengalsVecka 2 i NFL startar med två rejält vingkli...
Läs mer
NFL tips
Inför vecka 2 – skador (och avstängningar)
Veckans huvudnyhetHouston Texans linebacker Brian Cushing har stängts av 10 mat...
Läs mer
NFL tips
Vecka 1 – söndagsmatcherna
Vid genomgången av den senaste veckans händelser och söndagens matcher kan följa...
Läs mer
NFL tips
Speltips 11/9 Denver Broncos-Los Angeles Chargers
Los Angeles Chargers @ Denver BroncosPå den härliga tiden 04:20 på TV3 Sport oc...
Läs mer
NFL tips
Speltips 11/9 Minnesota Vikings-New Orleans Saints
New Orleans Saints @ Minnesota VikingsNattens tidiga match startar kl. 01:10 på...
Läs mer
NFL tips
Speltips 10/9 Green Bay Packers-Seattle Seahawks
Seattle Seahawks @ Green Bay PackersVilken stjärnsmäll vi får direkt i vecka 1....
Läs mer
NFL tips
Speltips 10/9 Chicago Bears-Atlanta Falcons
Atlanta Falcons @ Chicago BearsFörra säsongens Super Bowl sumpare Atlanta Falc...
Läs mer
NFL tips
Speltips 10/9 NFL Tennessee Titans-Oakland Raiders
@ 19:00 på Viaplay och NFL Game pass drar säsongen igång för Oakland Raiders o...
Läs mer
NFL tips
Vecka 1 – säsongspremiären
@42–27 Kvällen i Foxborough, Massachusetts inledd...
Läs mer
NFL tips
Speltips 7/9 Patriots-Chiefs
LETS GOOOOOO!Äntligen alla NFL fans, nu är det Amerikansk fotboll varje vecka f...
Läs mer
NFL tips
Cutdown week – noterbara roster cuts mm i NFC
Innan klockan 22:00 på lördag kväll måste samtliga klubbar i NFL minska sina tru...
Läs mer
NFL tips
Cutdown week – noterbara roster cuts mm i AFC
Innan klockan 22:00 på lördag kväll måste samtliga klubbar i NFL minska sina tru...
Läs mer
NFL tips
Försäsong vecka 3 – lördagsmatcherna
Under försäsongens tredje vecka brukar det mest intressanta ske. Under vecka 3 b...
Läs mer
NFL tips
Försäsong vecka 3 – Noterbart torsdag/fredag
Under försäsongens tredje vecka brukar det mest intressanta ske. Under vecka 3 b...
Läs mer
NFL tips
NFL Speltips
Nu börjar säsongen närma sig med stormsteg. Vi har två veckor kvar av försäsonge...
Läs mer
NFL tips
Försäsong vecka 2 – noterbart
Vi är nu i vecka två av försäsongen. Typiskt sett brukar NFL-lagen spela sina st...
Läs mer
NFL tips
NFL Fantasy tips
Nu när säsongen kommer allt närmare så börjar vi få lite frågor om NFL Fantasy o...
Läs mer
NFL tips
Försäsongsmatcher vecka 1 – söndagsmatcherna
Det är försäsongsmatcher och de ska tas med en nypa salt både vad gäller resulta...
Läs mer
NFL tips
Försäsongsmatcher vecka 1 – lördag
  Tennesse Titans (0 0 3 0) 3 New York Jets (7 0 0 0) 12Kor...
Läs mer
NFL tips
Försäsong vecka 1 – fredagsmatcherna
Det är försäsongsmatcher och de ska tas med en nypa salt både vad gäller resulta...
Läs mer
NFL tips
Breaking: Ezekiel Elliot avstängd 6 matcher!!!
NFL:s meddelande under fredagen att stjärnrunningbacken Ezekiel Elliott stängs a...
Läs mer
NFL tips
TRADE – Bills gör 2 betydelsefulla trader
Buffalo Bills meddelade att man gjort två trader under fredagen. Vi är samtidigt...
Läs mer
NFL tips
Försäsong vecka 1 – torsdagsmatcherna
Minnesota Vikings (0 3 14 0) 17 Buffalo Bills (0 3...
Läs mer
NFL tips
Försäsongspremiär – Houston Texans at Carolina Panthers
Houston Texans (7 3 7 0) 17 Carolina Panthers (7 10 7 ...
Läs mer
NFL tips
Training camps – tisdag 8 augusti
Training camps runt om i NFL är i full gång.Det innebär att NFL-året på allvar ...
Läs mer
NFL tips
Training camps – måndag 7 augusti
Training camps runt om i NFL är i full gång.Det innebär att NFL-året på allvar ...
Läs mer
NFL tips
Training camps – söndag den 6 augusti
Training camps runt om i NFL är i full gång.Det innebär att NFL-året på allvar ...
Läs mer
NFL tips
Hall of Fame Game – Arizona Cardinals vs. Dallas Cowboys
Matchen som inget lag vill spela ägde rum under morgontimmarna. I en fin miljö &...
Läs mer
NFL tips
Onsdagsoro – Fyra training camps som inte går enligt plan
Det är visserligen tidigt på den del av försäsongen som innebär rejäla träningar...
Läs mer
NFL tips
Training camps – tisdag 1 augusti
Training camps runt om i NFL är i full gång.Det innebär att NFL-året på allvar ...
Läs mer
NFL tips
Måndagsrapporten
Minicamps runt om i NFL är i full gång.Det innebär att NFL-året på allvar inlet...
Läs mer
NFL tips
Söndagsspekulationer
Minicamps runt om i NFL är i full gång.Det innebär att NFL-året på allvar inlet...
Läs mer
NFL tips
Lördagsläsning
Minicamps runt om i NFL är i full gång.Det innebär att NFL-året på allvar inlet...
Läs mer
NFL tips
Fredagsfunderingar (från Minicamps)
Minicamps runt om i NFL är i full gång.Det innebär att NFL-året på allvar inlet...
Läs mer
NFL tips
Torsdagstankar – Minicamps inleds på allvar
I dagarna inleds på allvar minicamps runt om i NFL när veteranspelarna ansluter....
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC – New York Jets
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC East – New England Patriots
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC East – Miami Dolphins
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC East – Buffalo Bills
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC East – Washington Redskins
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC East – Philadelphia Eagles
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC East – New York Giants
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC East – Dallas Cowboys
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC North – Pittsburgh Steelers
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC North – Cleveland Browns
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC North – Cincinnati Bengals
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC North – Baltimore Ravens
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC North – Minnesota Vikings
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC North – Green Bay Packers
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC North – Detroit Lions
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC North – Chicago Bears
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC South – Tennessee Titans
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC South – Jacksonville Jaguars
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC South – Indianapolis Colts
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC South – Houston Texans
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC South – Tampa Bay Buccaneers
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC South – New Orleans Saints
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC South – Carolina Panthers
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC South – Atlanta Falcons
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC West – Oakland (Las Vegas) Raiders
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC West – Los Angeles Chargers
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC West – Kansas City Chiefs
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – AFC West – Denver Broncos
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC West – Seattle Seahawks
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC West – San Francisco 49ers
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC West – Los Angeles Rams
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
32 lag på 32 dagar – NFC West – Arizona Cardinals
Tipsarenans experter går igenom alla NFL lagens försäsonger och utsikter för näs...
Läs mer
NFL tips
Vad Tipsarenan hör från NFL minicamps – skador
I och med NFL-lagens ”minicamps” börjar också rapporter om skador oc...
Läs mer
NFL tips
Speltips NFL långtidsspel
Vi fortsätter med lite spännande speltips inför säsongstarten i NFL.Idag får n...
Läs mer
NFL tips
NFL skador och sparkade spelare
Händer lite grejer just nu i NFL där vi ska ta upp dom mest noterbara från vecka...
Läs mer
NFL tips
Försäsongsfunderingar – OTA edition
Enligt kollektivavtalet som gäller mellan NFL och spelarfacket NFLPA gäller stri...
Läs mer
NFL tips
OTA & Tom Brady
OTASpelarna i NFL har haft lite ledigt och vi går snart in i en förberedande fa...
Läs mer
NFL tips
NFL Uppdatering
Nyhetsflödet för NFL är inte enormt den här årstiden men tänkte vi kunde gå igen...
Läs mer
NFL tips
Speltips Super Bowl 52
Tidigt Super Bowl tips….Tänker vi kunde gå igenom hur NFL marknaden står just n...
Läs mer
NFL tips
5 svårbegripliga offseasons i NFL
 NFL:s offseason är tiden för hopp om en kommande framgångsrik säsong. Gen...
Läs mer
NFL tips
Power Rankings 1-4
Då ska vi stänga Power Rankings för denna gång. Inga skrällar kanske men det kan...
Läs mer
NFL tips
Power Rankings 5-8
Vi går in i det absoluta slutskedet av denna väldigt tidiga Power Rankings. Neda...
Läs mer
NFL tips
Power Rankings 9-12
12. Arizona CardinalsCardinals kommer från en säsong av besvikelser (7-9-1). Q...
Läs mer
NFL tips
Power Rankings 13-16
16. Detroit LionsDetroit Lions är ett lag som är väldigt svårplacerat. Man komm...
Läs mer
NFL tips
NFL draft 2017 – värt att notera från runda 4-7
Hej igen NFL-fans!I närheten av 100 000 fans följer draften på plats i Philly. ...
Läs mer
NFL tips
NFL draft 2017 – liveuppdatering runda 2-3
Hej igen NFL-fans!I närheten av 100 000 fans följer draften på plats i Philly. ...
Läs mer
NFL tips
NFL draft 2017 – live uppdatering runda 1
Hej alla NFL-fans! Välkomna till 2017 års NFL-draft från Philadelphia! 70 000 fa...
Läs mer
NFL tips
Inför NFL-draften 2017
NFL-draften startar natten mot fredag den 28 aprilNFL:s draft, där lagen väljer...
Läs mer
NFL tips
Power Rankings 17-20
20. Washington RedskinsKirk Cousins signade sin franchise tag igen vilket var b...
Läs mer
NFL tips
Power Rankings 21-24
24. New Orleans SaintsSvårt att placering in Saints ju nu. Men en stabil organi...
Läs mer
NFL tips
Sorgligt på så många sätt….
Det är inte bara glans och rikedom för spelare i NFL. När jag nåddes av nyheten ...
Läs mer
NFL tips
Power Rankings plats 25-28
Vi går vidare med plats 25-28 i denna tidiga Power Rankings.28. Plats 28. New ...
Läs mer
NFL tips
Power rankings plats 29-32
Det är väldigt tidigt ännu men här får ni min power rankings efter att free agen...
Läs mer
NFL tips
Status på Richard Sherman
Ryktenas manDet florerar en hel del rykten just nu kring Richard Sherman som är...
Läs mer
NFL tips
Bye Bye Tony Romo?
Tony Romo kastar in handduken och pensionerar sig istället för att hitta ett nyt...
Läs mer
LeoVegas (Veckans Casino)
200% bonus 4000kr
Ta bonus